Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:24:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saziv Skupstine Srbije - sezona 2016/...  (Pročitano 49833 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
lol
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Špijunka: Dubravka napravila kancelariju u biblioteci

Dubravka Filipovski je po izlasku iz Nove Srbije izašla iz kancelarije te stranke u parlamentu, pa je odlučila da se, dok službe ne odrede gde će sedeti, „useli” u - skupštinsku biblioteku

ČIM je napustila Novu Srbiju, zbog neslaganja sa politikom Velimira Ilića, Dubravka Filipovski se odmah iselila iz kancelarije koju u parlamentu koristi stranka čiji je potpredsednik donedavno bila.

Uprkos pozivima nekoliko kolega iz drugih partija da bar stvari privremeno smesti u njihove prostorije dok nadležne službe ne odrede gde će sedeti, Filipovski je odlučila da se "useli" u - biblioteku parlamenta.

Kao nezavisna poslanica tamo ima sve što joj treba za rad: pisaći sto, kompjuter, novine i, naravno, mnogo knjiga. Pošto je redovna sednica zakazana za 1. mart, tu će narednih dana sigurno provoditi najviše vremena.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Угљанин честитао Тачију "државу"

Председник Бошњачког националног већа и Странке демократске акције Санџака Сулејман Угљанин честитао је косовском председнику Хашиму Тачију "на добрим резултатима у изградњи једне демократске, мултинационалне и мултиконфесионалне европске државе, засноване на владавини права, правној сигурности и једнакости пред законом".

Како је саопштено из БНВ-а, том приликом је изражена жеља за активним учешћем Бошњака у политичком животу Косова, за сарадњом БНВ-а са институцијама културе и образовања у циљу очувања бошњачког националног идентитета на Косову, и за унапређењем економске сарадње.

Иначе, делегација БНВ и СДА Санџака у Приштини је присуствовала академији посвећеној животу и делу Шабана Полуже и Мехмета Градице, који су, како се наводи у саопштењу, имали значајно место у историји санџачких Бошњака.

Наводи се и да је академија одржана у Народном позоришту у Приштини "под покровитељством председника Републике Косово господина Хашима Тачија".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Apropos prethodnog :

"BEOGRAD - Lider SPS Ivica Dačić ocenio je da bi u "svakoj normalnoj državi" neko već pokrenuo inicijativu da se zabrani Ugljaninova stranka, jer takvo ponašanje narušava teritorijalni integritet zemlje."

http://www.naslovi.net/2017-02-24/kurir/ivica-dacic-svaka-normalna-drzava-bi-zabranila-partiju-sulejmana-ugljanina/19671776

-------------------------------------------

Čim dođem na vlast,lično ću se postarati za to.Do tada,posao bi,umesto 'vatanja za mikrofon,trebalo da obave ljudi koji jedu preplaćeni političarski milihbrot dve i po decenije (dok mi ostali žvaćemo "Savu") .
« Poslednja izmena: 25. Feb 2017, 15:25:15 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Odbor za KiM: Od “literarnih radova” do graničnih prelaza

Raspravu na sednici Odbora za Kosovo i Metohiju, na kojoj je predstavljen godišnji izveštaj Kancelarije za KIM, ponovo su obeležile političke parole i optužbe za izdaju nacionalnih interesa. O podacima iz izveštaja koji je usvojen, uprkos protivljenju opozicije, gotovo da i nije bilo reči.

Izveštaj o radu Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju za prošlu godinu odbornicima je predstavio zamenik direktora Dušan Kozarev. On je istakao da je Vlada uz pomoć Kancelarije u otežanim uslovima uspela da ispuni osnovni cilj stvaranja institucionalnih i ekonomskih uslova za opstanak i napredak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Poslanici opozicije kritikovali su izveštaj Kancelarije navodeći da u njemu nema suštinskih i ključnih problema na Kosovu i Metohiji i jasne politike Vlade Srbije prema tom pitanju.

Pojedini poslanici su kritikovali i direktora Kancelarije Marka Đurića koji se nije pojavio na sednici Odbora.

Samostalni poslanik Slaviša Ristić je podsetio na izjavu direktora Kancelarije da će Srbija sama krenuti u formiranje Zajednice srpskih opština ako do Sretenja to ne učine prištinske vlasti.

Ristić je rekao da je umesto toga u Skupštini Kosova 14. februara usvojena Rezolucija o transformisanju bezbednosnih snaga Kosova u Oružane snage, a da je 16. februara postavljen kamen-temeljac za granični prelaz Merdare. Kako je istakao, za to vreme je premijer slavio kandidaturu s Bogoljubom Karićem, dok je predsednik države Tomislav Nikolić nakon proslave rođendana najavio da će i on biti kandidat.

Poslanik Dveri Boško Obradović je optužio Kancelariju da je saučesnik u stvaranju nezavisne države Kosovo. Obradović je upitao da li se to čini „zbog puta Srbije u EU, zbog onih koji su vas doveli na vlast i koji su nekoliko sati pre kraja izbora 2012. čestitaili Tomislavu Nikoliću na pobedi na predsedničkim izborima".

