Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za smartphone ili niste
Smartphone
95.6%  (43)
Ne samrtphone
4.4%  (2)
Ukupno glasova: 45
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smartphone ili ne  (Pročitano 7022 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
PA zato ako hoces i lep i dobar fon uzmes lepo N70 i mirna ti glava, mada...i to dosadi!!!
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Nemojte preterivati s tim, ako neko ne voli smartphone ne znaci da je dummy. Nekom (recimo meni) iako volim kompjutere i novu tehnologiju nisu potrebne sve te funkcije na mobitelu i ne bi uspeo da iskoristim sve njegove mogucnosti, pa sam zadovoljniji sa nekim dummy mobitelom,....
Svaka čast. Smile "Dummy" se misli za one fancy zanesenjake koji kupuju telefone preko 200 i više evra samo da bi se pokazivali a isti nemaju ni funkciju viška od onih koji vrede manje od 100€!
inace koliko su mi bitne funkcije na mobitelu toliko mi je bitan i izgled i kvaliteta.
Pa ... ako bi da imaš lep telefon tj., bitan ti je izgled uvek možeš nabaviti prelep i funkcionalan model za čak 130 i kusur evra. No, ako bi da se pohvališ u društvu i prikažeš novu "makinu" koja se tek reklamira na TV-u i svi je hvale kako prelepo izgleda onda si "Dummy" na kvadrat!!!!

Ovo oko "bitan kvalitet" je danas smešno i komentarisati. Nije danas vreme kada su harali Philips i Grundig i svi ostali bili iza za dva koplja. Danas i neka žnj "podrum" firma može sklepati telefon gotovo istog kvaliteta kao i jedna Nokia ili SonyEricsson!
 Smile

Ciglo svaka cast, ti si me razumeo kada sam rekao dummy, tacno mislio sam na fonove koji kostaku djavo i po a ustvari su lepi dummy koji su lepo nalickani i sijaju od lepote i koriste se za hvalisanje. Imas fonova npr nokia 6220 eto lep fon ali je stotinak evra pa ga nece da kupuju....U svakom slucaju ja sam za smarphone a onaj koji zna sta je smartphone razumece me.. POZDRAV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Pa nije lose imati neki dummy telefon koji je lep,recimo d600,da se malo hvalises pred ribama,a naravno kuci jedan smartphone za svoju dusu. Smile
Ali to je vec razbacivanje sa parama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Ok slazem se da nije lose imati neki dummy fon ali meni d600 i nije nesto, pre bih imao motorolu V3X ili neki tako specigican po izgledu, ali naravno uz to i neki smartphone.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3600
Slazem se s vama sta se tice onih sta kupuju mobitele (i ne samo njih) za pokazivanje u drustvu, trenutno imam mob od 150e (s kojim sam sasvim zadovoljan) i ima vecinu funkcija koje imaju i mobiteli od 200e i vise...
Ovo za kvalitet i nije bas tako, recimo k750 ne bi nikad uzeo bas zbog skripanja maske i joysticka koji se zna kvariti, volim da mi je mob kvalitetno izradjen bez sripanja i klimanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
OK lepo je to sto hoces da tel ne skripi ali vremenom svaki fon proskripi ili mu se rasklima maska. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
E ljudi dogovorim se ja sa devojkom da se menjamo na par dana za fon, dam ja njoj motorolu mpx220 a ona meni neki Samsung ( onaj koji je kao pravljen za zene), nista sve lepo odem ja kuci i nije proslo dva sata eto nje zove, sta je bilo , a tek ce ti ona: e vrati mi fon mnogo je ovaj tvoj komplikovan, hahahhahaa. Nista lepo joj vratim i siguran sam da takvi nikad nece hteti da imaju smartphone>> Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
E ljudi dogovorim se ja sa devojkom da se menjamo na par dana za fon, dam ja njoj motorolu mpx220 a ona meni neki Samsung ( onaj koji je kao pravljen za zene), nista sve lepo odem ja kuci i nije proslo dva sata eto nje zove, sta je bilo , a tek ce ti ona: e vrati mi fon mnogo je ovaj tvoj komplikovan, hahahhahaa. Nista lepo joj vratim i siguran sam da takvi nikad nece hteti da imaju smartphone>> Smile
Otpali je zato sto ne voli smartphone! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
E sad da je odjebem zbog fona, ma da, a navicicu je na smartphone samo polako, lakse se uci u drustvu hehe  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's better to burn out then fade away

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Tema je prejaka samo ne znam dal' se tako nesto moze porediti... A sto se tice ku'cenja pred trebama... Ima lijepih smartphone-a... A ova kolegica koja ima N70... Jedna je od rijetkih Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.