Meni se sviđa kada djevojke imaju lijepe nokte, znam da to nije lako izvesti ali vrijedi se potruditi :) Sviđaju mi se umjetni nokti , tj. kada je obavljeno geliranje noktiju ali ne da budu kičasti. Moja djevojka to radi savršeno i ponosan na svaki detalj njenog izgleda :)
08. 07. 2013. 07:32 Autor: Mariota Vlaisavljević | Foto: Shutterstock Žene sa balkanskog područja imaju, većinom, specifično suvu, čekinjastu kosu, debelu dlaku koja zahteva posebnu negu. Mister X, eminentni beogardski frizer, kaže da više "ne prolaze" jaja, ulje i limun i da dame treba da se naoružaju strpljenjem i preparatima koji će ima vratiti sjaj i mekoću vlasi.
MASKA
- Maske, pakovanja, dubinsko pranje to je ono što je ženama neophodno da bi imale kosu pod konac. Ne mora to uvek da bude neki skup preparat, ali prirodni preparati više ne mogu da prodru u dlaku. Klima se pormenila, ni Sunce ne sija kao pre tako da kosa zbog svega toga trpi- kaže frizer.
ŠIŠANJE
Mister X kaže da ako se kosa kvalitetno neguje ne mora da se šiša često, nekada i do četiri meseca može da prođe između dve posete salonu.
KVALITETNE FARBE
Žene koje se farbaju, bilo da bi prekrile sede ili da bi samo postigle željenu boju, moraju da biraju kvalitetne, jake farbe sa definisanim tonovima. Naš sagovornik savetuje da radije izdvoje novac za frizera, nego da same eksperimentišu u "kućnoj radinosti".
i najlepse kad je prestani, okreni se i nestani...
Zodijak
Pol
Zastava
Linux
Safari 533.1
Samsung S5670
Drage dame, misice i lepo negovane supruge, domacice, zanimaju me vasi utisci obzirom da nam kucaju na vrata Nova godina i Bozic, BOZEN magicnim rukavicama za skidanje sminke. Ja sam prezadovoljna, al bih volela da cujem i Vase misljenje. Hvaaaaala
“Kada svoj zivot merim ljubavlju, Shvatam da sam nezamislivo bogata. Volela sam duboko. Volela sam strasno. Iz nedavnog izazovnog perioda budjenja Nekako sam uspela izroniti da osecam jos vise, Dajem jos vise, volim jos vise…”
Vec dugo godina koristim Maybelline tecni puter Afinitone i bas sam zadovoljna. Lagana tekstura, lepo pokriva nepravilnosti i nije prefise taman za moj ukus. Preporucujem svima!
Masna kosa i koza, najcesce idu zajedno. Usled naglasenog lucenja lojnih zlezda u kozi glave, na vlasima se formira masan sloj. Vlasi postaju opustene, gube sjaj i deluju bezivotno. Buduci da masnoca privlaci prasinu, kosu treba cesto prati, u nekim slucajevima i svakodnevno. Pri tome treba koristiti blage sampone da cestom upotrebom ne ostetimo kosu i kozu. Nakon svakog pranja, prilikom zadnjeg ispiranja, preporucuje se u vodu staviti malo sirceta ili limunovog soka, kako bi se ponovo uspostavila prirodna kiselost.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.