Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:04:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Слобода за Игора !!!  (Pročitano 39314 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ето видиш, ја могу да кажем да си педер јер подржаваш сличне ставове као фегети а имиш и њихов трејмарк замене теза при дискусији. Зар то није помало искључиво? Ти стварно мислиш да ја идем на утакмице више од двапут у 3 године?

Је л ја сада могу тебе да кавлификујем као профашистичког антифа хипика који импутира хулиганство свакоме ко му постави најпростије питање на које сва та сува интелигенција не уме на јебених 6 страна најједноставнији одговор да исконструише?

Јасно ти је да је таква комуникација бесмислена Smile

Вид овако момак, да резимирамо и ставимо тачку на најглупљу размену мишљења са неким од кад је извесни какосевећзвао тврдио да је Милошевић смислио судку премису "невин док се не докаже супротно".

Ček, ček... Jel ovo stvarno bilo ili si samo htio da nam slikovito objasniš uzaludnost ove rasprave? Smile

Веловао или не сува истина. Овоме осмицу оном си могао да исправиш Голден гејт на тинтари.
Meni je smesno to sto sam ja tebi odgovorio,a ti nisi u stanju da procitas...Necu vise da se raspravljam,jer smo obojca kao tvrdoglavi i dosledni svojim stavovima... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
A za ovog Igora,kao sto kaze Perudji za corbicu i cigarate,necemo vise vidjati kako se kurci i kezi po ulicama,umesto da ide na posao  Smile

Čitam ovo levičarsko strvinarenje nad demokratskim principima i kroz glavu mi klizi : "Arbeit macht frei ! Ordnung und Disziplin !". Čuj spodobu,trpanje na stadione,prinudni rad,tko nije sa nama taj je protivu nas ! Sa uživanjem čekam Konačnu Šorku (jes´,jes´,sve velika slova).Takvi mogu samo u gasnu komoru da me uvedu,a u stabilnu demokratiju nikako !
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60

Вид овако момак, да резимирамо и ставимо тачку на најглупљу размену мишљења са неким од кад је извесни какосевећзвао тврдио да је Милошевић смислио судку премису "невин док се не докаже супротно".

Ček, ček... Jel ovo stvarno bilo ili si samo htio da nam slikovito objasniš uzaludnost ove rasprave? Smile

ах...било било...стара добра времена и стара екипа либералних шабана Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Frizider
А у ком си ти стању, другом? Smile

Ја питам човека је л стварно мислиш да су странци курац палац он ми одговара "Је л ти оправдаваш убиство" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
Ovi iz 1389 su prvenstveno huligani u kojima se ukorenilo i nacizam i fašizam. Zato ih nisu pustili preko granice. Nisu pojedinci bili vraćeni sa granice nego jedna ultradesinčarska organizacija. Svaka država kontroliše kretanja takvih organizacija.
A ovaj Igor je uhapšen zato što je smatran kao lider organizacije koji nije imao dozvolu za okupljanje...da sostali nisu razišli, možda bi i oni bili uhapseni.
Ne znam da li je on osuđen zbog krivičnog dela, ili samo zbog prestupa...15 dana je malo za krivično delo.

Citat
Takvi mogu samo u gasnu komoru da me uvedu,a u stabilnu demokratiju nikako !
Stabilna demokratija i sloboda govora bi značila da huligani vode reč? Ako se dobro sećam, nigde ne postoji apsolutna sloboda govora, jer nije dozvoljen govor mržnje.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Digi je u pravu. Zar bi se vi radovali da Mađari puste neku ultradesničarsku organizaciju preko naše granice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
A ovaj Igor je uhapšen zato što je smatran kao lider organizacije koji nije imao dozvolu za okupljanje...da sostali nisu razišli, možda bi i oni bili uhapseni.
Ne znam da li je on osuđen zbog krivičnog dela, ili samo zbog prestupa...15 dana je malo za krivično delo.

Koliko se sećam zvaničnog saopštenja,dozvola im je data,pa skup zabranjen,navodno- hteli su da postave štand i dele neki materijal.Stvarno huliganski !Verovao,ili ne - DA ! Demokratija podrazumeva da i takvi imaju pravo na slobodnu reč !
Prvo ih pustiš da kažu šta imaju,pa ih tek onda hapsiš ukoliko su prekršili neki od zakona.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 23:00:01 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ovi iz 1389 su prvenstveno huligani u kojima se ukorenilo i nacizam i fašizam. Zato ih nisu pustili preko granice. Nisu pojedinci bili vraćeni sa granice nego jedna ultradesinčarska organizacija. Svaka država kontroliše kretanja takvih organizacija.

Citat
Takvi mogu samo u gasnu komoru da me uvedu,a u stabilnu demokratiju nikako !
Stabilna demokratija i sloboda govora bi značila da huligani vode reč? Ako se dobro sećam, nigde ne postoji apsolutna sloboda govora, jer nije dozvoljen govor mržnje.

Sve što si rekao mora biti potkrepljeno dokazima i sudskim odlukama. Znam neke ljude iz 1389 i niko od njih nije huligan. A sa granice su vraćeni jer su bili Srbi na Petrovdan. Kakva simbolika.

Quo vadis Domine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A za ovog Igora,kao sto kaze Perudji za corbicu i cigarate,necemo vise vidjati kako se kurci i kezi po ulicama,umesto da ide na posao  Smile

Čitam ovo levičarsko strvinarenje nad demokratskim principima i kroz glavu mi klizi : "Arbeit macht frei ! Ordnung und Disziplin !". Čuj spodobu,trpanje na stadione,prinudni rad,tko nije sa nama taj je protivu nas ! Sa uživanjem čekam Konačnu Šorku (jes´,jes´,sve velika slova).Takvi mogu samo u gasnu komoru da me uvedu,a u stabilnu demokratiju nikako !
a ti si verovatno jos jedan 'hiliganski patroJota'' ?  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Frizider
И фашиста исто, беси постере Коштунице и Амфилохија по гајби Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:04:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.