E vako imam jedan veliki problem.Kada mi se neko novi registuje na stranicu nevidi se dobro ona slika.Kako ja sad mogu to da promjenim da satvim druge da se vide.Trazio sam citav dan nisam mogao da nadem. Please
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Admin panel... permissions.. pa se tu igraj.. stavi za forum koji hoces da menjas lokalne permisije i za goste podesi onako kako zelis i sve ce biti ok...
Probaj da razmisljas dok gledas i efekat je neminovan...
Admin Panel - Edit Permissions Permissions by Board - Izaberes Local za forum koji te zanima. Ime foruma ce postati klikabilno... kliknes... Unregistered Guests - Modify I onda podesis sta treba....
E vako otisao sam u Admin Panel ~ Premissions ~ Premissions by Board i tu ima na svakom forumu pise (pored foruma) Normal ~ No polls ~ Replay Only ~ Read Only ja sta god izabrem nemore onda odem do Premissions by Membergroup i odem na goste i pritisnem Post replies to topics ~ Own topic i nista onda nebude, na kojem djelu pogrijesim