Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Smatrate li da mladica i karadjica treba poslati u hag
DA
47.2%  (25)
NE
45.3%  (24)
SAMO U SLUCAJU PREKIDA RAZGOVORA SA EU
7.5%  (4)
Ukupno glasova: 53
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smatrate li da mladica i karadjica treba poslati u hag  (Pročitano 17593 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile
@F...Pa ja nista ni rekao nisam  Smile

pozdrav i tebi
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Feanor.
Oprosti sto ranije nisam odgovorio na tvoj post.

Ти лажеш себе!

Којих доказа?!!!!

Свако иоле нормалан зна у каквом се стању налази Република Српска. Зна се да је то најобичнији протекторат који нема могућност независног делања нигде. Такође се зна под коликим притиском су тамошњи политичари и народ уопште.

Зато, немој ми о тим "комисијама"!

Ја немам проблем да неко крив буде у затвору. Младић и Караџић ми уопште нису идоли! Треба бити много већи, бољи, и чистији да би мени био идол. У ствари, тешко да могу да имам идола!
Поента је, да треба државни органи Србије спроведу истрагу о томе, кад се већ нама ставља на кривицу.

Ti si mi postavio pitanje imam li dokaz za Srebrenicu.Rekoh da ima mnogo ali da cu ti dati jedan gdje Srbin priznaje zlocin,jer sam smatrao da cu tu jedino tako dokazati.Medjutim vidim da sam pogrijesio.Ti ne da ne vjerujes u dokaze vec neces da vjerujes[b][/b].
Sta da uradim da ti dokazem da se desio pokolj,da ti dovedem Mladica i Karadjica(ne Vuka)pa da ti oni kazu:"jeste,Moha je u pravu".Ma daj stipu suplju.Sad vidim da sam bio u zabludi,kada sam i pomislio da ces promijeniti misljenje ako ti dokazem.Sto se tice tvoje tvrdnje da se vrsio pritisak na RS da se da ta izjava,je u najmanju ruku nerealna,narocito sto poslije te izjave ni ostatak presjednistva RS,a niti narod nije rekao nista slicno tvojoj izjavi.Niko nije demantovao to sto je rekao Predsjednik RS.
Ja sam na tvoj zahtijev o dokazu odgovorio.A odgovori ti meni dokazom da to nije tacno.
I jos nesto.Pominjes neku komisiju iz Srbije koja bi to "realno"ispitala.Pa ako si citao tekst,mogao si vidjeti da je bilo vise komisija sa raznih strana koji su to ispitivali(sve imaju isti odgovor)pa zasto nije i Srbija poslala svoju komisiju,da li mislis da ih neko treba da zovne ili da ih moli za to.Nisu poslali svoju komisiju jer su vrlo dobro znali kakav ce odgovor biti i sta ce tamo naci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A narocito nikakav "Karadjic" ne postoji.

Samo Kara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
E taj Karadžić treba da bude iza troja vrata u zatvoru jer je upropastio vlastiti narod a drugima je pravio zlo gdje je god stigao.ova sloboda na kojoj je sada je za njega isto kao zatvor jer nema moć,nije više nitko i ništa.bolesnik kao i većina oficira bivše armije.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Рекао сам доказ, а не изјава политичара под притиском.
Доказ! Још ниједан се није појавио. Доказ да је у Сребреници стрељано 8000 муслимана?!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti Laf stvarno nisi dobar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat:
Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da vlada traži da se po istom principu kao za Srebrenicu formira Komisija pri Vladi Federacije BiH, kao sto je to uradila vlada RS za Srebrenicu koja će ispitati stradanja Srba u Sarajevu i o tome napraviti izvještaj.

"Vlada RS je sama napravila izvještaj o Srebrenici, a sada tražimo da istražujemo stradanja Srba u Sarajevu", rekao je Dodik novinarima i dodao da Vlada RS ne želi da se petlja u posao Vlade FBiH na njenom prostoru.

On je rekao da Vlada RS ne odustaje od svojih zahtjeva da se ispitaju stradanja Srba u Sarajevu, ali da je sada odgovornost na Vladi FBiH.
Kako saznajemo danas Vlada FBiH je vec razmotrila formiranje komisije i izrazila želju da i RS može poslati svoje predstavnike oko osvetljavanje istine.

@feanor11985 Ocel i ovo biti pritisak  pa da ce morati lagati kao sto ti tvrdis da su lagali za Srebrenicu
« Poslednja izmena: 17. Apr 2006, 19:56:22 od Lafcina »
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ti Laf stvarno nisi dobar Smile
Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Motorola e550
to je najmanje kaj mozete napraviti .

nisam siguran da ce vam to pomoc , u svezi EU , al nece vam odmoc sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.