Interesuje me da li neko zna kako se zove ona plava riba, kratko osisana jutros je vodila jutarnji program na Avali? I jos nesto. Pre neko vece sam video spot na Svet Plus-u. U spotu peva neka crna dugokosa i hoda po traci u teretani i po raznim mestima potpuno gola, ali su joj sise prekrivene sa onim vizuelnim smetnjama da se kao ne vide. Jel zna neko kako se ona zove?
Interesuje me da li neko zna kako se zove ona plava riba, kratko osisana jutros je vodila jutarnji program na Avali? I jos nesto. Pre neko vece sam video spot na Svet Plus-u. U spotu peva neka crna dugokosa i hoda po traci u teretani i po raznim mestima potpuno gola, ali su joj sise prekrivene sa onim vizuelnim smetnjama da se kao ne vide. Jel zna neko kako se ona zove?
Deana Zivanovic - Tv Avala ! i evo i neka slicica pozz !
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Deana Zivanovic - Tv Avala ! i evo i neka slicica pozz !
Izgleda mi da ću da počnem da ustajem ujutru samo da šaltam majmuna na ovu... Kao nekada na Irenu Đurić...Eh, to su bili dani...
Vrlo je jednostavno uociti jednu stvar, a to je sledece: Nase "patriote" sa foruma (eng. forum patriots ), ni jedan (govorim o veeelikoj vecini) od njih nema nadimak nekog slavnog Srbina ili tako necega iz istorije ... ne . Primer: twice (vrlo besan, sekira se puno, forum patriota), nadalje, tu je i gottago (moram da palim), zatim bf_nesto (zamislite coveka koji sebi da nadimak po avionu iz 2. Svetskog rata ... nema potrebe trositi reci...naci itd itd), hkj (samo Bog zna sta je to ...), NKsamjsam (isto neke nebuloze), GHOST (Rus u malom, naravno castio je sebe engleskim spelovanjem), steleXD (??ovo XD je neki smajli, koliko kontam), Orfanelin (ume da bude lud, ali je u sustini ok), Persona grata (isto "stranac" ), S Baldrick (mrski neprijatelj Jevreja, "stranac")
I've noticed that everyone who is for abortion is already born.