Wikluh Sky - Kao svinja svaki dan album:ortaci ne znaju
prvom neanonimnom alkoholicharskom udruzhenju dacu sto hiljada eura od prvog miliona koji zaradim obecavam
vops ode, evo ga opet napio se kao svinja, uu.. sad ce da povraca, gle, gle, gle.. ijao.. koje sranje
ej, sad stvar je u tome shto vishe ni ja ne znam zashto toliko mnogo moram da pijem ali svaki put kad vidim nju kako na stolu chuchi samnom moram u cashu da lijem, pa da nije to nije neka glupava navika koje ne mogu da se rastosiljam, ni bedak nije aaaa.. nije barem vishe a prso si? nisam bre! zbog pichke ne, ne, nisam ono uopshte nego samo volim da se valjam pijan na sred ulice eee. prilaze kerovi lutalice koji oce da se maze a glista im viri iz guzice pijan spopadam mlade mame trudnice koje su, eto vidite, to radile bez gumice na lice stavljaju ogromne cvike kao glumice iz latino sapunice a ja.. gubim pasosh i naravno mp3 plejer, koji mi je usput onaj shupak prodao za stooo eura a poshto sam kad sam kupovao bio pijan.. tako mi i treba! pijan i poznat kao narodnjak “” kao.. jebesh.. lako cemo s tim..” a kad shvatish da si izgubio i 500 evra iz dzhepa malo popizdish
kad si naduvan i nacirkan kao svinja svaki dan mozhesh da mislish kako ti je sve lepo a kad dodje losh da i nisi opet nacirkan i naduvan kasno je da mislish kako mozhda nisi treb’o
sad ne mogu da odem u bech, ne mogu nigde ne mogu nigde da idem, potpuni bilde nisam spav’o ima dan dva, a zato se po ulici valjam igram po ulici “la kukaraca”, povracam kad kod nekog svracam i da, pisham s prozora sedmog sprata, al malo usput josh dole povracam nisam li bozhanstven? kako da ne, e objashnjavash bre popijesh malo, ee… e da , evo sa’cu mislim to je jebeno tragichno, pored toga shto je totalno patetichno mislim, da sam se samo malo gluplje osec'o kad sam se bivshoj ribi upisivao u leksikon
kad si naduvan i nacirkan kao svinja svaki dan mozhesh da mislish kako ti je sve lepo a kad dodje losh dan i nisi opet nacirkan i naduvan kasno je da mislish kako mozhda nisi treb’o
e ovako.. krnesh jednu plugu, drugu pljugu, trecu pljugu, petu paklu krnesh vinjak, krnesh viski, krnesh.. aa.. pivo i buksnu i odesh tamo gde te svi jebeno znaju u mom sluchaju to bice svuda i uzmesh da radish sve shto nikad nisi smeo a sad mozhe jer ti je lobanja PRSLA! i onda malo isparanoishesh jer ne znash shta ovaj oce.. mislim mislim, jel se znamo, mislim, ko ste vi mislim, boli me bre kurac, mislim e onda se pobijesh i onda eventualno batine dobijesh onako pijan a pored svega toga bio si i naduvan pa ce tek sutra da te boli i rebro i shija i potrudi se da 500 evra iz dzhepa izgubish kao potpuni klipan jer prebijen fizichki i psihichki saznacesh kako je osecaj divan
kad si naduvan i nacirkan kao svinja svaki dan mozhesh da mislish kako ti je sve lepo a kad dodje losh dan i nisi opet nacirkan i naduvan kasno je da mislish kako mozhda nisi treb’o
Obrati pažnju ćero, pazi vamo sada sine, Vik lomi rebra ko mc kada padne s bine, svi me znaju i ribe daju da im vatam sise, respekt za ekipu, jbg mnogi to nisu više.
Smem li da vam kažem da nikad nisam im'o gan, da nisam pobornik koke jer sam naduvan, da mi puca kurac za ološ jer sada znam, što nisam vid'o pre, malo pre vid'o sam. Ortaci ne znaju pa sam pomalo primoran, da im objasnim da u ovoj priči nisam sam. Pogledaj samo malo bolje, aa.. videćeš da žešća ekipa iza imena vikler skaj pazi sad.. Uradi to i dobij poštovanje misliš treba mi krimi priča, brate to je sranje otkud znaš šta sam uradio do sada..ha! O tome ne trubim, ja sam baraba, znaš valjda...
Prave barabe sređuju svoje probleme tiho, nema potrebe da se kurčimo, razumeš sinko hoćeš da pričamo o igri, možemo i to ti se igraj u pesku mi igramo istinito. Istina je bit do neba, hoćeš hip-hop album to je sve što ti treba A ako svatiš da je ti je životna priča bleda onda je bolje što lažeš i što pljuješ na sve od reda.
