Mogu da rade slusalice od 6510 na nokiji 3650 (odnosno mogu i na 6600), samo kada stavljate - stavljajte pazljivo i polako i tek onda ce da prestane da se cuje na tel. slusalici i zvuk ce se u potpunosti preneti na slusalice. Mozda nece uspeti odjednom ali probajte vise puta polako da ubacite i uspece sigurno. Ali zato zaboravite na handsfree jer to ne moze. Dakle ako vam zazvoni telefon ostaje samo mogucnost da osetite vibraciju jer naravno necujete zvono.
e i meni su pravili prodavci isti problem...govorili mi da ne mogu ni jedne slusalice da rade na 6600....kao probali su...mogu ti reci da veci broj nokia aparata ima isti jack za sluske tako da ce ti na 6600 raditi 100% sluske od 6510 recimo,koje ja koristim...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Slusalice od 8310/6510 upravo zato i rade jer daju mono zvuk... a isto tako 6600 nema stereo vec mono zvuk. Drugim recima, to ti je plafon. Za stereo zvuk moras imati telefon koji ima "hardverski" stereo zvuk.
ja imam 6510 i slusalice sa njim su stereo (bilo bi glupo da nisu posto tel. ima radio). A njih koristim ponekad i na 6600 samo sto moram pazljivo i polako da ubacujem "bananicu" tako da bi se namestili kontakti da radi kao mono. Nije nesto posebno ali moze da prodje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Sto ste dosadni sa slusalicama?Ubacis pc suite cd u komp,odes na enhancements i vidis koje se slusalice mogu koristiti!Tu su i te "sa 8310",jedine su stereo(kad kazem stereo,mislim 2 slusalice).
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo