When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.' Hate is easy, Love takes courage
Ne znam da li ja, kao novi ovde, smem da primetim nesto... Sve je na slikama OK, samo... Burek forum ima preko 47.000 clanova! Najveci srpski forum... A skupilo se samo Vas desetak.... Koji je to procenat clanova bio prisutan na okupljanju? Izracunajte! Neko bi rekao da tu nesto ne stima... Da mi je znati sta...?
« Poslednja izmena: 23. Avg 2005, 20:48:48 od Celicni mis »
Jel tebi bitno kad organizujes nesto da dodje sto vise ljudi ili da bude lepo? Ne pada mi na pamet da smaram ljude, saljem mass mailove, dovodim pozivam sve i svakog. Oni koji su dosli znaju zasto su bili, nisu se pokajali i docice opet, oni koji nisu njihova stvar.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Stvar je veoma prosta, ko je zeleo i mogao da dodje, taj je i dosao, ko nije hteo da dodje, to je njegova licna odluka i stav u koji mi ne ulazimo, jer smo svi ovde dosli svojom voljom, tako da nikako na silu ne zelimo da teramo da radi nesto sto nece, a pored toga veliki broj clanova ne zivi u Srbiji ili su u pitanju finansije, roditelji ili nesto peto...
Pozdrav svima, slike su lepe i vi ste svi lepi, eto i mene sledeci put ako da Bog i sreca junacka...ovaj put sam bio opravdano sprecen...opravdanje dostavljam ...cim se osushi (sveze je stampano)....
Ne znam da li ja, kao novi ovde, smem da primetim nesto... Sve je na slikama OK, samo... Burek forum ima preko 47.000 clanova! Najveci srpski forum... A skupilo se samo Vas desetak.... Koji je to procenat clanova bio prisutan na okupljanju? Izracunajte! Neko bi rekao da tu nesto ne stima... Da mi je znati sta...?
Ewo widis kako Veliki broj ljudi obeca da ce da dodje. Neki ni sami nisu sigurni da ce doci. Neke od njih nesto spreci. Posle je svima zao sto nisu dosli.