Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:34:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smenjen Zdravko Ponos!  (Pročitano 20360 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Najgore od svega je poruka koja je data svima nama.
Poruku koju sire zdusno i Tadic i Todrovic.
Ne kacite se sa nama pa makar i topove imali.Tako ce proci svako koji se usudi da postavi realan problem.
Imamo izborni zakon, kojim nemate izbora: birajte izmedju dva zla, isto vam se hvata.
Mi predstavljamo vas, a vama cemo jebat mater, samo pokusate li da izigravate postenjacine.
Ako je Ponos pomenuo strategiju odbrane, sta mi energetichari da kazemo za strategiju energetike?
Strategije je: bicete nasi indijanci, bicete nasi africhki bushmani.
Ovo je najdublja poruka Srbima: Ima da bude kako mi kazemo!Udruzeno i vlast i najljuca opozicija.
U svakom slucaju ovo je veeeeliki napredak. Znali smo mi da skidamo i ministre policje i ministre vojske dok rucaju u kafanama, a Boga mi i premijere drzave koji se drznu da ne postuju strategiju ujka Lenjina.
Hitlera staviti na pjedastal humanizma.Njegova je poruka bila jasna: pobede li lihvari, ovako cete ziveti. I evo dozivesmo u celom svetu.
Vec dvadeset godina demokratije se svodi na pred izbore: glasaj za nas, vozices avione, a posle izbora: krizaaaa hvataj zaklon i jedi g*na.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Znaci Crowz po tebi to sto su otpustili coveka koji je rekao da nesto nevalja,dorba stvar,jel otpuste avio-mehanicare kad prijave kvar na avionu ?
Los je dok je krpio ovu vojsku kako je umeo,los je kad je progovorio protiv zajebancije sa vojskom,ajde reci mi molim te sta je trebalo da uradi ?
Cim vidis da su Todorovic (olicenje inteligencije) i Tadic (olicenje pozitivnih moralnih nacela) na jednoj strani vidis koliko je sati.Pricas kako su DS najvei olos a kad neko progovori protiv toga onda ti je on olos sto je "tek sad" progovorio,pa covek pokusao da popravi stvari i donekle je uspeo ali video da vise od skotova ne ide i rekao,sta on moze da uradi ako ministar upropastava vojsku,kako on da popravi nesto sto ministar nesposobnoscu zabrlja,i onda mi raspravljamo sto nije isao normalnim kanalima ...PREKO MINISTRA...a ministar zida jebene stanove dok se vojska vozi u raspadnutim kamionima i im vise ljudi na obezbedjivanju napustenih objekata nego u KZB...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Ljudi nisu svesni koliko ih lazu. Prvo rezolucija 1244 predvidja 15 km kopnene zone u SRbiji demilitarizovane.
Drugo, za radar na Korpaoniku koji su nam bombardovali nemamo para.
Ti ne samo da po onoj rezoluciji koju branis aminujes i teritoriju uze Srbije kao zavisnu od nato-a, nego necinjenjem da uspostavis drazavu na teritoriji koju imas, dajes siptarima shlagvort da traze drzavu.
Do sada je Ponos na osnovu partenrstva za mir dobio uveravalja, da ce dobiti teritoriju pod njegovom kontrolom, a isto i zbog eventualnih kontrlola letova i novi radar za Vojsku Srbije.
Dakle vojno su se vec bili slozili, dok je ostalo da samo politicari odrade svoje.
Ali ono sto je rekao covek, ne mozes imati strategiju dodela medalja na tv (stranackih) a da nemas strategiju sta ces u tako zajebanoj situaciji.
Ima resenja: knflikt, pa da izgubimo citavu drzavu ili ruske baze na Kopaoniku, da ti Rusi zauzvrat sada eps-a posalju jedan stari tenk sa penzionisanim tenkistom.
Lepo smo se ofajdili sa njima: Srbi njihovo energetsko roblje, a Siptari slobodni. Imamo papir sto bi se reklo.
Pa vala je lepo rekao covek: koja je bre strategija?
Svaka mu cast, sto nije hteo da prisustvuje farsi: remontovan avion, poleteo par sati i hajde kamarila, tv, prijemi i ostalo da delimo medalje.
Stvari su mnogo komplikovane i za ostatak Srbije a tek za Kosovo?
Da mu kazem koja je strategija: cekamo ruski gas i ruske tenkove.koja medalja ovamo tamo, jugo rodjaci (koje je btw Dinkic aminovao) dizu cenu gasa na 40% a gas pojeftinjuje za 400% pa ti na tv-u kratko objasnjava: krizaaaaaaa.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Tadic (olicenje pozitivnih moralnih nacela)

