Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:05:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Слобода за Игора !!!  (Pročitano 39581 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Bez ikakve zle namer, interesuje me ko finansira pokret 1389?
A sta ima toliko kod njih da im treba neko da ih finansira?Jel imaju bilborde po gradu, reklame na tv, i u novinama?Koliko to novca ima snp 1389 pa da im trebaju finansieri.Ono sto oni rade jesu samo plakati i nalepnice kao i sajt.A za to im ne treba neki novac, a stampariju imaju koja im radi povoljnije,sajt uredjuje decko iz pokreta.Ne znam sta tu ima toliko da se placa????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Игор Маринковић започео штрајк глађу у затвору

СНП 1389 и удружење НАШИ обавештавају јавност да је Игор Маринковић, активиста СНП 1389, који је пре три дана против закона ухапшен због ношења српске заставе у центру Београда, започео штрајк глађу. Игор је осуђен после лажног сведочења начелника полиције Стари Град, Жељка Перошевића, који је од раније познат јавности по лажним сведочењима против активиста патриотских организација. Због лажног исказа и непостојећег прекршаја због којег је осуђен, Игор је одлучио да ступи у штрајк глађу како би се изборио за своја права, али и права свих грађана Србије, који су потенцијалне жртве слуга режима попут Перошевића, који лажно сведочи и хапси грађане. Игор и ако је особа слабијег здравља, смело се бори за правду и слободу, те је већ јуче био послат из затвора Падинска Скела у болницу Централног затвора, где су му прегледали стање због штрајка глађу. СНП 1389 и НАШИ захтевају хитно пуштање Игора Маринковића из затвора, јер није учинио никакав прекршај, и од министарства полиције хитну суспензију начелника полиције Стари Град Жељка Перошевића, а у случају да се Игору Маринковићу погорша здрваствено стање као одговорно лице сматраћемо министра полиције Ивицу Дачића који у служби држи лица којима није место у Полицији, и наше активности ће бити радикалније у сваком смислу. Ако господин Перошевић мисли да може да лажно сведочи против пар хиљада људи који су спремни да дођу пред полицијску станицу Стари град да протествују због Игора Маринковића који невин лежи у затвору, спремни смо да му испунимо жељу!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Bez ikakve zle namer, interesuje me ko finansira pokret 1389?
A sta ima toliko kod njih da im treba neko da ih finansira?Jel imaju bilborde po gradu, reklame na tv, i u novinama?Koliko to novca ima snp 1389 pa da im trebaju finansieri.Ono sto oni rade jesu samo plakati i nalepnice kao i sajt.A za to im ne treba neki novac, a stampariju imaju koja im radi povoljnije,sajt uredjuje decko iz pokreta.Ne znam sta tu ima toliko da se placa????

Pa recimo, zakup autobusa i 600km vožnje, to prilično košta.

A zbog čega bi krili da imaju finansijere, uopšte mi nije jasno?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pa recimo, zakup autobusa i 600km vožnje, to prilično košta.
Za gde ima 600km voznje?Mislis na Kosovo ili sada za Srerenicu.Za Kosovo su mesecima skupljali novac tako da su skupili,a za Srebrenicu je svaki putnik platio za sebe cenu puta

Citat
A zbog čega bi krili da imaju finansijere, uopšte mi nije jasno?
Zato sto ih i nemju.Kako da kriju nesto sto nemaju????
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
 600km autobusom kosta mozda 1000 dinara po osobi mozda malo preko ali to je tu negde okvirno Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
600km autobusom kosta mozda 1000 dinara po osobi mozda malo preko ali to je tu negde okvirno Wink
Zakup autobusa je 80 dinara km pa ti sad sam izracunaj koliko je to po osobi, a broj mesta u autobus  je oko 50
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 18:18:06 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
pa moze da se nadje jeftinije ali ajde racunaj i 80 i tako izadje na nekih 1300 dinara Smile

autobus ima 55 ili 60 mesta makar oni u kojima se mi vozimo Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 18:22:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pa ima oglas na netu, Busevi proizvedeni 1990, renovirani, daju se za 1Evro po kilomertru plus troškovi, kao što su takse, drumarine ili parking. Tako da sa takvim minimalno bezbednim i komfornim busevima put od 600km i potrošenih 24h zakupa busa, izadje oko 2000din po osobi, ako se povratak busem noću koristi umesto noćenja u hotelu. Tu su još troškovi hrane, šta uopšte jesti tih 24h na izletu, pa je klopa recimo 1000 din i da se nešto popije po kafanama, barem kisela voda, još 1000din, i ukupno je to minimum 4000dinara, koliko treba prištedeti za put. ja ne kažem da je to previše, naprotiv, ali niko bus za takav put ne bi iznajmio "grupici mladića koja je štedljivo skupila keš" već ozbiljnoj firmi koja ima garancije za plaćanje i garancije za moguću štetu. Opet dolazimo do toga da za takve ekskurzije mora postojati finansijer.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Iznajme kombi grupi klinaca devedeset trece godiste za utakmicu visokog rizika a nece da iznajme bus grupi starijih ljudi koji idu tamo gde je procenat sa desavanje incidenta 1% Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Imaginero dugo sam putovao i to veruj mi lastinim autobusom, cak sam  sam neka putovanja organizovao i to bez finansijera.
Citat
pa je klopa recimo 1000 din i da se nešto popije po kafanama
A mora u kafanama, ne moze u prodavnici?
Nemam sad vremena da ti sve uposteno pisem kako to izgleda ali mogu da te pozovem na prvo sledece putovanje da se i sam uveris
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:05:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.