Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saziv Skupstine Srbije - sezona 2016/...  (Pročitano 49893 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Човече...о чему ти причаш? Новинарка написала малкице негативан текст о Радуловићу (не улазим у то да ли је тачан или не) и онда је кренуло вређање ДЈБ ботова по друштвеним мрежама, позивање на линч. У то су се укључили и функционери и сам Радуловић позивима новинарки да јој они објасне шта је и како је.

Наравно да ћу их изједначавати Smile И није питање да ли је могуће или не већ је баш тако  Smile

DJB nema botove, SNS ima botove ponovićemo koliko god puta trebalo.

Ovo oko novinarke čak ne znam ni o čemu se radi, nisam baš toliko pasionirani pratilac pokreta kao ti Smile

Новинарка Политике Smile Нисам ни ја пасионирани пратилац покрета. Тај текст сам видео на Твитеру јер пратим Политику на Твитеру. ДЈБ не толерише различито мишљење па свакако не могу видети шта пишу јер су ме блокирали...чак и они којима никада ништа нисам ни написао Smile Наравно да су повезани, организовани и да ДЈБ има дегенеричних ботова као и СНС. Такође ћу поновити колико год пута буде требало Smile И да...зашто пишеш у множини? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ja ne pratim list Politiku nigde, prestao sam da se bavim tim sportom već neko vreme Smile

Nadjoh, to je valjda ova cenjena gospodja Čekerevac ili kako već koja je odlučila da se suprotstavi tiraniji DJB, i to koliko vidim Saša Radulović joj je ljubav od prvog dana skupštinskog saziva. Uprkos pritisku moćne Radulovićeve stranke ona će postojano kano klisurina pisati ni po babu ni po stričevima, drago mi je zbog nje Smile

DJB naravno da nema botove, SNS ima botove, DJB ima možda agresivno članstvo, s tim se možda mogu složiti, botovi su nešto sasvim drugo.

Misliš na ovo "ponovićemo" množinu, slučajnost. A što se tiče praćenja i blokiranja, rekao sam to već nikad nijedan komentar nisam napisao na sajtu DJB, nikad. Na tviteru se pratim i s poznatim i s nepoznatim članovima DJB, nikad me niko blokirao nije, sa Radulovićem nikad nisam komunicirao, sa Stevanovićem i Pavlovićem jesam, ponajmanje o politici, vrlo pristojno uvek. Ja ne znam da li ima SNS funkcionera na tviteru, ja lično ne pratim nikoga niti bih pratio, a kamoli da bih njima nešto pokušavao da objasnim, tu se ja i ti razlikujemo. Krla pratim on mi je most prema toj stranci,al on je klovn jbg ne možeš njega ozbiljno da shvatiš. Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Jbg Mrgi kad prebacuje bas ubode tih 2 minuta dok DJB ima rec. Inace bi komentarisao SNS. Pored zivog Risticevica, ucesnika Farme, trebas biti bas uporan pa se skoncentrisati na druge stvari.  Smile

Dok armija SNS botova pravi svoj sajam zaposljavanja , neko vidi Radulove botove.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2016, 14:28:51 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
DJB nema botove, SNS ima botove ponovićemo koliko god puta trebalo.

I jedni i drugi imaju botove... mislim da su DJB botovi znacajno nadigrali LDP koji su bas ovde pre par godina otvorili 100+ naloga da bi glasali...

U sustini... jako su slicni... po ponasanju, stavovima i samoljublju vodja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Ja ne pratim list Politiku nigde

Па ни ја не пратим лист Политику Smile Не читам ниједне новине. Пратим њихове твитове и кад видим наслов "Радуловић и новинари" то се мора прочитати Smile

Citat
DJB naravno da nema botove,

Наравно да ДЈБ има ботове Smile

Citat
DJB ima možda agresivno članstvo

Јок...ти кжеш агресивно а у ствари - то је примитивни олош...као и СНС екипа Smile

Citat
Misliš na ovo "ponovićemo" množinu, slučajnost.

