Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smak sveta!?  (Pročitano 90712 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo našao sam nešto tekstova iz Tarabićevog proročanstva,koji je u potpunosti u kontradiktornosti sa nekim današnjim činjenicama.

Citat
Vidi i dobro upamti; ako ne docekas ti kume proto, docekace bar neko tvoj. Pogledaj: celo nebo nad ovom nasom Pozegom gorece jednoga dana kao zapaljeno i ozgo padace u plamenu ladje i ljudi i bice puno polje izgorijelih kao ugljen!

- A ko ce se to tuci u nebu nad Pozegom? I, s kim?

- E, to je to, sto je najcudnovatije, kume: Nisu Srbi! Kao da je Srba nestalo u Srbiji, pa neko drugi nad njom...Pobice se kume proto, strasno Rusi sa Talijanima. Vidim puno to polje izgorjelih ladja spaljenih krila, i zivih ljudi u plamenu, jos vise izgorjelih, pa se kume, smanjili ko djeca!

@borkes, evo to što spominješ.Ali Tarabić zaboravio jedno,da Rusima ni pod kojim uslovima neće dati da preleću vazdušni prostor Rumunije ni Bugarske,jer su u NATO paktu,a Amerikanci imaju tamo vojne baze.Pa nema teorije da priđu našoj zemlji,a kamoli da se ratuju sa jednom članicom NATO pakta kao što je Italija.A to su činjenice,i greška u nagađanju Tarabića.

Citat
"Vidis kume, kade ljudski rod poslje Opstega rata <*Opsti rat - Treci svetski rat.> stane da zivi u miru i izobilju, sve ce to biti jedan grki <*Grki- gorki.> privid ljudskijeh zabluda, jerbo ce mlogi zaboraviti na Boga, pa ce se klanjati svojoj ljudskoj pameti...

U to vrijeme pomora, u ruskim dalekim gorama pojavice se mladi coek po imenu Mijajlo. Imace svijetlo lice i sav lik ce mu milostan biti. Ljudi ce mu se cuditi kako koraca nebom, a on ce otici do prvog namastira <*namastir: arhaizam grckog porekla, oznacava pojam manastira. Prim. autora.> i zazvoniti na sva namastirska zvona. Narodu koji se budne okupijo oko njega ce kazati:

"Zaboravili ste ko sam i da nijesam umro, nego ziv otiso u nebo."

Tipičan primer falsifikovanja činjenica iz Biblije.Mi znamo da  očekujemo Isusov drugi dolazak,i da će prelaziti nebom sa Istoka ka zapadu.To je prorečeno u Bibliji,a i sam Isusu potvrdio svoj drugi dolazak i potvrdio Jovanovo proročanstvo. Ali da neko Isusa našeg otkupitelja i spasioca  zameni sa Mihajlom, to sve govori kakvim ciljevima Tarabić služi.

Na ovo samo mogu da kažem,čuvajte se lažnih proroka koji vas odvraćaju od Isusa.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 21:30:03 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Pa sigurno ću više da se oslonim na ono što je govorio Tarabić nego da sam proizvodim teorije.

Na stotine takvih proroka ima koji su od pre sto,stopedeset godina predvideli događaje za sada.A zahvaljujući tehnološkom razvoju nije ni bilo teško pogoditi šta će se danas desiti, i mogao to bilo ko predvideti sa malo naučnim obrazovanjem.Danas mnoge naučne emisije se bave šta će biti za 50 ili 100 godina,iako nisu proroci.
Ja govorim o Jovanu,koji video današnjost pre 2000 hiljade godina,i to sve tačno u detalja.A Tarabić koliko ja znam nije predvideo,niti je mogao predvideti budućnost kako ćemo živeti za 2000 godina,jer to nemože niko do samog istinskog proroka.A pošto Jedino Jovan mogao toliko daleko da predviđa budućnost i to precizno,normalno da ću njemu pre verovati,nego logičkim zaključcima nekih ljudi pre 100 godina.Jovan lepo opisao radiaktivno zračenje kojem će zemlja biti trovana,a što to Tarabić nije prorekao kada Kosovo bio bombardovan sa osiromašenim Uraniumom,pa sada se ljudi rađaju bez ruku nogu i sa drugim deformacijama?
A to nije mala beznačajna stvar da jedan takav prorok nevidi.

Vidi se da je tebi samo biblija dolazila po ruku i da samo u nju veruješ.

