Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smena Jeremića sledi posle stranačkih izbora  (Pročitano 10355 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
Jedini koji je imalo valjao u celoj ovoj žutoj bagri i naravno treba ga smeniti da ne odskače.... Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Jeremić: Smenjuju me interesni krugovi

Mene određeni interesni krugovi, preko medija, smenjuju od trenutka kad sam stupio na dužnost ministra spoljnih poslova, rekao je Jeremić povodom spekulacija da će biti smenjen za nedelju dana.

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremič izjavio je danas da su spekulacije o njegovoj smeni štetne, jer šalju pogrešan signal u svet da ne postoji jedinstvo u državnom vrhu Srbije po pitanju ciljeva i prioriteta spoljne politike, što svakako nije slučaj.

"Mene određeni interesni krugovi, preko medija, smenjuju od trenutka kad sam stupio na dužnost ministra spoljnih poslova", rekao je Jeremić u Sofiji, uoči sastanka sa ministrima inostranih poslova Bugarske Nikolajem Mladenovim i Grčke Dimitrisom Drucasom.

"Podizanje intenziteta takvih spekulacija", ocenio je Jeremić u izjavi FoNetu, "po pravilu se događa uoči važnih dešavanja u zemlji ili inostranstvu".

"Ja radim svoj posao i to ću nastaviti da činim najbolje što mogu, ali moram da skrenem pažnju na štetnost ovakvih spekualcija, jer one šalju pogrešan signal u svet da ne postoji jedinstvo u državnom vrhu po pitanju ciljeva i prioriteta spoljne politike, a to svakao nije slučaj", zaključio je Jeremić.

Beogradski "Blic" danas je objavio da će ministar spoljnih poslova Srbije biti smenjen za nedelju dana, odmah po okončanju izbornog procesa u Demokratskoj stranci.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Prvo i prvo, diplomatija nije dzon. Ako postoji potreba da se podmire dve strane, onda se na nivo recimo ambasadora, salje sa nase strane otpravnik poslova. Time se daje do znanja da nije nam do konflikta, ali ni do vredjanja saveznika. Budite sigurni da bi to razumeli i Kinezi i Norvezani.Iliti Evropa, iako ne vidim da Evropa to dodeljuje. I ovaj potez sa ombdusmanom je bio pravi potez.
Uz svo postovanje, prema jednom izuzetno kvalitetnom coveku kao sto je Vuk, mislim da je kiksnuo par puta.
Najtezi udarac je bio onaj sa Hagom, gde je nakon nadcovecanske borbe, doziveo krah.
U Srbiji, od cara Dusana, pa preko Crnog Djordja, do Slobe i ostalih picopevaca se uvek pita tata.
Uraditi nesto kontra tate, je jeres a on je uradio dva puta: jednom je predlozio svoju rezoluciju u UN, pa se moralo menjati, drugo put je ovo kada je izjava da MIP radi nezavisno u skladu sa politikom drzave.
Tako da ce mali da zatvori vrata spolja, a osnivanje stranke, kada medije drzi baba Julin pulen i njegovi chausi, znaci da nece preci ni celzijus.
Znam da se Toma oblizuje da ima takvog, ali Jeremic treba da zna, da ulazak u genetski sljam, sjebace mu sve njegove visoke vrednosti.
Steta velika, jer sam ga iskreno video za premijera, koji bi stvarno djonom resio neke vitalne stvari po nas u unutrasnjosti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49450
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Мене овде сада највише занима какву ће политику демократска странка водити по питању Косова и Метохије. Односно најбоље би било када би нам Вук Јеремић испричао какву ови имају стратегију, пошто је он лично вјероватно најбоље познаје.  Smile 
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 16:11:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 ovde se ipak verovatno radi o sukobu krokodila u premaloj bari  Smile Smile

iluzija je da je jeremic vodio neku pametnu politiku -  naprotiv , ona se uglavnom sastojala od praznih pricha i glupih poteza (medjunarodni sud pravde i.t.d.  Smile Smile ) . dodajmo tu i "bezuslovno" vezivanje za EU , zanemarivanje osnovnih ekonomskih interesa zemlje , "prijateljske" odnose sa zemljama koje su priznale kosovo i ostaje nam samo prazna retorika .

medjutim , moguce je da se tadic upravo uplashio te retorike koja bi mogla jeremicu da donese poene kod naivnijeg dela glasacha   Smile . zaista , ljudi koji su dovoljno tupavi da veruju parolama DS zaista bi mogli da pomisle da je jeremic eto chistijih ruku i patriotskiji raspolozen od tadica . a to bi tadica  moglo da koshta pozicije medju njegovom razbojnichkom druzinom . i ne samo njega vec i celo "krilo" DS koje sad zauzima najbolje pozicije u gorepomenutoj bari koja se zove srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Svako ko misli da je Jeremić samostalan u donošenju svojih odluka je naivčina. Naročito me čude članovi foruma koji Tadića nazivaju diktatorom , a misle da je Jeremić ovu odluku doneo nezavisno od njega.Smešno i naivno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Svako ko misli da je Jeremić samostalan u donošenju svojih odluka je naivčina. Naročito me čude članovi foruma koji Tadića nazivaju diktatorom , a misle da je Jeremić ovu odluku doneo nezavisno od njega.Smešno i naivno. Smile

tadic nije diktator u klasichnom smislu jer nema za to intelektualnih kapaciteta  Smile . sukob je nastao izmedju ljudi oko tadica i ljudi oko jeremica , da bi se videlo ko ce voditi stranku .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kad mi LDP fanovi pocnu pricati o svom herojstvu i beskicmenjastvu drugih - dodjem u stanje totalne nirvane .  Smile .. jer me ta banalost dovede do beskrajnosti .  Smile

Olos su svi zuti - izuzimam clanove ruskog kokusa o kojima ne bih sad sire pisao .  Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 17:24:00 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Баш тако. тадић је Јеремића истицао како би испитао реакцију светске и домаће јавности, а онда након тога чинио трагикомичне потезе као што је случај са резолуцијом и ево овај најновији. Чак су и оне свињарије око међународног суда форсиране из тадићевог круга да би се на крају кола сломила на Јеремићева леђа. Међутим, ипак мислим да је јавност свесна, бар већи део јавности, ових закулисаних трагикомичних игара бориса тадића и његове разбојничке дружине.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 

tadic nije diktator u klasichnom smislu jer nema za to intelektualnih kapaciteta  Smile . sukob je nastao izmedju ljudi oko tadica i ljudi oko jeremica , da bi se videlo ko ce voditi stranku .
Znači ti si ta naivčina. Po koji pit , se u poslednje vreme Jeremić podmeće kao samostalna figura. Zar ne shvataš da je Jeremić samo deo Tadićeve igre prema srpskoj javnosti. Niko nije u srpskoj vlasti samostalan u odnosu na Tadića.
Inače neko je , ili diktator , ili nije. Odaberi.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 17:34:58 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.