Ocigledno nisi uploadovao kako treba, proveri desnim klikom na mrtav link gde bi slika trebala biti pa uporedi sa time gde jeste... p.s. Procitaj dokumentaciju na zvanicnom sajtu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedan problem: Ceo dan ne mogu da udjem na svoj forum(na free hostu je),prijavljuje mi "Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later", a kad sam im poslao email i pitao ih zasto je tako, jer ne moguce da je tako ceo dan,dobio sam odgovor: "It's because you don't have on config file right details!",o cemu se radi
U tome da u config fajlu nemas prave podatke o bazi.. a kako je u pitanju forum koji si juce instalirao, a ti sam verovatno nisi menjao podatke.. to znaci da verovatno lupaju gluposti i da im serveri ne rade kako valja.. a ti tu mozes samo da gledas i smejes se, eventualno places...
U tome da u config fajlu nemas prave podatke o bazi.. a kako je u pitanju forum koji si juce instalirao, a ti sam verovatno nisi menjao podatke.. to znaci da verovatno lupaju gluposti i da im serveri ne rade kako valja.. a ti tu mozes samo da gledas i smejes se, eventualno places...
Mozda je tako, ali i ja sam cackao svasta i ispitivao, mozda sam ga ja negde skrljo, jel ima nacin da proverim da li je do mene?