Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2026, 18:29:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 597
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sladjana Tomasevic  (Pročitano 3156204 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Postoji dugme izmeni....ako si vec toliki fan,onda sigurno znas da Sladja nije raskrstila ispred kamere vec mesec i po dana,ne pratis temu.

Ima i više od mjesec i po  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
Pa ranije su kamermani zabusavali a sad ona neda!Danas je kamerman bio kralj i cekao je na zicer na kraju al ona je cekala dok se ne pomeri kadar pa tek onda ustala!
IP sačuvana
social share
Ovo je grad Beograd!Ovo je grad Beograd!Al od snova se ne zivi!Sto smo se rastali Beograd zna!Ja necu njene safire!Prate me njene navike!EO ft Dj Shone!Cke Beogradske nacisto poludele,sve bi malo rakije,eksere il thc!Gazda Paja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 938
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Sladja tera inat pa sakriva butke, Smile Ne moras mnogo da se trudis Sladjo jer smo u manjku sa snimateljima,mozes doci i gola u emisiju alii to nema ko da zabiljezi na video klip! Ali srecom mi imamo zamenu nasu Boginju Maju za nju se uvek nadje neko da to zabiljezi Smile Maja se uvek trudi da nam ugodi i mi joj to mnogostruko vratimo,kad je neko javno glasanje za neki izbor ako je Majce u konkurenciji uvek ce pobediti!   Smile Pa ti Sladjo razmisli sta propustas od tvog inacenja nemas neke koristi,ako budes dobra prema nama i mi ce mo prema tebi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
U Cetvrtak je bila mozda i najbolja ove sezone!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 10.54
Jebiga dok ne dodje nenad73 moramo da se strpimo!Mogla bi da se ugoji malo,preterala je sa dijetom!
IP sačuvana
social share
Ovo je grad Beograd!Ovo je grad Beograd!Al od snova se ne zivi!Sto smo se rastali Beograd zna!Ja necu njene safire!Prate me njene navike!EO ft Dj Shone!Cke Beogradske nacisto poludele,sve bi malo rakije,eksere il thc!Gazda Paja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5234
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Motorola Edge 30 Ultra
Jebiga dok ne dodje nenad73 moramo da se strpimo!Mogla bi da se ugoji malo,preterala je sa dijetom!
A mogao bi neko da je snima...
IP sačuvana
social share
nenadm73
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
Jebiga kad nikog nema,tu je bio novento ranije,sad je kiseli kupus i ste ali ne za sve.A vidis li kakav je baksuz ovo,odkad si otisao Jovana i Minja rasturaju ali doslovno,a i Sladja isto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5234
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Motorola Edge 30 Ultra
Jebiga kad nikog nema,tu je bio novento ranije,sad je kiseli kupus i ste ali ne za sve.A vidis li kakav je baksuz ovo,odkad si otisao Jovana i Minja rasturaju ali doslovno,a i Sladja isto!
Jbg,ja sam stizao sve da ih snimim...ali najviše mi je krivo što su nam uveli ovde satelitski Rts 1 pa bih snimao Slađu i Maju ali ne mogu jer ovaj jebeni risiver nema nikakav izlaz,ne mogu da spojim ovu moju usb tv kartu!  Smile
IP sačuvana
social share
nenadm73
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 743
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Danas je teta Sladja opasno dobra,dobro bi bilo da neko je neko snimi.
IP sačuvana
social share
[font=Verdana][/font]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2113
Browser
Opera 8.01
Auu danas je ekstra!Kakav dopicnjak!Snimaj te!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 597
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2026, 18:29:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.