Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:40:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne cita slike-Firefox,Opera...  (Pročitano 4734 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
Citat
ionako je to rupetina od sistema
rece covek koji koristi isti... Smile Smile

Jer odredjeni deo dana jednostavno moram da ga koristim, verovatno ces da shvatis...ali i to mozda nece biti jos dugo.
A dalje odgovor na tvoju opasku ide, pa sta i ako ga koristim, jer to znaci da ne mogu da ga "ocenim"? Pa bas zato sto ga koristim znam o cemu pricam. S tim sto ne znam kakva je tvoja definicija pojma "koristiti" - ako mislis na igranje i slicnu dangubu pored racunara, onda se ne razumemo, ako mislis na sistem administraciju, sistem inzenjering, mreznu administraciju, administraciju baze, postavljanje informacinog sistema u win okruzenju, podizanje i projektovanje domen kontrolera, aktivnog direktorijuma, administriranje ISA servera...uf, i ko zna cega sve jos, onda ne samo da se ne razumemo, nego smo na razlicitim planetama. Wink
Elem, poenta je da itekako znam sta znaci koristiti i morati koristiti Win sisteme, te stoga sasvim slobodno stojim iza svoje izjave da je to generalno rupa od sistema, sto i jeste. to ne znaci da ne valja, da ga ne treba koristiti (taman posla), samo znaci da ima i boljih i daleko ozbiljnih sistema koje nije lose probati, pa sad, ukusi su razliciti, a boga mi i potrebe. Smiley

Poz
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
a ov je da se objesis  Smile Smile

daj janeA ne budi  b u lj a s

Mikx, koji deo ti nije jasan, pa sam "buljas"?

Ako treba nesto dodatno da pojasnim, samo reci!  Smile

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
1.ne pisi postove zaredom,koristi opciju izmeni u gornjem desnom uglu poruke.
2.
Citat
ko mislis na sistem administraciju, sistem inzenjering, mreznu administraciju, administraciju baze, postavljanje informacinog sistema u win okruzenju, podizanje i projektovanje domen kontrolera, aktivnog direktorijuma, administriranje ISA servera...

i sve to u xp-u...bogami...blago toj firmi... Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2006, 14:04:31 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
1.ne pisi postove zaredom,koristi opciju izmeni u gornjem desnom uglu poruke.
2.
Citat
ko mislis na sistem administraciju, sistem inzenjering, mreznu administraciju, administraciju baze, postavljanje informacinog sistema u win okruzenju, podizanje i projektovanje domen kontrolera, aktivnog direktorijuma, administriranje ISA servera...

i sve to u xp-u...bogami...blago toj firmi...

2 - No comment, polemika sa tobom oko ovoga nema svrhe. Pokusaj da pazljivo i koncentrisano procitas post pa ces videti koliko je besmislen tvoj komentar - nigde nisam pomenuo XP kao osnovu za navedene radnje i aktivnosti (mada bi se prijatelju prilicno iznenadio sta sve mozes da uradis sa Pro verzijom), vec Win sisteme, u koji spada i XP. Ako se medjutim tvoje poznavanje win sistema svodi samo na xp, onda izlazim iz ove "prepirke" - nema svrhe, druze, batali. Covek nece ovim resiti problem. Smiley

1 - Ne razumem sta si hteo ovim da kazes, ali se slazem s tobom. Medjutim, ja sam odgovarao na postove razlicitih ucesnika - sta s tim sto dolaze jedan za drugim? Kako inace treba da dodju? Osim ako nisi mislio da Mikxu odgovorim u tvom postu, a tebi u njegovom, a sve to da strpam pod "edit" mog prvog posta na ovu temu... Smiley

Poz
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
1.posto je tema "svedena" na XP logicno je da se i o doticnom OS-u govori...Za moje poznavanje windows OS-ova se ti nista ne brini Wink
2.opcija edit stoji da bi korisnik mogao izmeniti sadrzaj svoje poruke jel pisanje postova za redom em ruzno izgleda em nije bas ni dozvoljeno...
3.enough offtopic,ako ima nesto nerazjasnjeno tu ti je moj icq,msn ili PP...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire S
@ Belgrade

Sad je sve ok
Bilo je do nekih podesavanja na forumu

Hvala vam i pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
super ako si rjesio problem - i meni je to smrdilo na podesavanja na forumu

@janeA - a ko to tebe tjera da ti koristis win. Daj molim te batali tu pricu. Imas na raspolaganju hrpu linux distribucija i Mac OS. I svi oni mogu da rade mnoge stvari koje moze xp, tako da....

Please nemoj pmaetovati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
@kambodza - bravo za uspesno resen problem Smiley Smile

@mikx - grow up, kid. tek onda ces shvatiti kako stvari zapravo funkcionisu, kad pocnes ozbiljno da radis...u tvom postu nema nista lose, relativno si u pravu i ja se slazem sa tom konstatacijom, ali i dalje mi ne odgovori na pitanje, koje opet nema veze sa tvojim odgovorom...a da se svadjam ne zelim...zato, u zdravlje, i pozdravi mi prijedor, imam iz tog kraja jaaako dobre drugove.  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mo gu li ja da se nadovezem na ovu temu imam isto operu najnoviju veriju a isto ima problem sa eke slike otvara na forumima a neke nece .One koje nece da otvori ostavi samo prano mesto pa nemozeslikama ns ni da kliknes na nju
podesvanja u forumu nema za to
« Poslednja izmena: 25. Avg 2006, 21:00:01 od naumovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mozda je puko link ka slikama,mozda nisi ukljucio opciju na forumu da mozes da gledas slike,mozda ti firewall blokira,mozda ti je komp punj "djubreta" kojeg treba srediti...
probaj svakako prvo da skines firewall i da proveris opcije koje su ti podesene nea forumu...takodje i reinstaliraj operu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:40:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.