Evo zvanicnog izvestaja o Trecem istorijskom zasedanju Bureka:
Prvo smo se okupili tamo na trg kod oneg konja. Onda smo provalili da je konj povezan sa stranim sluzbama i da nas snima o cemu je drug Fajter dobio izvestaj. I mi visoko uzdignuta cela odemo na Kalemegdan. I tamo se privatimo- neko za pivo neko za vino neko za oni zemljani kolaci... ja samo baljezgao umesto da jem i da pijem. Ajd sad...
Moralna slika ucesnika je vrlo visoka- ono sto bih istakao je to da je drug Mladjo imao izrazitu zelju da me upozna. E da sam imao malo pameti ja bih isto da sam zeleo da upoznam Mladju- stvarno izuzetan lik i verujem pravi humanista. Retko se takvi srecu u zivotu. Za Aneu sam mislio da je to malo krhko stvorenje ali elem- to je devojka ipo i stvarno u dusi covek ipo. Drago mi je sto mesto Supermoderatora drza bas ona. Saber kou, Zenit i Vas psiholog su olicenje prave zive radosti i mladalackog poleta... ako na iducem istorijskom zasedanju ne dodjete ovaj svet ce biti siromasniji. Krouli i Breskvica su prave mlade dame sa svojim ja i imaju stila. Drago mi je sto sam vas upoznao. Drug Vili nije mnogo pricao ali sto kaze mudro kaze. O drugovima NenadS i Serbian Fajteru da ne pricam- bila je cast biti u drustvu sa njima- tim neimarima, samopregaocima i neustrasivim borcima za bolje sutra.
Znam da mi necete verovati ali sam na taj skup dosao prilicno opterecen i psihicki umoran. Nije mi bilo ni do cega. Kao ishod tome je bilo da sam na bezobrazan nacin zbrisao u guzvi i sa plemenitom Krouli krenuo kuci. Zao mi je ali dalje da ostanem bilo je bas neodrzivo.
Ne secam se kome je SF rekao da se malo vise druzi sa nama na forumu pa da dodje da se druzi sa nama i na okupljanju... Ali budi realan stvarno niko te ne poznaje,mozda ti zato niko nije uzasao u susret?!?!?
Znaci okupljanje je bilo za clanove koji se poznaju,a mi ostali treba da se trudimo da se upoznamo sa vama odgovornijim clanovima da bi nam izasli u susret???A malo je glupo da vas cimam i trazim vam mob. zato sam zamolio da mi se neko javi na pvt. Nema veze ne ljutim se,ja vas i dalje mnogo VOLIM ko majka sina i cvece rosu...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2005, 18:26:23 od Dutch »
1. vas_psiholog a.k.a nindjaaaa lema kravu 2. krava u knock down-u, bedak kao sudija...
Joj sto je looodo. Sad sam videla slike. Nisam ni znala da nas je neko slikao, mada su mi par dana kasnije izvesni canovi javili. Lepo od njih ne brinite docicete na red.
Nikolina drago mi je sto sam te upoznala. Takodje bih volela da sto pre napravimo ponovno okupljanje. Da se ja ne raspisem previse, imam zelju da odgovorim na jos par postova i opet nestajem. Zao mi je zbog toga ali nema me do daljnjeg, iz inekih razloga.