Не верујем да је случајност Smile

Citat
sa Radulovićem nikad nisam komunicirao

Комесару сам прокоментарисао дебилну фотографију рачуна из скупштинског ресторана. Само сам написао да посао народног посланика није да иде по ресторанима и фотка фискалне рачуне. Никакве увреде или било каква непристојност. Блок. Значи...ни милиметар толеранције према другачијем мишљењу. Са друге стране сам попишавао Ђуку Молера максимално...наравно, никакве увреде већ квалитетна спрдња. Лик је опуштено искулирао...без блока. Наравно...то не мења чињеницу да је телећа лобања... само поставља питање каква је Радуловић лобања? Smile
Да не грешим душу...Павловић ме није блокирао. Мада...није ни одговорио у вези оног твита са Пастором и што га је назвао мукицом. Наравно да је Пастор мукица али то Павловић у функцији народног посланика не сме изговорити или написати Smile
Једино што тврдим је да од те екипе нема никог поштеног, пристојног а камоли неког ко ће "мењати систем". Smile
Наравно да се прати брат Крле и он је ништа већи кловн од Комесара Радуловића Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
А колико пута за пола сата ботови у облику народних посланика ДЈБ могу на команду Комесара и преки поглед да устану, дебилно аплаудирају и држе неке небулозе на А4 папиру? Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Oni ne shvataju da svojim ponasanjem normalizuju Dveri i SRS.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Не верујем да је случајност
Nego je šta? Razgovaraš sa pres službom dosta je bilo? Ne zasmejavaj me Smile

Citat
Комесару сам прокоментарисао дебилну фотографију рачуна из скупштинског ресторана. Само сам написао да посао народног посланика није да иде по ресторанима и фотка фискалне рачуне. Никакве увреде или било каква непристојност. Блок. Значи...ни милиметар толеранције према другачијем мишљењу
A sad da ja tebe pitam, radi čije babe zdravlja bih ja trebao tebe da trpim da ti meni soliš pamet šta je moj posao, šta nije, na mom privatnom nalogu? Eto baš taj dan je bio loše volje naišao si mu preko q i blokirao te, big dil. I ta famozna novinarka koju si pominjao je napisala tekst o tom famoznom računu kao da je ne znam kakva jeres što je rekao da se tamo jede besplatno kao da su poslednja sirotinja, jeb'o ja mamu njima zbog toga!

Citat
Наравно...то не мења чињеницу да је телећа лобања... само поставља питање каква је Радуловић лобања?
Opet da ponovimo, zašto bi bilo bitno za bilo čiji psihološki profil da l te blokirao na jebenom tviteru. Evo ja recimo mogu da tvrdim da SNS-ovaca nema na tviteru jer su svi nepismeni, ako ćemo po tome da sudimo - na lomaču s njima! Smile

Citat
Да не грешим душу...Павловић ме није блокирао.
Znači da sumiramo ti ustvari pratiš Pavlovića i Radulovića od kojih te Radulović blokirao i to je cela priča o tiraniji, netoleranciji i koječemu Smile

Citat
Једино што тврдим је да од те екипе нема никог поштеног, пристојног а камоли неког ко ће "мењати систем".
Ma vidi to je sve ok, ali ti si čovek koji od prvog dana iskreno mrzi taj pokret, tako da te to čini izuzetno nerelevantnim po bilo kom pitanju vezano za njih Smile

Citat
Наравно да се прати брат Крле и он је ништа већи кловн од Комесара Радуловића
Nema on nikakve veze sa Radulovićem, Krstić je jedan obični žuti prodati klovn, a meni ga je iskreno žao, ja ga čak nikad nisam ni napao na tviteru, jer mi je on onako baš jedan tužan i izgubljen lik

« Poslednja izmena: 10. Dec 2016, 09:34:14 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Мислим да нема потребе да се расправљамо више...сигурно ниједан од нас неће признати да није у праву Smile

Ево још један мали доказ да су имбецили из ДЈБ такође и ботови Smile Наиме...јуче је био дан борбе против корупције или тако неке сличне глупости и стручњаци из ДЈБ су се присетили речи Верице Бараћ, велике пријатељице покрета ДЈБ. Жена је умрла 2012 кад покрет није ни постојао Smile ДЈБ ботови су касније избрисали дебилни пост кад им је гомила људи објаснила да лупетају глупости али касно... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot (10. decembar 2016. 21.jpg
(302.31 KB, 1071x1458)
« Poslednja izmena: 10. Dec 2016, 21:10:38 od Мргец »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.