Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 16:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smisao zivota  (Pročitano 27296 puta)
Svakodnevni prolaznik

Dole eksplatatori i eksplatisani -- Ziveli ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
@senadislam

Moj smisao zivota sam vec obrazlozio, pa mozes da procitas. Cak sam dao i primere koji to dokazuju, necitirajuci neki Kuran, Bilbliju ili bilo sta. Citiras Kuran da bi mi dokazao nesto je vise nego glupo. Daj neki dokaz zasto je svrha zivota da volis imaginarnog lika - koji je kreator svega sto postoji.

Kazes pogledaj svet oko sebe on je dokaz za postojanje Boga: Dokaz? Gde je tu dokaz? Nema. Svet oko nas je materija koja se menja u vremenu i prosoru. Nesto sto se razvilo, a ne nesto sto je kreirano od imaginarnog lika zvanog Alah ili Bog ili kako god hoces...

Molim te nemoj da citiras Kuran, vec samo parafraziraj. Verujem ti ja da tamo to pise.

Kakvi bre poslanici. Utripovani likovi da su poslanici imaginarnog lika. Po toj logici moja baba moze da ide po sveti i prica kako je ona poslanik bozji, pa je to dokaz da "obozavanje" Alaha sustina zivota. Gluposti. Nema boga bato... Uzivaj u slobodi zvanom ateizam... Kloni se dogmi i religije ... oslobodi svoj um od "kreatora', teko onda ces spoznati istinu ... a kako rece jedan poznat lik: Istina ce te osloboditi...
IP sačuvana
social share

PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
@ Tralala
Ja se svojom obrzovanoscu ne razmecem po forumu ko ti ispravljanjem pravopisnih gresaka. Nemam tih kompleksa, niti imam nameru bilo kome sta da dokazujem, jer, opet kazem nemam tih kompleksa. I nije mi se zivot bas toliko smucio da napadam po forumu sve redom i istresam se na drugima, zato, ovo je moje poslednje obracanje tebi na ovaj nacin. Ili lepo, ili nikako Smile

monte - dete,

ako si ti uocila samo moje ispravljanje pravopisnih gresaka, onda to pokazuje domet tvoje sposobnosti spoznavanja. Dakle, to je tvoja mera. Nema u tome niceg loseg, samo treba da shvatis da ja cinim mnogo puta vise od toga, bez obzira sto to tebi ostaje nedokucivo.  Smile

Ispod prosecno inteligentna osoba je u stanju shvatiti da se ip prikazuje samo onome ko je poseduje...
Odvratno je kako neki ljudi koriste znanje koje su stekli u zivotu.

Ovo prvo je laz. Administrator sajta -- dakle bas ti -- moze sasvim jasno da vidi sa kojih IP adresa se pristupalo sajtu. Drugim recima, postoje programi koji trackuju IP.

A to znaci da je barem teroretski (a verovatno i prakticno) jrednako tako u mogucnosti da pristupi bazi podataka kojoj ti pristupas i neki hacker -- sto senadislam sasvim moze biti, jer je preko 50% arapskih islamskih terorista skolovanih na Zapadu studiralo tehnicke nauke, ukljucujuci programiranje.

Sto se tice "odvratnog", to je vrlo relativan pojam. Tako npr. lezbejkama su odvratni muskarci, a vegetarijancima su odvratni ljudi koji jedu meso -- smrde im na lesine kao kavez lesinara u zoo vrtu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To prvo nije laz, to je cinjenica. Kad si toliko opterecen time, odes lepo na lokaciju sa koje je preuzeta slika pa vidis i sam: http://www.danasoft.com/
To drugo je stvar paranoje, a to sto ce znati tvoj ip i tvoj browser cak i da je prva stavka tacna, ko sto nije, apsolutno nista mu ne moze doneti, sto se ovoga foruma tice pogotovo, jer se apsolutno nista ne bazira na ip adresi nego na podacima koje ti imas i koje ti cuvas u glavi i / ili na svom lokalnom racunaru.
Trece, nacin na koji se ti ophodis prema drugima sve cesce u poslednje vreme uopste nije za uporediti sa primerima koje si naveo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
Kazes pogledaj svet oko sebe on je dokaz za postojanje Boga: Dokaz? Gde je tu dokaz? Nema. Svet oko nas je materija koja se menja u vremenu i prosoru. Nesto sto se razvilo

