Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smatrate li da je Čiča bio saradnik okupatora?  (Pročitano 11029 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
па и хрватска војска 91 је имала усташку иконографију па ви тврдите да нисте усташе...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bolje reci ne znam koja zemlja nije bila genocidna bar jednom u povijesti ali to je druga tema.

ma možeš sad ti pričati markove konake o savetu bezbednosti i izbegavanju bacanja činjenica je činjenica, nepobitna i okrutna

to što je netko nosio slovo u nije bio službeni državni stav niti stav cijele vojske, u hv-u je bilo sinova ustaša, partizana, domobrana i seljaka. zato smo i pobijedili. jer smo bili jedinstveni
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry Perl
@sf_faca

Kao prvo... Djujic nije imao Jasenovac... Da sam na njegovom mestu bio i da sam znao za Jasenovac, bio bih gori...
Ni jedna zrtva nije smesna, samo poredjenje je smesno...
Ovde je tema Cica, a jedna od njegovih osnovnih krivica je sto nije znao da kontrolise svoje oficire.

Kao drugo, ne znam tacno kad sam sve to pricao, jer sam ja dugo odsustvovao sa Bureka, sto bi znacilo da si pratio moje postove... Ako zelis, poslacu ti i autogram Smile
Znaci, ne secam se da sam bas tako pricao o Amerikancima, a ako jesam, verovatno sam milsio na politiku... Ne secam se... Ako vec pratis, mozes i da citiras Smile
Nego, niti smo mi isti Srbi koji su bili 1918 ili 1941, niti ste vi isti Hrvati koji su bili u istom periodu, a pogotovu Amerikanci nisu isti kao sto su bili za vreme WW2, kao danas.

Pre neki dan sam opet gledao Patirotu... Na onakve Amerikance ja sam ponosan kao da sam sam Amerikanac...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма то за амере је било упућено мени... Smile

Уморни: па по тој твојој логици за мене Ђујић није био четник јер се позивао на Дражу и носио кокарду, сам Дража је био против доктрине Ђујића...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry Perl
Svejedno kome je upuceno... Glupo je...
Mislim, Amerikanci iz Drugog svetskog rata su po meni jedna od neverovatnih nacija!
A generacije se menjaju...
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма то са америма је за посебну тему...али се донекле слажем са тобом....само не заборави да да је погинуло 1 600 000 Срба за слободу свих јужнословенских народа...и то не сме да се заборави...а тек руса...они су тек били чудо...нјјача војска на свету у последњих 1000 година 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
@sf_faca

Kao prvo... Djujic nije imao Jasenovac... Da sam na njegovom mestu bio i da sam znao za Jasenovac, bio bih gori...
Ni jedna zrtva nije smesna, samo poredjenje je smesno...
Ovde je tema Cica, a jedna od njegovih osnovnih krivica je sto nije znao da kontrolise svoje oficire.

Kao drugo, ne znam tacno kad sam sve to pricao, jer sam ja dugo odsustvovao sa Bureka, sto bi znacilo da si pratio moje postove... Ako zelis, poslacu ti i autogram Smile
Znaci, ne secam se da sam bas tako pricao o Amerikancima, a ako jesam, verovatno sam milsio na politiku... Ne secam se... Ako vec pratis, mozes i da citiras Smile
Nego, niti smo mi isti Srbi koji su bili 1918 ili 1941, niti ste vi isti Hrvati koji su bili u istom periodu, a pogotovu Amerikanci nisu isti kao sto su bili za vreme WW2, kao danas.

Pre neki dan sam opet gledao Patirotu... Na onakve Amerikance ja sam ponosan kao da sam sam Amerikanac...

Sorry, citirao sam tvoj post, ali moj odgovor je bio upućen bambyle-u... Dakle, ne tebi. Pojma nemam što si ranije pisao po forumu, ali autogram može - zašto ne. Ppslat ću ja tebi svoj, pa se možeš mijenjat sa prijateljima - znaš ono, kao samoljepljive sličice nogometaša iz albuma za SP - jedan st faca za dva bambyle, ili tako nešto  Smile Smile

Istina je da se generacije mijenjaju - to je ono što i ja želim reć. Samo, čini mi se da na ovom forumu pravilo o mijenjanju generacija važi za sve samo ne za Hrvatsku i Hrvate... jer Jasenovac uvijek ostaje Jasenovac, je li tako? To je vrhunski i konačni argument kojim započinju i završavaju sve rasprave, od politike, preko povijesti, sporta i muzike.

A da se samo jednom primijene isti kriteriji, 90% ovih rasprava na političkom dijelu foruma uopće se ne bi ni vodile

ма то са америма је за посебну тему...али се донекле слажем са тобом....само не заборави да да је погинуло 1 600 000 Срба за слободу свих јужнословенских народа...и то не сме да се заборави...а тек руса...они су тек били чудо...нјјача војска на свету у последњих 1000 година

Ovo o Rusima - ne bih se baš složio... blizu, ali ne bih baš
Otvori temu u forumu "Istorija" ili u forumu "military... " ili tako nešto - odlična tema za raspravu.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2006, 14:51:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry Perl
Pa da, i bilo bi dosadno...
Smile
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@bamby
ja ti skidam kapu kao jednom od najnepresušnijih izvora gluposti i kao jednom neumornom čovjeku koji je sposoban takve stvari iznositi i toliko ih žučno braniti da mislim da ću i sam u njih početi vjerovati

a ti se sad opet zakači za ovo gore i pošalji mi aplauzića
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jer Jasenovac uvijek ostaje Jasenovac, je li tako?

а шта , треба да се негира и заборави...не разумем...нама се пребацује већ 10 година за Сребреницу и 3 000 муслимана,и ви нам пребацујете за 11 000 људи погинулих у борби, а вама не сме да се пребацује за систематско уништавње 1 000 000 Срба (или по вашем 300 000, опет је мноооооооого људи)....и то су били цивили а хрватске жртве су били оружана лица...

Уморни, исто и ја за тебе говорим...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.