Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:23:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slobodan Trkulja  (Pročitano 9627 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh, ja sam bila i  ne usudjujem se uopste  recima ma i da pokusam da opisem onu caroliju. . .  Od tad sam kao na iglama, nestrpljivo cekam bilo sta novo, tragam za info o Trkulji i Balkanopolisu i ne mogu da docekam snimke sa koncerta, tako i Vas nadjoh. . .  u potrazi za DVDem. . .  vicite ako bilo sta cujete, naravno i ja cu. . .  Veliki pozdrav svima koji prepoznaju i vole ovu dusicu od coveka!  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo malo da prekratite muke dok cekate taj dvd Smile       
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ooo, veliko hvala, a bas tako, svako malo jurim da cujem bar te snimke (i da, imam samo kaseticu od 31 din koju sam nasla u PGPu, Trkuljin prvi i jedini (?) album ''Prizivanje kise'')
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
za Kikica88 (posto nemam privilegiju da saljem privatne poruke ):
  Smile

to je administrativni sajt i nazalost, ali mislim da uopste Trkulja ne cita te mailove. Ipak, jos ranije sam im ja pisala, sa par pitanja i sl, ne odgovore uvek jer rade na sajtu, ali cini mi se da i ne zavisi od samog Balkanopolisa kad ce taj DVD, CD koncerta... RTS je to snimao i cujem da planiraju i da puste na TV (al' opet - kaaaaaad???), pa ce verovatno i DVD biti u njihovoj reziji... nece to skoro, plasim se  Smile

Inace, cujem da postoji (postojao) i DVD sa prethodnog koncerta u SC (2005?), pa bar i to da nadjemo nekako... divni su snimci s tog koncerta, vidim, i hvala tebi, Kikice, sto si, pored ostalih, svojim filmicima doprinela tome da vidimo i cujemo Trkulja  Smile Veliki pozdrav, pa se bodrimo do novog divnog Trkulje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Jupiiii!!! :D Ljudi znaju ko je Trkulja  Smile :D :mrgreen: Covek je kralj!!! Bila sam na konertu u Sava centru i bilo je extra.  .  .   Poz :wave: :wave: :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Imao sam zelju da vam pomognem i da nabavim neki dobar snimak,ali za sada niko od mojih ortaka nema nista od njega a ako bude,obavesticu vas Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma taj DVD iz 2004 nije ni izasao, rekao mi njegov clan benda da ce kao da napravi mix ova dva koncerta pa ce tek onda da izadje..ko zna kad..Smile  E da, imam ja dosta snimaka sa ovog koncerta, ali su losi, mislim isti ko oni, pa se razmisljam da li da ih stavim..imam i nove pesme(dve pesme)...odnosno snimke.. Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eno stavila sam 3 snimka sa koncerta u SC na youtube-u, dosta su losi...sta ces...pogledaj te...
« Poslednja izmena: 06. Dec 2007, 16:45:01 od Kikica88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ej, evo sad sam pogledala, ma meni slatko... uspeva bar da evocira ono od pre mesec dana (mada se jos nisam ni ''oporavila'' od tog koncerta, ako mi verujes  :[115]Smiley. A za DVD, pa ok, docekacemo ga vec.. vredna je i ta info kad je od clana Balkanopolisa, eh imala si tu srecu da porazgovaras s njim...  Smile

@Sirkan: i dobra volja je vise nego dovoljna, hvalaaa...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 230
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n70
Trkulja je car.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:23:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.