Pa cekaj - nije Ponos pao sa Marsa na mesto NGS....kad ga je Tadic postavljao za NGS bez bilo kakve logike vec po partijsko-prijateljskoj liniji onda je bio OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
To si sad lupio samo tako, njega definitivno nisu postavili po partiskoj liniji...
Da njega nije bilo,ja mogu samo za sebe direktno da kazem,okretali bi se u mraku 99 i slepi i gluvi a imali bi bar 40% vece gubitke,njegova ekipa je pravila tisinu iznad nas svaki put kad su se oko nas palili radari ili kad smo dizali vozila,nemoj tako o coveku koji nespada u krdo onih koji jesu dosli na mesta po partiskoj liniji,da je tamo dosao tako sad bi on lepo cutao i drzao dupe u fotelji a ovako posto su Srpski generali kukavice a politicari izdajnici i govna najlakse je bilo njega smeniti,za primer svim drugim koji bi da dignu glas...ko sto rece shkorpion
Ako te zanima evo procitaj nesto o njemu.
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=484055
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Ma vazi.....u zemlji Srbiji nacelnik generalstaba nije postavljen po politickoj liniji i zbog podobnosti i lojalnosti "vrhovnom komandantu"! - gde ti zivis covece???

Ne dešava se bez velikog razloga u mirnodopskim uslovima da načelnik generalštaba odstupi od uobičajenog pravila i zbog javnih polemika ne silazi sa udarnih vesti. To se najmanje očekivalo od Zdravka Ponoša koga stručna javnost smatra izuzetno taktičnim i nekonfliktnim vojnikom koji poštuje hijerarhiju odgovornosti i drži do autoriteta vojske. A nije tajna da je Zdravko Ponoš i lično i kao vojnik veoma lojalan vrhovnom komandantu. Oni su se dobro razumeli od prvog susreta 2002. godine, na seminaru o kontroli oružanih snaga u Saveznoj skupštini, kada je Boris Tadić bio samo poslanik. Zato mu je, Tadić, kada je postao ministar odbrane, ponudio da formira Odeljenje za integracije, što je bilo drugo ime za saradnju sa NATO. A kasnije ga predložio i za načelnika Generalštaba. Zdravko Ponoš je, tako, postao najmlađi načelnik Ge­neralštaba u regionu. Ge­neralske epolete stavio je u 41. godini života.

---------------------------------

Imao sam tu sreću ili nesreću – zavisi kako se gleda – da sam odranije poznavao Borisa Tadića i da smo veoma uspešno sarađivali. Ni sada nemamo nikakvih problema i veoma dobro sarađujemo. Meni ne smeta ako me neko vezuje za Tadića ....ovo je iz texta koji si mi ti dao da citam  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2008, 17:53:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 da se ne lazemo - ponosh je bedni  NATO-oficircic i nije ni zasluzivao da bude NGS - da nije bio takav ne bi ga tadic§shutanovac i ni postavili na to mesto  Smile .

