Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skyfall (novi film o Dzejmsu Bondu)  (Pročitano 33140 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
HTC Smart
Ko Bondu daje "gedžete"?

Uloga Kjua poverena je tridesetogodišnjaku, što je presedan u odnosu na ostale filmove o Bondu.

Kjua (Q) će u filmu "Skyfall" igrati Ben Višo, poznat publici kao glavni lik iz filmske adaptacije romana "Parfem". Višo (31) će biti za sada najmlađi Kju, pošto je 12 godina mlađi od Danijela Krejga, koji igra Džejmsa Bonda.

Do sada su stručnjaka za Bondove "spravice" igrali Piter Barton, Dezmond Luelin, Džon Kliz i Alek Mekauen, svi u srednjem dobu.

Višo je igrao i u nedavno predstavljenom filmu "Oluja" sa Helen Miren,

Izvor: Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v225387p0.jpg
(45.23 KB, 610x395)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
HTC Smart
Danijel Krejg "najdugovečniji" Bond?

Glumcu Danijelu Krejgu ponuđen višemilionski ugovor za snimanje još pet filmova o tajnom agentu.

Da li zbog scene iz filma "Kazino Rojal" i kojoj je u kupaćim gaćama, ili zbog toga što je "najubedljiviji Bond u poslednjih 50 godina", tek producenti filmova o agentu 007 ponudili su Danijelu Krejgu da snimi još pet Bond filmova.

Producent filmova o Džejmsu Bondu Majkl Dži Vilson, otkrio je magazinu "Pipl" da je Danijelu Krejgu ponuđeno "nekoliko miliona dolara" da pristane da snimi još pet filmova. Ukoliko pristane, Krejg će biti "najdugovečniji tajni agent" - Rodžer Mur je snimio sedam filmova o Bondu, a Šon Koneri šest.

"Nema boljeg glumca od Danijela", rekao je Vilson. "On je odlučan Bond, fenomenalan glumac i dobar čovek. Fanovi ga obožavaju i mi smatramo da je on savršen za ovu ulogu. Nadam se da će pristati i da će nadmašiti rekord Rodžera Mura".

Još nije poznato kolika je suma ponuđena Krejgu, kao ni da li ju je prihvatio. On trenutno snima svoj treći Bond film "Skyfall".

v227859p0.jpg
(42.85 KB, 610x395)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
dezmond je bio najbolji Q
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Sony 
Nikad nisam nešto gotivio Danijela Krejga kao Jamesa Bonda... Inače jel' se zna nešto oće li snimati sledeći deo kao u Novom Sadu..?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
Džejms Bond: Zbogom gospođo M?

Legendarnu Džudi Denč bi na mestu šefa britanske tajne službe trebalo da zameni Ralf Fajns.

Britanska štampa piše da će reditelj i zvezda filma "Koriolan" Ralf Fajns, najverovatnije naslediti legendarnu M iz serijala o najboljem tajnom agentu svih vremena.

Vest o smeni najvažnije "Bondove devojke" došla je nakon što je Fajns otkio detalj o svojoj ulozi. "Glumim vladinog agenta i...to je sve". Izvori bliski studiju tvrde da nakon tog "i", dolazi odluka studija da smeni Džudi Denč (77).

Ona bi trebalo da obuči Fajnsovog lika da preuzme njene dužnosti u britanskoj tajnoj službi.

Film "Skyfall" će premijeru imati u oktobru ove godine, a tada ćemo saznati i da li Denčova stvarno ide u penziju.

Džudi Denč je lik M prvi put igrala u "Zlatnom oku" u kojem je Bonda igrao Pirs Brosnan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
Trubama na Džejmsa Bonda

Studenti muzičke škole iz Velike Britanije svirkom prekinuli snimanje filma "Skyfall".

Studenti muzičke škole u Grinviču bili su oduševljeni kada su videli da se u blizini njihove sale snima jedna od scena iz poslednjeg filma o Bondu. Kamere su snimale, agent 007 je bio "u akciji", kada su studenti dograbili svoje trube i počeli da sviraju naslovnu numeru iz popularne franšize.

Zvuk Bondove muzike se prolomio ulicom, što se nije dopalo reditelju Semu Mendesu koji je morao da prekine snimanje.

Studenti su mislili da je to zanimljiv način da odaju poštu legendarnom agentu, a isto je mislio i Danijel Krejg koji ih je nagradio aplauzom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Džudi Denč je lik M prvi put igrala u "Zlatnom oku" u kojem je Bonda igrao Pirs Brosnan.

baba jebe kevu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Da je Džejms Bond žena...

...Zvao bi se Naomi Haris.

Jedna od zvezdi novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu Naomi Haris, otkrila detalje o liku koji tumači u ostvarenju "Skyfall".

Naomi Haris u filmu "Skyfall" igra lik agenta Eve, žene koja bi sve dala da bude sam Džejms Bond.

"Ona bi htela da bude ženski Džejms Bond, ali niko ne može da bude kao on", rekla je glumica magazinu "Total Film". "Eva misli da je podjednako dobra kao agent 007", rekla je Naomi i dodala da je za ulogu morala "ozbiljno da trenira".

"Trenirala sam kikboks, a kada sam prvi put pucala iz pištolja, prepala sam se na smrt. Kasnije sam naučila da uživam u baratanju vatrenim oružjem".

"Skyfall" sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi režira Sem Mendes, a pored "Eve" u njemu igraju i Džudi Denč, Ralf Fajns, Ben Višo, Berenis Marlo i Havijer Bardem.

Novi film o tajnom agentu 007 u bioskope stiže 26. oktobra ove godine.

v234753p0.jpg
(118.91 KB, 610x395)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Sem Mendes: Bond i ja, to je ljubav!

Reditelj filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu, Sem Mendes, podelio je svoja iskustva sa snimanja i otkrio da je oduvek "zaljubljen" u Bonda.

Mendes u video blogu otkriva i kako su snimljene neke od scena za najnoviji nastavak sage o Džejmsu Bondu "Skyfall" i da je Danijel Krejg jedan od najboljih glumaca u ulozi tajnog agenta 007.

"Počeo sam da pripremam ovaj film i pre nego što mi je i ponuđeno da ga radim. Kao i svi i ja imam svoj lični odnos sa Bondom koji traje još od moje devete ili desete godine. Oduvek sam bio veliki fan filmova o tajnom agentu."

On kaže da je "Kazino Rojal" možda i najbolji film u serijalu, a za Krejga da ga je podsetio na legendarnog Šona Konerija koji je, prema mišljenju kritike, najbolji Bond ikada.

Šta je još rekao pogledajte:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Klinac bolji od Bonda

Detalji sa snimanja novog filma najdugovečnije franšize se drže u tajnosti...a onda naiđe klinac sa mobilnim telefonom i krišom snimi Bondovu akcionu scenu.

Na YouTube kanalu se pojavio video koji je napravio Ibrahim Ozden (17) iz Turske, koji se jednog dana ušunjao na set novog filma o Bondu "Skyfall".

On je uspeo da snimi scenu borbe na vozu, koji bi trebalo da iskoči iz šina u istom trenutku kada ga preleće motor - akcija na "bondovski način", baš kao i način na koji je ovaj ekskluzivni snimak dospeo na tursku televiziju, a onda i Internet.

Tinejdžer koji je napravio video je u stilu samog tajnog agenta, maskiran ušao na set sa još dvojicom drugara tako što je preskočio ogradu, provlačio se ispod vagona voza, snimio klip, a onda ga prodao turskoj televiziji.

Pogledajte.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.173 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.