aj molim te ako si iskren, i kazez ta ovo je nesto so se razvilo, i nije bilo nista prije toga,pa sa prolaskom vremena postao nebesi,zemlja,ljudi.
aj molim te kazi mi kako se prvi covjek stvorio.ako mislis da charls darvin,pa ta revolucija je odavno propala,a ako imas neko novu revoluciju-pokazi nam,ali necej je naci,jel covjek koji vidi,razmislja,planira......ne moze da se od nicega stvori
I jedan od dokaza Njegovih je stvaranje nebesa i Zemlje, i raznovrsnost jezika i boja,to su, zaista, pouke za one koji znaju...a nebesa,kako stoje,sunce kako je bas tako centrirano da bih samo malo blize zemlje bilo sve bih izgorilo,a da bih bilo samo malo dalecije od zemlje sve bih se u led pretvarao.oblaci koji izmedju neba i Zemlje lebde smjena noci i dana.zasto se sad vremenom ne smjenjaju,ili ljudi zasto se ne prelaze na neku drugu formu(prolaskom vremena naravno),zasto su se bas ovde zaustavili...ma misli malo covece.
evo jednog primjera:bio je jedan covjek koji je vjeruo u Boga,i otisla grupa ateista kod njega da mu on stvarno dokaze,da Bog postoji.i on im je rekao dolazite sutra u ovo vrijeme.i sutradan dolaze oni(ateisti) i cekaju,cekaju a njega nema(on je zivio na drugu stranu rijeke).
i posle nekoliko sati,stize on,pa mu ovi,sta ti je covjece,dal se bojis,sto si zakasnio.
pa mu on odg:pa bio sam na drugu stranu rijeke,pa nije imalo camca,i cekajuci pade jedno drvo,i raskomadise,i pocela njena drveta da se sloze, i tako sa nekoliko sati(kako ti kazes koja se menja u vremenu  se pretvorila u brod, i ja dolazio.
pa mu oni kazu ma sta pitamo mi njega o Bogu,vidis da on je lud,vidi sta prica.
pa ih on pita,dali vjerujte na ovo,oni mu rekli ma sta pricac covece kako se drvo sam pretvori u brod.
pa mu on:pa vi kazete da se cijeli svijet tako stvorio,od nista,a na camac ne vjerujete.
2)
Po toj logici moja baba moze da ide po sveti i prica kako je ona poslanik bozji, pa je to dokaz da "obozavanje" Alaha sustina zivota

pa ko zeli,pa i misli da je poslat,neka donosi jednu knjigu od svoga stvoritelja,kao sto je Kuran.
pa primicemo-ga
IP sačuvana
social share
[Edit by admin: Pravila foruma jasno nalazu da je najveca dozvoljena velcina slika u potpisu 468x60]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
@senadislam

Prvo bi te zamolio uvek da procitas ono sto napises jos jednom jer imas mnogo gresaka u pisanju pa se tesko cita...

Drugo Darvin nije govorio o revolucijama, vec o evolucijama. Propalo? Ha ha... Mozda u tvojoj glavi... Zasto nema ljudskih fosila u mezozoiku u paleozoiku, pocetkom tercijera. Nema bato, jer nas nije bilo tada ... Medjutim u holocenu postoje fosili prelaska od covekolikog majmuna do coveka. Faza po faza. Verovatno Alah nije bio toliko pametan pa da odjedanput napravi coveka, nego ga je pravio u fazama.

Ja da mislim ... Ti nista ne mislis nego se molis Alahu. To je tvoje razmisljanje. Ti kad bi drugacije mislio od svijih okolnih muslimana verovatno bi te razapeli na kolac.

Mislis da su ljudi uvek bili isti i da cemo ostati ovakvi. Pa naravno da se menjamo kroz vreme i prostor.