S druge strane, poslanica DS-a Gordana Čomić istakla je da se zalaže za dijalog i da su za nju teme finansiranje medija na Kosovu, ali i saradnja srpskih i albanskih kriminalnih grupa na tom području.

Čomićeva je kritikovala kolege iz opozicije zbog, kako je navela, literarnih radova na temu Kosovo je Srbija, odnosno šta je trebalo da bude, a nije. Ocenila je da je lako napadati Kancelariju negirajući realnost i činjenicu da su vođeni i izgubljeni ratovi i da na Kosovu osim Srba žive i Albanci.

Sednici Odbora prisustvovali su predstavnici lokalnih srpskih vlasti sa Kosova i iz Metohije.

Na današnjoj sednici Odbora za KiM nije bilo rasprave o kontroli novca koji se izdvaja za Kosovo i Metohiju. Podsetimo, u serijalu Insajdera Patriotska pljačka otkrivene su brojne zloupotrebe trošenja novca namenjenog Kosovu i Metohiji. Iako je Anketni odbor Skupštine pre skoro tri godine usvojio izveštaj o zloupotrebama sredstava iz budžeta Srbije namenjenih najugroženijima na Kosovu taj izveštaj se nikada nije našao na dnevnom redu Parlamenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
Pripadnici opozicije burno su reagovali na pauzu navodeći da je reč o farsi i da je to sve uvod u izbornu krađu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Maja Gojković: Nastavak sednica parlamenta kada se stvore uslovi za rad

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će sednica parlamenta biti nastavljena kada se stvore uslovi za rad i kada budu garantovani mir i bezbednost.

Maja Gojković je novinarima u Beogradu rekla da ona nije problem i da što se nje tiče, parlament može da nastavi da radi.

"Ja nisam nikakav problem. Ja mogu evo danas odmah da počnem, tu sam radim, po ceo dan sam u Beogradu. Čim mi kažu da žele da rade posao zbog kojeg su izabrani možemo nastaviti sa radom", rekla je Maja Gojković.

Za proteste uglavnom mladih ljudi koji traju već četiri dana o Beogradu i više gradova širom Srbije zbog rezultata predsedničkih izbora i neravnopravnih uslova u izbornoj kampanji, ona je rekla da su politički, da na njima ima dosta ljudi od 40-50 godina, kao i da su u kolonama i predstavnici političkih partija.

Za zahteve učesnika protesta Maja Gjoković je rekla da za sada vidi samo zahteve bivšeg predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića na društvenim mrežama, za koga je rekla da se setio da je poslanik posle skoro godinu dana, koliko dugo nije ušao u zgradu Skupštine.

Maja Gojković je kazala da očekuje da se svi uozbilje i da protesti dobiju zakonski i pravni legalitet i legitimitet kako bi svi u Srbiji mogli da nastave da rade i kako bi parlament mogao da funkcioniše.

Prema njenim rečima, o svim zahtevima može da se razgovara u parlamentu, ali postoji procedura.

"Nešto napišeš, pošalješ u parlament, zakažeš sednicu, otvori se rasprava, a zatim se glasa i vidimo ko ima većinu", rekla je predsednica srpskog parlamenta.

Ona je poručila i da je na izborima za predsednika Srbije izabran Aleksandar Vučić i pozvala sve da poštuju izbornu volju građana i one koji su izašli na izbore, kao i da se ono što ima neko da kaže uvede polako u institucije i demokratske tokove.

"Hajde da se svi uozbiljimo i da sve što imamo da kažemo, kažemo preko naših predstavnika u parlamentu. Evo, ja sam za to", rekla je Maja Gojković.

Ona je da su umesto toga na ulici pojedini poslanici koji su učestvovali u izbornoj kampanji i podržali pojedine predsedničke kandidate koji nisu uspeli da pridobiju volju građana na izborima.

Na pitanje šta ako se protesti nastave i da li znači da za sve to vreme parlament neće raditi, ona je kazala da ne može da pretpostavi šta će biti, ali da trenutno nema uslova za rad.

"Protesti nisu prijavljeni nisu u skladu sa zakonom, ja ne smem da se igram sa tim i da ja budem ta koja će biti odgovorna za to šta će se desiti, i ko će ući u parlament. Mislim da se previše očekuje od jedne žene", rekla je Gojković.

Ona je dodala da se ne boji zbog sebe, nego da niko ne može da garantuje ni bezbednost građana Beograd, ni kako će saobraćaj da funkcioniše, a da se ne zna ni šta imaju nameru da urade poslanici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Danasnji gaf Maje Gojkovic po pitanju nastavka rada Skupstine Srbije, izmedju ostalog, izjava "sta ocekujete od jedne zene", je politicki neoprostiva.

Ona ne predstavlja pol koji zaseda Skupstinom vec njenog predsednika. Po meni dovoljan razlog da je ta ista funkcija nju prevazisla i da sa te funkicje treba dobrovoljno da se povuce.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2017, 02:33:26 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:24:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.