Uz pomoc senseja i starog crnje leda naučio sam kako na stvari da gledam sad su oko nas samo dobre sise i dupeta polovnjače, odjebite, klinke su nam meta svrha brda zaliva i broj 23 respekt za "eeeeeej", respekt za "njiii" nije to mi jedemo leba, vi tražite mamici koje su bre to priče o policijskoj stanici bili ste tamo, znam jasno je brate, bili ste tamo, al da vadite lične karte lažeš sujeta, dno dna, ujeda sad hapšen hiljadu puta, nešto od toga valja zna držim se samo pravih stvari nisam balavac mnogo toga radio sam, tako ne nastavljam jebeš sve te priče gde su prangije i droga jebeš čak i clubinn kad je zezanje do moga
Prave barabe sređuju svoje probleme tiho, nema potrebe da se kurčimo, razumeš sinko hoćeš da pričamo o igri, možemo i to ti se igraj u pesku mi igramo istinito. Istina je bit do neba, hoćeš hip-hop album to je sve što ti treba A ako svatiš da je ti je životna priča bleda onda je bolje što lažeš i što pljuješ na sve od reda.
Sad te buni kako to, kad je bad kopy sprdnja jbg, jedno je bacanje hejta a drugo mržnja za prvo ti trebaju muda, za drugo da si glupav za drugo glupost i sluga za prvo da si mudar čiji se evrići troše od kluba do kluba čija su to u stvari kola baš su skupa mama ti dala da bi mogao da snimiš spot mislio sam da si kul a u stavri si samo skot prichaš o stvarima koje nikad nećeš imati i usput misliš da ce se klinci na sve to primati al nemaju svi bogate roditelje što imaš ti nemoj ulicu u svoje pesme ubacivati jer čuće te neko ko se time, zapravo, bavi šhimike u bulju jedva ce čekati da ti stavi a ti ćeš pričati kako se, zapravo, šališ a bice suviše kasno, moraćeš negde da pališ Prave barabe sređuju svoje probleme tiho, nema potrebe da se kurčimo, razumeš sinko hoćeš da pričamo o igri, možemo i to ti se igraj u pesku mi igramo istinito. Istina je bit do neba, hoćeš hip-hop album to je sve što ti treba A ako svatiš da je ti je životna priča bleda onda je bolje što lažeš i što pljuješ na sve od reda. Istina je bit do neba, (Shkabo maksimum respect, Vikler Sky sine, svrha bre da zaliva, 43/23 ona z aaa)
Istina je bit do neba, hoćeš hip-hop album to je sve što ti treba A ako svatiš da je ti je životna priča bleda onda je bolje što lažeš i što pljuješ na sve od reda, jer drugo ne znaš i drugo ne možeš možeš da kenjaš, ali bolje pazi se ulica nisi ako si još na sisi posle se pitaš što te tol'ko ne vole.
One retke ne rastu na drveću One druge su sa drveća jedva sišle Sve je stvar izbora, prijatelju.
Kad sve što uradiš nije joj dovoljno Kad shvatiš da se ne osećaš slobodno Kad probaš ponovo, a ona teška k’o olovo Ne sluša tvoje reči, samo želi brodolom, Kad sve ste veći stranci, sve više u svakom satu, sve više u svakom satu , sve više ste u ratu. Kad hoćeš primirje, pa nekim gestom, poklonom, Probaš da smiriš stvari, a ona samo zgazi to, A svađe realno razvaljuju često Ona ne zna drugi način pa ih rešava sexom Samo problem je što rešava ih s drugim dečkom Još prebaci tebi i naplati sve to. Pitaš se šta je sa tobom i sa ovim jebenim svetom Zar nikome ništa više nije sveto?! Prave ljubavi više nema Ona postala je rektost Svet je pun takvih budala – tebi ne treba takav neko!
Dobre su devojke retke K’o filmovi s dobrim krajem Zbog kojih nastavljaš dalje Kad živiš umorne dane Dobre su devojke retke Al jednom kad pronađeš znaćeš Da držaćete kad padneš Jer sve u životu njoj daćeš
Rekla je vidimo se u 3 – danas Nisam kasnio – prvi put sam tačan Sredila se k’o san – a ja k’o balvan Stuk’o 3 piva da čisto započnem dan danas Šetamo i razmenjuju se gotivne priče A ona me isekla ko nikad nikoga više Pitala me zbog čega toliko pijem Zaprepašćen sam bio u očima sam joj video da brine Ispričao joj svemu šta mi se desilo već Nije izgledalo da se smara , Već me uzela za ruku, gleda i reče Biće bre sve ok, znaš, Kolko god, šta god, Prevazići ćeš već sve to sam, Ako ti ikada zatrebam računaj na mene uvek Prave ljubavi su retkost, ja sve to dobro razumem Talasi sreće srce mi pune, bio sam toliko srećan Da nisam znao da to umem
Dobre su devojke retke K’o filmovi s dobrim krajem Zbog kojih nastavljaš dalje Kad živiš umorne dane Dobre su devojke retke Al jednom kad pronađeš znaćeš Da držaćete kad padneš Jer sve u životu njoj daćeš
Prava je ljubav retkost – a možda to nije loše Jednom kada je nađeš onda ne prestavlja problem
Malo sam ispravio tekst koji je postao predhodnik Nadam se da se ne ljuti :flower:
Sky Wikluh feat. Nancy - Retkost(ispravljen)
Ove retke ne rastu na drveću Ove druge su sa drveća jedva sišle Sve je stvar izbora, prijatelju. Da to je ta,slusaj 'vamo slusaj to.
