Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:44:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sloba-Lopov ili heroj?  (Pročitano 19387 puta)
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W580i
onaj gore napisa vladi ili je kapitalisti ili je...svi smo kapitaliste zanima nas kapital i lova...hahahha.jel da?
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Niste mi odgovorili, da li ste kapitalisti, ili deca kapaitalista, jer tada se odmah može shvatiti , vaša , uglavnom , izlizana filozofija o sposobnima i lenjima.Tandara , broć. Ima ih vredni i pametni, ali neće nikada dobiti priliku, sem da budu najamna radna snaga. Vaš odgovor  na moje pitanje je?
« Poslednja izmena: 14. Avg 2009, 16:36:59 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Niste mi odgovorili, da li ste kapitalisti, ili deca kapaitalista, jer tada se odmah može shvatiti , vaša , uglavnom , izlizana filozofija o sposobnima i lenjima.Tandara , broć. Ima ih vredni i pametni, ali neće nikada dobiti priliku, sem da budu najamna radna snaga. Vaš odgovor  na moje pitanje je?

И да додам бркаш неке ствари.Супротно од способан је неспособан а не лењ.Људи могу бити вредни а да не умеју да воде посао.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2009, 17:00:47 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One

1. Alergican sam na promenu tona u diskusiji... ne diskutujemo prvi put, nismo od juce ovde ali kada nesto nije po ovlji odmah persiramo  Smile

2. Nisam kapitalista vec covek koji od svoje 16. godine sve radi sam i snalazi se (legalno, bitno naglasiti).

3. Vredni i pametni nece dobiti priliku zato sto prilika nece pasti u krilo vec moras da se izboris za svoje parce neba. Znam mnogo pametnih i vrednih kolega kojima to mnogo ne pomaze jel nisu sposobni ni da sami obrisu dupe.

Ima li jos demagogije i argumenata ad hominem, ili cemo malo i uozbiljiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Vi sam rekao , jer vas je nekoliko koji se ne slažu sa mnom.
Coolruner, tvoja priča me podseća na demagogiju koja je uobičajena za kapitaliste. Ako niste uspeli sami ste krivi. Dolazimo do glavnme stavke, nije bitno biti ni vredan ni pametan, već snalažljiv. Šta to znači snalažljiv, da možeš lako da prevariš, mazneš, prevede žedne preko vode? Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2009, 17:02:41 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Не,него да имаш нос за посао,да умеш да уочиш прилику на време и да је што је још важније искористиш.Да искористиш постојеће могућности пре осталих или да сам створиш нове.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple 15
Sta reci o coveku kome ni rodjena zena i deca nisu dosli na sahranu, a sahranjen je ko Turcin u sopstvenom dvoristu... tuga i jad.... okruzen sljamom i olosem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Сналажљив?

Па сама реч ти даје одговор. Снашао се - искористио прилику, а што ти увек то везујеш са неким лоповлуком је друга ствар. Тако је бар то у земљама где ред постоји.

Преводити жедне преко воде је далеко веће одлика комуниста, не капиталиста.

Наравно да капитализам испрва није био савршен, није ни сад, али је био велики помак у односу на тадашње остатке феудализма. Сам тај систем се временом развијао. Радници нису хтели да трпе све и свашта, удруживали су се и добили своја права.

Кад се две стране нађу негде на средини, долази се до компромиса који може обезбедити добро и једнима и другима, на дуже време. Баланс тога је нешто што се најбоље до сад показало.

Одређене промене су вероватно и даље могуће, али за сада нема бољег. Пиздети и замишљати бољи систем је крајње бескорисно, као и освртање на прошле који су пропали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
DukiM , nisi mi odgovorio da li si dete kapitaliste? Misliš da je napravljen balans, naročito u Africi ? Tamo multinacionalne kompanije uzimaju crno ispod noktiju.Ja uopšte ne pizdim, niti maštam , ja samo kritikuje.Te kritike jedan deo forumaša očigledno lično dotiču, čim mislite da su neosnovane. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Перуђи ти не критикујеш ти почињеш да булазниш.И у чему је поента критиковања,дај неко решење?Најлакше је срати по свему.И ево да ти услишим жељу више,ћале ми је приватник,ако је то за тебе капиталиста надам се да си срећан.

И што се Африке тиче,а то овде није тема,док буду седели на дупету и чекали да им падне храна,вода и лекови са неба или запада или одакле већ биће им тако како им је.

« Poslednja izmena: 14. Avg 2009, 17:35:30 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:44:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.