O čemu bre ti pričaš?! Kako je čovek, nepismeni seljak koji nije mogao da napiše dve rečenice mogao da zna kako će se tehnologija razvijati... Mislim da si time sve rekao.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Knjige Tarabicevih prorocanstva su dosta izmenjene. Negde sam citao kako su komunisti za vreme vladavine dodavali ili oduzimali neke stvari iz tih prorocanstava. Dat je bio i uporedni pregled tekstova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

O čemu bre ti pričaš?! Kako je čovek, nepismeni seljak koji nije mogao da napiše dve rečenice mogao da zna kako će se tehnologija razvijati... Mislim da si time sve rekao.

Pa izvini molim te,ni Nikola Tesla nije bio pametniji.Bio sin sveštenika,i tako je bio i odgojen.U školi je bio loš đak,sa kečevima.I kao takav, kako je on mogao biti ispred svog vremena u svojim pronalazcima? Tačno znao kako če izgledati budućnost.Pa čak ni danas nemogu provaliti kako funkcionišu neke uređaji koji on konstruisao.On ne samo da imao viziju,već je i materijalizovao tu viziju.Zato i imamo danas ono što imamo.Pa upravo seljaci neopterećenog uma bez predodžbe mogu da dođu do zaključka i vizije budućnosti.I to je potpuno logično a i činjenice to dokazuju.

Da nisam čitao Tarabića,kako bi našao te stihove.A da Biblija,tačnije Isusovo Jevanđelje mi služi za prepoznavanje prevara to je istina.Inače Isus mi je mnogo bliži nego bilo koji čovek.Isus dao život za nas,i normalno da ću njemu pre verovati nego bilo kom smrtniku.Tarabić niti mi nije blizak,niti dao život za mene,pa zašto onda da njemu verujem.
Ako tebi Tarabić neko čudo,pa Isus kroz Jevanđelje i upozarava da će u ovo vreme neki ljudi činiti čuda,pokazaće znake velike da bi prevarili ljude,ako bude moguće i izabrane.Tako da to ništa novo nije.
A da Tarabić Isusa zameni sa Mihajlom,to sve govori.A time nisam ja sve rekao već činjenice.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2007, 01:18:41 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Nikola Tesla je na vreme provalio kojim duhovnim visinama vodi sveštenički poziv. Njegov otac ga je već video kao svog naslednika što se profesionalnog angažmana tiče. Nikola je na radost ostalog dela čovečanstva jedva utekao zloj sudbini kada je skoro na samrti "dobio" od oca obećanje da ga neće slati u manastir već na tehniku.   
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ima centrifugu
A sta bi sa smakom sveta - oce ga biti skoro da nakupujem drva za potpalu Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72

Pa izvini molim te,ni Nikola Tesla nije bio pametniji.Bio sin sveštenika,i tako je bio i odgojen.U školi je bio loš đak,sa kečevima.I kao takav, kako je on mogao biti ispred svog vremena u svojim pronalazcima? Tačno znao kako če izgledati budućnost.Pa čak ni danas nemogu provaliti kako funkcionišu neke uređaji koji on konstruisao.On ne samo da imao viziju,već je i materijalizovao tu viziju.Zato i imamo danas ono što imamo.Pa upravo seljaci neopterećenog uma bez predodžbe mogu da dođu do zaključka i vizije budućnosti.I to je potpuno logično a i činjenice to dokazuju.

Da nisam čitao Tarabića,kako bi našao te stihove.A da Biblija,tačnije Isusovo Jevanđelje mi služi za prepoznavanje prevara to je istina.Inače Isus mi je mnogo bliži nego bilo koji čovek.Isus dao život za nas,i normalno da ću njemu pre verovati nego bilo kom smrtniku.Tarabić niti mi nije blizak,niti dao život za mene,pa zašto onda da njemu verujem.
Ako tebi Tarabić neko čudo,pa Isus kroz Jevanđelje i upozarava da će u ovo vreme neki ljudi činiti čuda,pokazaće znake velike da bi prevarili ljude,ako bude moguće i izabrane.Tako da to ništa novo nije.
A da Tarabić Isusa zameni sa Mihajlom,to sve govori.A time nisam ja sve rekao već činjenice[b][/b]

A da dam ja tebi jednu činjenicu...ako za neke postoji Buda, za neke Alah, zbog čega za nas ne bi mogao biti Arhangel Mihajl?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
@boreks Covek je mislio na zamenu. Da nije razlikovao ko je ko, Isus ili Mihail. Tako sam bar razumeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ima centrifugu
A sta ako ne postoje ni Buda ni Alah ni Arh Mihailo? Ko ce onda da predvodi smak sveta i armagedon?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
A sta ako ne postoje ni Buda ni Alah ni Arh Mihailo?

Sada navlacis buru i oluju,.. mozda i smak sveta na sebe.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.