Kad sve što uradiš nije joj dovoljno Kad shvatiš da se ne osećaš slobodno Kad probaš ponovo, a ona teška k’o olovo Ne sluša tvoje reči, samo želi brodolom, Kad sve ste veći stranci, sve više u svakom satu, sve više u svakom satu , sve više ste u ratu. Kad hoćeš primirje, pa nekim gestom, poklonom, Probaš da smiriš stvari, a ona samo zgazi to, A svađe realno razvaljuju često Ona ne zna drugi način pa ih rešava sexom Samo problem je što rešava ih s drugim dečkom Još prebaci tebi i naplati sve to. Pitaš se šta je sa tobom i sa ovim jebenim svetom Zar nikome ništa više nije sveto?! Prave ljubavi više nema Ona postala je rektost Svet je pun takvih budala – tebi ne treba takav neko!
Dobre su devojke retke K’o filmovi s dobrim krajem Zbog kojih nastavljaš dalje Kad živiš sumorne dane Dobre su devojke retke Al jednom kad pronađeš znaćeš Da držaćete kad padneš Jer sve u životu njoj daćeš
Rekla je vidimo se u 3 – danas Nisam kasnio – prvi put sam tačan Sredila se k’o san – a ja k’o balvan Stuk’o 3 piva da čisto započnem dan danas Šetamo i smenjuju se gotivne priče A ona me isekla ko niko nikada više Pitala me zbog čega toliko pijem Zaprepašćen sam bio u očima sam joj video da brine Ispričao joj o svemu šta mi se desilo već Nije izgledalo da se smara , Već me uzela za ruku, gle', reče Biće bre sve ok, znaš, Kolko god, šta god, Prevazići ćeš već sve to sam, Ako ti ikada zatrebam računaj na mene uvek Prave ljubavi su retkost, ja sve to dobro razumem Talasi sreće srce mi pune, bio sam toliko srećan Da nisam znao da to umem
Dobre su devojke retke K’o filmovi s dobrim krajem Zbog kojih nastavljaš dalje Kad živiš sumorne dane Dobre su devojke retke Al jednom kad pronađeš znaćeš Da držaćete kad padneš Jer sve u životu njoj daćeš
Prava ljubav je retkost – a možda to nije loše Jednom kada je nađeš poverenje ne prestavlja problem
samo nabijam kompresiju i tancujem u stilu kondora
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 31.0
Wikluh Sky & Rahmanee - Do Kraja Sveta
Koje su reci dovoljneeee... Da opisu koliko volim te, Koje je vreme potrebno, Da dokazem koliko volim te, Do prestanka reci i poslednjeg casa, Do kraja i nazad, do srece i straha Do tocka i vatre do svemira,zvezda....
(Do kraja sveta....) x6
(slusaj 'vamo slusaj to)
Od kada snimam brate imam... Sve do sada i posle, Svatis da za tebe sijam, S tobom nista nije lose, Sve ......... draga, Niko ne moze to bolje, Reci jeftine su pored tebe, A i stihovi takodje, Do kraja sveta kao najlepsi san koji ne prestaje da voli me molim te ne budi me, idi, jer volim te Do kraja sveta.... Gde stoje nase misli, ne postoji pretnja
Do kraja svetaaaa...
Do kraja sveta nisam srecan jer prica nasa je pocela kako treba pa ispocetka, Srce dusa koju imam ne'am blama da ti dam jer za blam ovde nema mesta lose je to sreco jos jedna ljubavna pesma, da srocim na papiru bolje to duso stvarno ne znam, pa ti dajem sebe,vreme, sve cu probleme izgaziti kao nekad oni mene, dok ne budu ravna linija, srca ne eksplodiraju, nestanu stvari sto te nerviraju, sad sam za tebe da se poklone, da ti poklone poklone za tebe pokore nirvanu, sta god zelis od mene jer si carica boginja, pa me to pokrene i dokle sve to traje ja pustacu korene, bolje je da verujes da volim te do kraja sveta pored tebe meni je ljubav prvo i poslednje pra'o !
pesme gube svaki znacaj, jer na kraju dana, to su samo pesme, a ti i ja samo java, to sto imamo sadaaa neprocjenivo je draga, nadam se da sve trajace, do beskraja i nazad Do kraja sveta.... Kao najlepsi san koji ne prestaje da voli me, molim te ne budi me idi jer volim te, Do kraja sveta... Gde stoje nase misli, ne postoji pretnja...
Te reci nisu dovoljne da opisu koliko volim te, to vreme nije dovoljno, da dokazem koliko volim te, a do prestanka reci i poslednja note, do beskraja slova poslednje strofe i apokalipse, ma onda i posle do kraja sveta dokle se moze...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.