Samo ti pricaj price za malu decu...ja nemam nameru da ih citam

Stvarno mi ne pada ne pamet da ti objasnjavam zasto postoji noc i dan. Mala deca u osnovnoj skoli znaju da se zemlja rotira oko svoje ose. Stvarno nemam nameru da ti to objasnjavam.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
Stvarno mi ne pada ne pamet da ti objasnjavam zasto postoji noc i dan.
pa znam da ti ne pada na pamet,jel kad bi ti palo,onda bi stvarno malo razmislio o tome.a ovako i ako oces,nemozes mi objasniti.
a sto se tice da u holocenu postoje fosili prelaska od covekolikog majmuna do covekaa,ja nikad ne bih primio da moji prednjaci da budu majmuni.covjek je najlepse stvorenje,a nije od majmuna.
 sto se tice revolucije ili evolucije,procitaj ovu knjigu

PODVALE TEORIJE EVOLUCIJE
http://www.harunyahya.com/other/download/download.php?id=18911

pa mozda ces nesto shvatiti,jel senemoze sve to pisati u forumu,
i jedan od najvecih neobjasnjivih fenomena evolucije "objasnjen" je sa naprosto smijesnim jednostavnoscu.Prema evoluciji,zivot je otpoceo u vodi,a prve razvijene zivotinje bile su ribe.teorija smatra da su jednoga dana iz ovog ili onog razloga(a koji je razlog,ni oni sami neznaju),ove ribe pocele baciti na kopno i da su odabrale da zive na kopnu.Dogodilo se da dobiju stopala u mesto peraja,i pluca umjesto skrga. ma ko ovo primi covjece
 i budi sa vremenom,nemoj mnogo da kasnis  Smile
IP sačuvana
social share
[Edit by admin: Pravila foruma jasno nalazu da je najveca dozvoljena velcina slika u potpisu 468x60]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210

pa znam da ti ne pada na pamet,jel kad bi ti palo,onda bi stvarno malo razmislio o tome.a ovako i ako oces,nemozes mi objasniti.

Vidim da je tebi palo bas svetski: Alah stvorio noc i dan. Uzgred, napisao sam ti otkud noc i dan. Al ajd... ti izgleda ne citas sta pisem...

Citat
ja nikad ne bih primio da moji prednjaci da budu majmuni.covjek je najlepse stvorenje,a nije od majmuna.

Ti si vrlo selektivno osoba. Primas ili ne primas. Kao kaktus, primas se ili ne primas. Ala ti je argument, svaka cast...

Citat
PODVALE TEORIJE EVOLUCIJE
http://www.harunyahya.com/other/download/download.php?id=18911

pa mozda ces nesto shvatiti,jel senemoze sve to pisati u forumu,
i jedan od najvecih neobjasnjivih fenomena evolucije "objasnjen" je sa naprosto smijesnim jednostavnoscu.Prema evoluciji,zivot je otpoceo u vodi,a prve razvijene zivotinje bile su ribe.teorija smatra da su jednoga dana iz ovog ili onog razloga(a koji je razlog,ni oni sami neznaju),ove ribe pocele baciti na kopno i da su odabrale da zive na kopnu.Dogodilo se da dobiju stopala u mesto peraja,i pluca umjesto skrga. ma ko ovo primi covjece

Neki tip kritikuje Darvina, pa uvek se nadje neki dokolicar koji ce da bude ogranicen religijom ili ne znam cim. Nemam druga posla nego da citam te gluposti.
Svako normalan ce da primi. To nije samo napisano vec i dokazano. Kroz fosile, kroz posmatranja i istrazivanja.

Citat

i budi sa vremenom,nemoj mnogo da kasnis  Smile

Bato ti si mnogo zaostao i ti si onaj koji kasni. Darvin je objavio teoriju evolucije kasnije nego sto je napisan Kuran, ako cemo oko toga ko kasni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
Uzgred, napisao sam ti otkud noc i dan. Al ajd... ti izgleda ne citas sta pisem...
pa procitao sam,ali to nije objasnenje.svi znamo da se da se zemlja rotira oko svoje ose,ali kako barem jednom ne pogrijesi,pa stalo je tacan.Zasto zemlja dok se rotira oko svoje ose,rotira se jednim putem(ne pogrijesi put,a zemlja je,mi smo ljudi,imamo pamet pa grijesimo).....

Neki tip kritikuje Darvina, pa uvek se nadje neki dokolicar koji ce da bude ogranicen religijom ili ne znam cim. Nemam druga posla nego da citam te gluposti.
pogledaj pa ces vidjeti dali su gluposti ili nisu..sve naucno dokazano.

