Jer postoji mogucnost da se onaj deo skroz dole (verzija smf, prevod...) menja kao kod phpBB-a, ili mora sve u kodu da se menja... isto vazi za postavljanje banera i sl...
Nadam se da je bar neko shvatio sta sam hteo da kazem...
Za postavljanje banera imaš u verzijama RC2 i 3 iz Admin panela
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma nisam ja ni pitao... to je dobro za ogromne forume... nego mi je zapalo za oko, a obicaj je da sta ti stavis, to odmah i mi mislimo da bismo mogli da postavimo