Pitam Boga ko si ti kao magnet privlaci pogled tvoj sto cita me ko' knjigu samo s tobom nalazim osecanje vecnosti i intrigu
Pitam sebe ko sam ja s tobom iznad vremena novi dan sto radja se u zoru jednu noc kad ne zaspis pored mene, budim se u ponoru
Ref. Ljubim ti rame sa strane tamo gde najvise volis neka i vreme stane na usnama mi goris prija mi dodir tvog tela slatka je ta vrelina da li je to zrela ljubav il' strast u nama divlja
Ref. Mogu o tebi reci najgore mogu o tebi ruzno da govore moze proci i 300 godina al' u jedno ja sam sigurna kada bih se opet rodila ponovo bih tebe volela
Mogu mi svu pamet isprati nasu pricu ukrasti a tebe negde sakriti al' ne mogu iz srca tebe oteti uvek cu te voleti
Ref.
I kada te svi na svetu napuste kada bol ti nanose uz tebe bicu, ne boj se jel ne moze ova ljubav prestati uvek cu te voleti
Smeje se a bol se krije ispod smeha tvoje lazi me bole vise od tvog greha odlazim gde me neko drugi ceka jer vidim da nema za tebe leka
Mnogo sam te volela i ulozila sam trud a ti lagao si sve sve je bilo uzalud Odustajem jer ljubav se sa bolom granici a ti mi stalno govoris da se smirim i ne panicim
Ref. Necu da slusam lazi pogresan izbor bio si ti o da odavno ljubav ne vazi sad idi drugoj i lazi je o da
Smeje se, smehom krije svoje rane znala sam nekad ja za bolje dane nervozna, sada okrecem ti ledja jer tvoja lazna ljubav me vredja
Mnogo sam te volela i ulozila sam trud a ti lagao si sve sve je bilo uzalud Odustajem jer ljubav se sa bolom granici a ti mi stalno govoris da se smirim i ne panicim
Pokazi mi sta zelis ti, kako da te usrecim znas da si za mene jedini bez promene gde sam to pogresila, zar sam te izgubila slutim da je ljubav nasa nestala
Ref. Necu uspeti bez tebe ja preziveti zato ne ostavljaj me samu nikad vise ljubavi izracunaj mi, koliko suza kostas ti da li se isplati, tako srecu sada kupiti
Moja suza iskrena, tebe nije dotakla nemocno sam tugu skrivala od tebe ja o cemu sada pricate cemu reci utehe cemu sve to sada kada gubim te
Ref. Bas to dve case na sto i don perignon bas to osecam nesto u pogledu tvom bas to dve case na sto i don perignon bas to ostani sa mnom i napravi lom
Ti volis sexi izazovna tela bas tako gledas preko koktela elegantno sedim na tronu prekrstim noge u sexi fazonu
Gledas me drsko burma na ruci slobodno pridji sto si u frci ona te kuci ceka pa ceka nek priceka, nek priceka
Ref.
Ref.
Tako je dobra, tako je ful ko bi pored nje ostao cool bezobrazno sexi minic joj stoji rizik za mene kenta u boji
Gledam to telo i gubim dah nivo maniri to je njen fah don perignon za njen sto malo initime i par sigurno
Zmijsko telo, duga noga afrodizijak i babaroga ume da zavede ma nek me i razvede
Pritisni dugme, sedmi sprat pritisni dugme, pritisni dugme sedmi sprat
Nista licno, nista licno
Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam
Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce
Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci
Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci
Ref. 2x Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak bas se vidi da si lak
Nista licno, nista licno
Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam
Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce
Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci
Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci
Ref. 2x
Stigli smo na sedmi sprat stigla si na sedmi sprat nista licno, nista licno, nista licno al' meni nesto drugo fali ego ti je veliki a obraz ti je mali nista licno znaj ti nisi nivo moj, ti nisi nivo moj
Ref.
Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak
Ref.
Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak
Ne davi, ne gnjavi hajde zaobidji me sta imas u glavi, skorpije su opasne ne masi mi sa bogatstvom, uzecu ti dusu sve spiskacu ti milione, rastaviti harame
Ref. Hej, slaki, slaki hej, slaki, slaki kazi mi da zvaces me ti onda te necu zvati
Hej, slaki, slaki hej, slaki, slaki Nica i Kan, kuca i stan biraj, sve cu ti dati
Koliko puta da ti kazem ne is od mene labude ih ti si prava zena tvoja zelja je zapoveda
Uporan do usijanja dosadan sad postajes ja ti se sa senke sklanjam vec mi sad nedostajes
Ref.
Ne davi, ne gnjavi hajde zaobidji me sta imas u glavi, skorpije su opasne ne masi mi sa bogatstvom, uzecu ti dusu sve spiskacu ti milione, rastaviti harame
Ref.
Koliko puta da ti kazem ne is od mene labude ih ti si prava zena tvoja zelja je zapoveda
Uporan do usijanja dosadan sad postajes ja ti se sa senke sklanjam vec mi sad nedostajes
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.