ne znam.. od svih tih preparata,meni su pomogle samo dve stvari: - privremeno resenje... biomed 4+ - trajnije resenje... redukciona dijeta prepisana od strane dijetologa...
ovih dana pocinjem sa trajnijim resenjem, tj. redukcionom dijetom, a planiram da kupim te pastile... ispitni rok, nervoza, pa da imam nesto pod zubima :mrgreen:
Ne znam,nekako su mi te tanana pastile "cudne"? Koliko kilograma si skinula za 2nedelje?Koja je cena Biomeda4? Ja sam drzala neke dijete..medjutim..dejstva gotovo i da nije bilo.. Pocinjem da verujem da cu uvek biti bucka. :cry:
pa, problem je sto si drzala "neke" dijete... i ja sam ih drzala... sve moguce.. od a do s... i nista... evo.. sad sam sisla sa atkinsa... ne mogu vise... vracam se na moju staru... koja je i dala neke rezultate...
biomed 4... hm.. ne znam... mislim da sam za mesec dana skinula oko 6kg... koliko se skida i redukcionom dijetom...
neces biti bucka... nadam se necu ni ja za nekih 4-6 meseci...lagano... ;)
neces biti bucka... nadam se necu ni ja za nekih 4-6 meseci...lagano... ;)
Iz tvoja usta u bozje usi. :mrgreen: Ja sam drzala Atkinsonovu,ali...ja ono ne mogu da izdrzim,gotovo da jedva stojim na nogama! A koja je cena Biomeda? Poz
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.