medjutim , ispostavilo se da chak ni on ne moze da podnese tolike kradje,malverzacije i nepotizam koji vladaju u tzv "ministarstvu odbrane" - odnosno boljke recheno DS drzavnim jaslama Smile . a skoro je izvesno da ce njegov naslednik biti josh veca ljiga i poltron nego shto je ponosh bio ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Postao je nacelnik zato sto je jedini zastupao NATO pristup ratovanju,sto za razliku od ostalih generala koji su jos ziveli u nekim 40-im godinama kao sto se moze videti po groblju tenkova u Vukovaru.
E sad ti ne kapiras kako vojska funkcionise,on je lojalan vrhovnom komandantu kao i ja,sutra da taj isti Ponos krene sa tankovima na BG ja bi od tog coveka branio BG i ustav,razlog zbog kog svaki vojnik mora da bude fanaticno lojalan Tadicu je to sto je on BIRAN OD STRANE NARODA,direktno,Ponos da je govno on bi od ovog napravio pobunu,a nije,da je hteo da digne oficire sad bi imao pola Srpske vojske u blokiranim kasarnama,a nije.
Citat
Meni ne smeta ako me neko vezuje za Tadića, a onaj kome to smeta ima problema sa sagledavanjem vertikale politika–vojska.
Ocigledno bold deo nisi procitao ili nisi najbolje razumeo,ja kao i Ponos imamo pravo na svoje licno misljenje,svako profesionalno misljenje ja iznosim svom nadredjenom,e sad ako moj komandir odeljenja lupam sad krade tankove,ja to prenesem komandiru cete i on dalje...
E vidis tu imas problem on kao NGS sve probleme izruci ministru aka Sutanovcu, a ako je taj isti Sutanovac problem onda moze da cuti i da gleda kako vojska ide u K**** ili da uradi to sto je uradio...i on je covek jednostavno svoj problem izneo javno jer ocigledno od sarenih reklama i gluposti koje lupa ministar niko nevidi stanje vojske.
On je to uradio na nacin na koji je uradio jer verovatno nije mogao da zaobidje Sutanovca ni na jedan drugi nacin,ili mu Tadic sto je verovatnije jednostavno nije verovao cim ga je tako lako smenio.

A sto se tice njegovog cina,da si slusao njegova takticka predavanja i gledao kako ga ostali generali slusaju,verovatno bi znao kako ih je zaradio.
On je prvi covek koji je posle svog predavanja skinuo svoje mape,izneo nove i rekao ajde sad vi meni recite kako biste vi to uradili.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2008, 19:17:56 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
E sad ti ne kapiras kako vojska funkcionise,on je lojalan vrhovnom komandantu kao i ja,sutra da taj isti Ponos krene sa tankovima na BG ja bi od tog coveka branio BG i ustav,razlog zbog kog svaki vojnik mora da bude fanaticno lojalan Tadicu je to sto je on BIRAN OD STRANE NARODA,direktno,Ponos da je govno on bi od ovog napravio pobunu,a nije,da je hteo da digne oficire sad bi imao pola Srpske vojske u blokiranim kasarnama,a nije.

Iako je prvi deo nagovestava nesto zanimljivo (o tome kako vojska funkcionise - i kome vojnik treba da bude "lojalan" ?!) nadam se da je bar tebi jasno sta je poruka tvoje poruke.  Smile

da se ne lazemo - ponosh je bedni  NATO-oficircic i nije ni zasluzivao da bude NGS - da nije bio takav ne bi ga tadic§shutanovac i ni postavili na to mesto  Smile .

medjutim , ispostavilo se da chak ni on ne moze da podnese tolike kradje,malverzacije i nepotizam koji vladaju u tzv "ministarstvu odbrane" - odnosno boljke recheno DS drzavnim jaslama Smile . a skoro je izvesno da ce njegov naslednik biti josh veca ljiga i poltron nego shto je ponosh bio ...  Smile

Nista da se oduzme, nista da se doda...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Iako je prvi deo nagovestava nesto zanimljivo (o tome kako vojska funkcionise - i kome vojnik treba da bude "lojalan" ?!) nadam se da je bar tebi jasno sta je poruka tvoje poruke.
Da branimo ustav iznad svakog coveka a u ovom konkretnom slucaju predsednik drzave direktno izabran na demokratski nacin koji nije izvrsio veleizdaju a uz to nosi titulu vrhovnog komandanta ima vecu snagu od bilo kog generala ili osobe,i samim tim mi kao vojnici na dnu smo duzni da izvrsavamo njegova naredjenja,i sad ako bi neko sutra izasao pred vojsku i naredio da izvrsimo drzavni udar zbog ovog ili onog,nasa lojalnost je sa Tadicem bez obzira sta mi o njemu pojedinacno mislili.

Zasto?,zato sto je predsednik izabran direktno od naroda,u teoriji on je narod,on je ustav drzave a nasa duznost je da ga branimo po svaku cenu(kakav narod takav poglavica drzve...).I tako funkcionise vojska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:34:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.