Svako normalan ce da primi
mozda si hteno reci nece da primi,ali nije prob,svako grijesi u pisanju.

a sto se tice teorije....
   1)ni dan danas se ne zna kako je iz nezive materija nastala ziva(postoje hipoteze ali ne i dokazi).
   Drugi ćorsokak evolucione tvrdnje je da dvonoštvo nije sukladno darvinističkom modelu "postepenog razvoja". Ovaj model, koji sačinjava osnovu evolucije, zahtijeva da treba postojati mješovita (prijelazna) vrsta hoda između dvonoštva i četveronoštva. Međutim, kompjuteriziranim istraživanjem koje je izveo 1996. engleski paleoantropolog Robin Crompton, pokazao je da takav "mješoviti" hod nije bio moguć. Crompton je došao do slijedećeg zaključka: živo biće može hodati ili uspravno ili na sve četiriRuth Henke, "Aufrecht aus den Baumen", Focus, Vol 39, 1996, p. 178. 
   3)Ogromni jaz između čovjeka i majmuna nije ograničen samo na dvonoštvo. Mnoge druge stvari još uvijek ostaju neobjašnjene, kao npr. kapacitet mozga, sposobnost govora, itd.
S druge strane da bi Darvinova teorija stajala, ona se mora moci primijeniti na svaki organizam i svaki njegov dio. Da li je to tako? Mnogi tvrde da nije i pruzaju dokaze. Vecina naucnika tvrdi da ljudsko oko ima neke sposobnosti kao npr. raspon vidljive frekvencije svjetlosti i mogucnost prilagodjivanja vida daljini i obliku objekta itd. koje se ne mogu izvesti ni iz jednog drugog organizma. Oko je samo jedan od primjera....
pa imam samo jedno pitanje,pa ako je ta teorija tacna,nije samo napisano vec i dokazano..odgovori mi: kako je nastala ćelija (samo ne zaboravi,u ljudskoj ćeliji nalazi se 200.000 različitih tipova proteina).pa kako je nastala?????.

Darvin je objavio teoriju evolucije kasnije nego sto je napisan Kuran, ako cemo oko toga ko kasni.

to je tacno,da darvin kasni,i ja znam to,ali on i kad kasni grijesi,i ako je imao odakle da nauci..ali..,nadji mi samo jednog naucnika,koji je nasao barem jednu gresku u Kur'anu.od kad postoji prije 1400i nesto godina<a isti je,bez nijedne promjene,ni slovo mu nije promjenjeno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
pa procitao sam,ali to nije objasnenje.svi znamo da se da se zemlja rotira oko svoje ose,ali kako barem jednom ne pogrijesi,pa stalo je tacan.Zasto zemlja dok se rotira oko svoje ose,rotira se jednim putem(ne pogrijesi put,a zemlja je,mi smo ljudi,imamo pamet pa grijesimo).....

Da u pravu si jedino pravo resenje je da je Alah to sve namestio ... mnogo smesno i tuzno Smile

Citat

mozda si hteno reci nece da primi,ali nije prob,svako grijesi u pisanju.

Ne nisam. Ti si se malo dao zajebati... Smile

Citat
a sto se tice teorije....
   1 )ni dan danas se ne zna kako je iz nezive materija nastala ziva (postoje hipoteze ali ne i dokazi).
   Drugi ćorsokak evolucione tvrdnje je da dvonoštvo nije sukladno darvinističkom modelu "postepenog razvoja". Ovaj model, koji sačinjava osnovu evolucije, zahtijeva da treba postojati mješovita (prijelazna) vrsta hoda između dvonoštva i četveronoštva. Međutim, kompjuteriziranim istraživanjem koje je izveo 1996. engleski paleoantropolog Robin Crompton, pokazao je da takav "mješoviti" hod nije bio moguć. Crompton je došao do slijedećeg zaključka: živo biće može hodati ili uspravno ili na sve četiriRuth Henke, "Aufrecht aus den Baumen", Focus, Vol 39, 1996, p. 178. 
   3)Ogromni jaz između čovjeka i majmuna nije ograničen samo na dvonoštvo. Mnoge druge stvari još uvijek ostaju neobjašnjene, kao npr. kapacitet mozga, sposobnost govora, itd.
S druge strane da bi Darvinova teorija stajala, ona se mora moci primijeniti na svaki organizam i svaki njegov dio. Da li je to tako? Mnogi tvrde da nije i pruzaju dokaze. Vecina naucnika tvrdi da ljudsko oko ima neke sposobnosti kao npr. raspon vidljive frekvencije svjetlosti i mogucnost prilagodjivanja vida daljini i obliku objekta itd. koje se ne mogu izvesti ni iz jednog drugog organizma. Oko je samo jedan od primjera....
pa imam samo jedno pitanje,pa ako je ta teorija tacna,nije samo napisano vec i dokazano..odgovori mi: kako je nastala ćelija (samo ne zaboravi,u ljudskoj ćeliji nalazi se 200.000 različitih tipova proteina).pa kako je nastala???.

