Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skype (i drugi VoIP) u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 47269 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4
Moguce...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A kako funkcionisu VoIP telefoni.... recimo brondi VoIP telefoni... pogledaj na link uklonjen by Belgrade
ja sam trenutno u Americi i imam problem dok telefoniram sa mojima preko skype...ja imam brz internet medjutim oni u Srbiji imaju obican Dial-up i veza stalno prekida i veoma se lose cuje dok telefoniramo... da li bi kupovinom ovog telefona oni mozda resili problem? da li neko zna nesto o ovim telefonima?

Hvala unapred i pozdrav i Bostona...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 21:01:43 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia ngage
Bilo je vec price oko ovoga, ali ajde da ponovim.
Za skype je bitan i upload. I to mnogo bitan. Bilo je govora o nekim ADSL provajderima. Za ADSL je odnos 1/4 (256/64) i tih 64 nije zagarantovana, nego maximalna brzina. Mislim da ovo pise i u ugovoru. Kod kablovskog interneta odnos je 1/2 (256/128).
Nista se nece postici kupovinom nekog VoIP telefona. Samo net.

Dajte neta narodu
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

# internet je čudo !!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230i
jes vala 
IP sačuvana
social share
Ex-WirelessUser !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
LG 8290
da li je isplativo koristiti skype za razgovore npr Srbija - BiH
da li neko ima iskustva koliko kosta 1 min  kad zoves BiH

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Bosnia and Herzegovina € 0.165
Bosnia and Herzegovina - Mobile € 0.246

Nije bitno odakle zoves.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Softverski problemi ugasili Skype
Agencije
17.08.2007 22:46

LUKSEMBURG - Više od 220 miliona korisnika Skypea, od kojih neki taj besplatan softver koriste i u svakodnevnom poslovanju, već nekoliko dana imaju poteškoće koje su izazvane softverskom greškom.

Popularnost Skypea dosegla je vrhunac u trenutku kada su se mnoge male firme, radi smanjenja svojih troškova odrekle u potpunosti ili pak u velikoj mjeri klasične telefonije i okrenule se ovom izuzetno jeftinom načinu komunikacije s kolegama odnosno korisnicima.

Predstavnici Skypea, dijela inače megapoznatog "eBaya" baziranog u Luksemburgu, naglašavaju kako njihovi inženjeri danonoćno rade na otklanjanju problema. Iako je otkriveno o kakvoj je greški riječ, ipak nije poznato kako je do nje došlo, objašnjava izvršni direktor Sykepa Kurt Sauer, te dodaje kako je riječ o nizu događaja čija geneza se zasad ne može u potpunosti protumačiti.

Sauer je pojasnio takođe kako je riječ o softverskoj grešci koja postoji u svakoj inačici od početka postojanja ovog popularnog softvera 2003. godine, što je na kraju dovelo do poptunog pada mreže i onemogućavanja bilo kakve komunikacije. On, takođe, napominje kako dosad nikad nije bilo ovakvih poteškoća i da je od početka ovo dosad najveći problem s kojim se susrela kompanija i njeni korisnici.

Skype omogućuje besplatno telefoniranje, video-razgovore sa drugim korisnicima ovog softvera, ali što je za mnoge male firme i privatne korisnike i važnije mnogo jeftinije međunarodne pozive. Rješenje je bazirano na peer-to-peer infrastrukturi, što znači da ne postoji centralni server nego se veza ostvaruje direktno između korisnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vidim da sve znate,ajde onda neka mi neko od vas kaze gde u Srbiji mogu da uplatim  skajp,i sto mi sve treba tj. kakav tel. aparat bi mi odgovarao.Nemojte se samo saliti,ja sam informaticki polupismena pa mi treba malo boje pojasniti.Hvala  Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Kako da otvorim jos jedan account za skype,pored postojeceg?
IP sačuvana
social share
"Premature optimization is the root of all evil"-Donald Knuth
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

# internet je čudo !!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230i
i mene interesuje isto ?  Smile
IP sačuvana
social share
Ex-WirelessUser !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.