Covek je star onoliko koliko se staro oseca... Posmatrajuci prisutne tog dana, mogu da zakljucim da smo jos uvek na stadijumu deteta od tli godine , tako da cemo te vremenom stici
Trenutak inspiracije, ili mzoda bolje receno slabosti, a mozda jos bolje receno nerazmisljanja. Siguran sam da ce me ova recenica kao i uvek kostati saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati i saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati objasnjavanja, dokazivanja izvodjenja dokaza da je sarma slana i tako dalje.
ihh ... sad.... ja jesam nepismena i neobrazovana, ali ako mi se nacrta, pa jos i oboji, onda moze da mi se omakne i da ponesto razumem.
ali nadasve sam lenja, tako da ne verujem da ces doziveti sa mnom diskusiju koja traje saaaaaaaaaaaaaaaaatima i saaaaaaaaaa-ha-haaaaaaaaaaaaaaaatima
@dete ko je bre mator? ja izgledam kao da imam 11 godina (to je mladjo potvrdio ), a ponasam se kao da imam 3 (to je Anea potvrdila ) , ..... na primer
Trenutak inspiracije, ili mzoda bolje receno slabosti, a mozda jos bolje receno nerazmisljanja. Siguran sam da ce me ova recenica kao i uvek kostati saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati i saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati objasnjavanja, dokazivanja izvodjenja dokaza da je sarma slana i tako dalje.
ihh ... sad.... ja jesam nepismena i neobrazovana, ali ako mi se nacrta, pa jos i oboji, onda moze da mi se omakne i da ponesto razumem.
ali nadasve sam lenja, tako da ne verujem da ces doziveti sa mnom diskusiju koja traje saaaaaaaaaaaaaaaaatima i saaaaaaaaaa-ha-haaaaaaaaaaaaaaaatima
Nema to veze sa tobom. To ti je ovde vise onako globalan pojava, da ne kazem tendencija, mantra na osnovu koje funkcionise forum, bar kada sam ja u pitanju. Ali sigurno sam samo ja lud, pa nije ni cudno. Nemoj prebacivati sebi.
Tvoj potpis dovoljno kaze, a i cinjenica da si ti jedini u raspravi sa kim se svi koji se na drugim temama nikako ne mogu sloziti, sloze... to mu dodjes kao kljucni faktor stabilnosti.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2005, 10:18:45 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!