Prvo imam i ja zamerke na Darvina: Ne postoje samo evolutivne, vec postoje i revolutine promene. Nesto oko cega smo se ipak slozili (moraces priznati neverovatno). Da je sve vreme postojala postepena promena je naravno njegova cista omaska, ako je sve postepeno otkud onda takav kontrast na granici Tercijer i Mezozoik: Mislim na naglo izumiranje dinosaurusa i na promenu uslova na zemlji. Mora da se desila neka NAGLA promena, a ne samo POSTEPENA. Da ne duzim oko toga, tu se slazemo. Medjutim, to sve ne dokazuje da Darvin nije bio u pravu. To samo DOPUNJUJE Darvina. Sto znaci pored postepenih (evolutivnih) postoje i nagle (revolutivne) promene. Ali OBE postoje. To mozes isto videti u razvoju ljudskog drustva i u svim prirodnim naukama. Ima mnogo primera: Blagi prelazi se desavaju u samim drustvima (menjaju se porezi, menjaju se zakoni, menjaju se cak i ljudi), dok se burni prelasci javljaju na promeni samih drustvenih uredjenja monarhija - republika (francuska revolucija, oktobarska, pa i 5.oktobarska je na neki nacin revolucija).  Tacke kljucanja i topljenja odredjenih elemanata i jedinjenja su neka vrsta naglih promena - ili ti revolucija. Ali sve to ne ponistava ne postojanje postepenih (evolutivnih ili Darvinovih) promena.
Sta to znaci? To znaci da Darvina treba popuniti, a ne negirati. To sto on nije razmatrao drugi pol - revoluciju, ne znaci da nije bio u pravu, a pogotovu da postoji kreator svega toga koji sve to regulise - Alah ili Bog ili kako god hoces... To sto mi dan danas nemamo spoznaju ili resenje nekog problema (u ovom slucaju kako ti navodis revolucija, prelaz nezive i zive materije, itd): to ne dokazuje da Alah postoji i da on to regulise. Ti, kao religiozno bice, resio si sve probleme u svom zivotu, sta god neznas ti kazes Alah. Medjutim, sreca je da nisu svi kao ti, inace bi i dan danas bezali od groma, a ne otkrili gromobran.

Citat
nadji mi samo jednog naucnika,koji je nasao barem jednu gresku u Kur'anu.od kad postoji prije 1400i nesto godina<a isti je,bez nijedne promjene,ni slovo mu nije promjenjeno)

U kom veku zivis bre, pa vecina naucnika su ili ateisti ili hriscani. Ajd mi reci da su svi naucnici muslimani. Stvarno ga pretera. Verujem da ih ima, ali stvarno ga pretera.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
U kom veku zivis bre, pa vecina naucnika su ili ateisti ili hriscani. Ajd mi reci da su svi naucnici muslimani. Stvarno ga pretera. Verujem da ih ima, ali stvarno ga pretera. Smile

nisam ja rekao da su svi naucnici muslimani,a pitao sam:kod od naucnika,bili ti hrcani ili ateisti,ma sta god bili,ko je od njih jednu gresku nasao u Kur'anu, a sto se tice darvina,su priznali da je ta teorija propala,pa i zbog toga se vise u skolama ne uci.
ali....sto nisi mi odgovorio na glavna pitanja:
1)kako je nastala ćelija (samo ne zaboravi,u ljudskoj ćeliji nalazi se 200.000 različitih tipova proteina).pa kako je nastala?.
2)kako objasnjavate taj  "mješoviti" hod ,a nauka je dokazala da takav "mješoviti" hod nije bio moguć.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2005, 10:48:12 od senadislam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 16:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.