Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wifi driveri i uspostavljanje konekcije WIFI.  (Pročitano 1362 puta)
16. Nov 2012, 19:26:32
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 378
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Imam laptop Compeq Presario CQ57 - 425 SM .Instaliran je Win 7 na njemu.Imam pc na kojem je XP i na koji je prikopcan modem i router.E sad pao mi je sistem skoro,pa sam formatiro laptop i ponovno instaliro windows 7,ali od tada ne mogu nikako da instaliram driver za Wi - Fi. Ne znam kako da uspostavim konekciju izmedju laptopa i racunara da bi mogao da idem sa laptopom na net bezicno.Imam kablovski internet i router Belikn na kojem sam vec napravio SSID kanal i sa Iphone-om preko Wi - Fi ija udjem na moj kanal i koristim net normalno,Kako da to uradim sa laptopom.I jos nesto ona lampica dje je antena mi gori uvijek narandzasto a prije je uvijek bijela bila,narandzasta samo kad nema neta.Pomozite ,ubijam se ovim vec 3-4 dana.   Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2012, 19:27:31 od respons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
SonyEricsson T630
kao sto si rekao, ne mozes ubaciti drajvere. pitanje je da li su drajveri pravi kad ih ne prihvata. ako si siguran da su pravi onda je do windowsa. ponovo format i reinstal
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 378
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Vjeruj da ne znam vise sta da radim,doslo mi je da porazbijam sve.Isprobao sam dosad sve moguce drivere,nijedan nece da se instalira.Krene instalacija i dole u start-baru ili kako se vec zove pokaze ikonicu od setupa ono normalno otvoren program,i odjednom samo nakratko pokaze kao command prompt i to je to,ne zavrsi instalaciju.Evo digo sam opet sistem ponovo,formatiro diskove,i ne znam sta cu sad.Ako mi mozete pomoci da nadjem pravi driver za mreznu karticu i wifi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.