Ne znam šta znači "mega-trol" ali vremenom ću naučiti. Mlad sam, ima dana.
A nadjoh ovo kao "definicju": Trol u internetskom slengu, osoba koja na internetu seje neslogu pokretanjem rasprava ili uzrujavanjem ljudi, objavljivanjem potpirivačkih, nevažnih ili bespredmetnih (off-topic) poruka u online zajednici.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2024, 15:13:58 od nemam pojma »
ja sam odavno provalio da je ili trol ili..hmm..ne baš sasvim potpuno sasvim najnormalnija osoba
pa da, to si ti, objavljuješ nevažne, ni sa čim povezane, random nasumične budalaštine i non sequiture i ničim izazvan pejstuješ neke debilne ''dubokoumne'' religijske doskočice i dogodovštine i viceve umesto bar da PROBAŠ da diskutuješ
ja sam odavno provalio da je ili trol ili..hmm..ne baš sasvim potpuno sasvim najnormalnija osoba
pa da, to si ti, objavljuješ nevažne, ni sa čim povezane, random nasumične budalaštine i non sequiture i ničim izazvan pejstuješ neke debilne ''dubokoumne'' religijske doskočice i dogodovštine i viceve umesto bar da PROBAŠ da diskutuješ
klasičan trol, bar u tom smislu
Pa to svako od nas ima, tu ideju da: "ako je MENI nešto nevažno, i ako je MENI nešto nepovezano, i ako je MENI nešto ... ničim izazvano, e onda je to "objektivno" pogrešno, tj. "trolovanje"."
Znaš, kada diskutovanje nebi bilo prožeto uvredama, onda bi to bilo diskutovanje. I onda bi verovatno svako iole smiren, rado učestvovao u tome.
nesecam se sad a naravno nepada mi napamet da tražim ali radiš to neprestano nego te pita neko konkretno pitanje,ti ignorišeš i kreneš da pričaš nekakve basne i pripovetke i debilišeš se