ne znam.. od svih tih preparata,meni su pomogle samo dve stvari: - privremeno resenje... biomed 4+ - trajnije resenje... redukciona dijeta prepisana od strane dijetologa...
ovih dana pocinjem sa trajnijim resenjem, tj. redukcionom dijetom, a planiram da kupim te pastile... ispitni rok, nervoza, pa da imam nesto pod zubima
Ne znam,nekako su mi te tanana pastile "cudne"? Koliko kilograma si skinula za 2nedelje?Koja je cena Biomeda4? Ja sam drzala neke dijete..medjutim..dejstva gotovo i da nije bilo.. Pocinjem da verujem da cu uvek biti bucka.
pa, problem je sto si drzala "neke" dijete... i ja sam ih drzala... sve moguce.. od a do s... i nista... evo.. sad sam sisla sa atkinsa... ne mogu vise... vracam se na moju staru... koja je i dala neke rezultate...
biomed 4... hm.. ne znam... mislim da sam za mesec dana skinula oko 6kg... koliko se skida i redukcionom dijetom...
neces biti bucka... nadam se necu ni ja za nekih 4-6 meseci...lagano...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.