Well.. jurio sam sa sarmicom na stanicu..bio sam vec pomalo pa nisam bio bas 100% siguran da si ti... dok sam skontao da nema bas previse ljudi s takvim crtama lica vec si zamakao u masu... ekipa je i onako bila na beer festu i bog ih vise ne bi mogao ni naci ni sastaviti...etc
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Evo i mene samo da se javim da sam pre jedno sat vremena stigao kuci
Mislim, sta reci
Bilo je lepo, mada su falili neki ljudi ali sta se tu moze
Kad se ovako nesto cesce organizovalo... ali dobro, generalno gledano, meni je bilo lepo i izuzetno drago sto sam ponovo video osobe koje sam upoznao prosle godine i sto sam upoznao one koje do sada nisam poznavao licno i nadam se da cemo se videti jos koji put i van zvanicnih okupljanja
ljudi meni je tek sad zao sto nisam dosao. ja vas pozivam na druzenje pored sijarinskog gejzira da popijemo Skenderbeg konjak koji sam spremio za ovo okupljanje. a imam i predlog da nadjemo sponzora koji ce da napravi najveci burek na svetu i da pozovemo ove iz ginisa. a
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра. Ћклај конза Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB