Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:57:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smanjiti broj poslanika sa 250 na 150  (Pročitano 14893 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Prvo su replicirali do u beskraj, pa su onda malo lupali nozicima o pod, a na kraju im je u posetu doslo luse nase optuzenicko... Seseljev pitomac iz Srbije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Sin bivše šefice kabineta Koštunice
Troši pet miliona dinara na službena putovanja
Autor: Ž. J. | Foto:M.Perić | 23.01.2009. - 05:00
Troši pet miliona dinara na službena putovanja

Ratomir Milikić, sin Lji­­ljane Nedeljković bivše šefice kabineta Vojislava Koštunice, kao savetnik delegacije Srbije u Savetu Evrope utrošio je skoro 5,5 miliona dinara na službena putovanja, a račun za mobilni telefon mu je 852.195 dinara. Milikić je savetnik šefa delegacije u SE na osnovu ugovora o delu.

Na osnovu podataka skupštinskih službi, a u koje je „Blic“ imao uvid, Milikić je na službena putovanja u inostranstvo tokom prošle godine (1. januar - 31. decembar) utrošio tačno - 5.418.247,20 dinara. Na korišćenje je dobio dva službena mobilna telefona od kojih je na jednom napravio račun od 295.600,66 dinara, a na drugom 556.595,18, odnosno zajedno na oba računa 852.195 dinara. Na putovanja sina Ljilje Nedeljković u odnosu na pojedine druge članove delegacije zaposlene po ugovoru utrošeno je čak 62 puta više. Računi na mobilnim telefonima koje je koristio u odnosu na najmanji iznos koji je napravio jedan od članova delegacije Srbije u SE veći su za 142 puta.
Milikić u izjavi za „Blic“ kaže da je njegov mesečni honorar u Skupštini oko 58.000 dinara i da ne dobija nikakve dodatke.
- Podrazumeva se da sam bio na svim skupovima na koje sam službeno poslat, a da sam redovno zaposlen u Skupštini imao bih i veću naknadu od ove koju primam. Svi troškovi su bili opravdani do poslednjeg dinara. Ni na jedno putovanje nisam otišao a da nisam bio upućen od generalnog sekretara, a radim već pet godina ovaj posao - kaže Milikić. Komentarišući iznos telefonskog računa, on kaže: „Moj posao je vezan za SE i ti sastanci su brojni tokom godine i iz toga proizlaze računi i troškovi koji su navedeni“.
- Niko mi nije skrenuo pažnju na visinu računa jer sam nemam uvid. Ne znam da li su službeni telefoni limitirani ili ne, a nije ni moja obaveza da to znam – kaže Milikić.
Inače, Milikić je angažovan u Skupštini Srbije posle gašenja SCG. Sindikat institucija SCG tvrdio je da je „predsednik Skupštine SCG Zoran Šami posle referenduma u radni odnos primio petoro ljudi“, te da je odabir bio po rodbinskim ili partijskim vezama.

Aligrudić: Nemam ništa s tim
Miloš Aligrudić, još uvek aktuelni šef delegacije Srbije, u izjavi za „Blic“ kaže da u opisu njegovog posla nije da zna ko i koliko troši jer postoje nadležne skupštinske službe koje se time bave.
- To je ingerencija generalnog sekretara Skupštine. Da li sam ja generalni sekretar Skupštine, koji inače i određuje lica koja će pratiti rad delegacije? Kao šef delegacije nikada ni za koga nisam tražio da bude angažovan, pa ni za njega, a inače Milikića sam zatekao u delegaciji kada sam angažovan - ističe Aligrudić.

Blic

5 000 000 dinara je 60 000€ . I to po ugovoru. Pa ko je potpisao taj takav ugovor stvarno treba na robiju da ide. Toliko para pošten domaćin u Srbiji zaradi za 20 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
a račun za mobilni telefon mu je 852.195 dinara
Kakav car! On je moj idol, sta je radio 24/7 live Kosunica-hot-line konferencija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
По уговору је 58 хиљада месечно. Све остало су путни трошкови у шта спадају цене авионског преоза, хотела, исхране итд. Европа је скупа. То су цене.

То сте и гласали. Јел хоћете у Европу? У интеграције? Плаћајте онда трошкове тих интеграција, састанака наших делегација итд.

А Блиц је могао да напише колико је потрошио Оливер Дулић и чланови делегација из његове странке а не да напада ДСС.
Злонамерно пореде са онима чији су трошкови најмањи а не са просечним трошковима. А овај је вероватно толико трошио јер је био члан у свим делегацијама.

Сигурно је да његови трошкови нису највећи јер да је тако већ би то и написали.

« Poslednja izmena: 23. Jan 2009, 16:53:01 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Nađi nam te podatke pa baci, baš bi bilo zanimljivo pročitati ih.

Inače ako se setiš DSS baš neće u Evropu, a opet su tamo na poslu evrointegracija i ovaj i Samardžićevi sinovi. Tako da ispada kao što je rekao Mao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Извини што сам онако реаговао.   Smile

Не знам колики су трошкови других и не занима ме.
Нећу да се нервирам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Извини што сам онако реаговао.   Smile

Не знам колики су трошкови других и не занима ме.
Нећу да се нервирам.

Smile  nema ljutnje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
kako ovi rade i kao ja gledam -ponekad-sednice Skupstine-dovoljno ih je i 55.
Nikako da se sakupe na sednici i da budu pristojni. O tome kako rade-suvisno-svi vidimo.
I morali bi da imaju vise odgovornosti-ne ovako nekaznjeno i bahato da se ponasaju-nista ne rade,trose nas novac, podiz\u basnoslovne dnevnice.....
Vlada bi bila dovoljna sa 10-tak ministarstava- a ne da se preplicu nadleznosti pojedinih a Skupstina kako radi-dovoljno iz svakog regiona po 3 poslanika + nekoliko iz gradova-samo koji imaju taj status i eto 50-tak.
Ovako samo se za mnoge dzabe kazu da su NARODNI poslanici. Pa koji to narod predstavljaju ovakvim ponasanjem?
Ipak nismo mi zasluzili ovako lose poslanike. Moraju da shvate njihov znacaj i ulogu a onda da ih treba bitimnogo manje i tek onda bi se dobio delotvorniji rad Skupstine i kvalitet Zakona i uredbi koji oni donose!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Па није рад посланика само да седе у сали да их сви виде.
Многи раде у својим канцеларијама на припреми амандмана и говора.
Други раде у скупштинским одборима и дискутују предлоге закона и амандмане итд.
Реално није могуће да сви посланици све време присуствују заседањима јер онда не би имали времена за друге активности.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Па није рад посланика само да седе у сали да их сви виде.
Многи раде у својим канцеларијама на припреми амандмана и говора.
Други раде у скупштинским одборима и дискутују предлоге закона и амандмане итд.
Реално није могуће да сви посланици све време присуствују заседањима јер онда не би имали времена за друге активности.

Jeste li ti i djuka u nekom dilu?

Tu pricu da oni nesto "rade" prosipate ljudima koji zaista rade.. koji imaju posao... pravi posao, koji se ne svodi na citanje novina i prezderavanje po skupstinskom restoranu sa sve tim famoznim "delegacijama" za 500 dinara...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:57:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.