Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gazda porodilji: Vučić neka ti plati doprinose  (Pročitano 3235 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Nokia 
Boze koliko je ovo tuzno.. citam komentare i nerviram se.

Previse su bahati danasnji privatnici i svasta sebi dozvoljavaju.

Moja rodjaka ima 30 godina, radi u Novom Sadu za 20 000 dinara i nije prijavljena, ne tece joj staz.
Sutra da ostane trudna, ne zelim da joj budem u kozi ali tuzno...

E sad ako neko moze da mi odg na pitanje, u slucaju da je trudnica nezaposlena ima li pravo na neku novcanu pomoc? Posto sam cula da nazalost nema  Smile

Citat
Svinja joj nije uplacivala platu.. to je cela poenta. Prekrsio je zakon i to opasno. Zato ce sad tri puta vise da ga kosta. Ako nemas pare za jednu minimalnu platu, proglasi bankrot. Pritom ju je prijavio na minimalac glavu dajem.

Iskreno me zanima da li ce ga uopste kazniti, ako ima veza, mozda ga uopste ne kazne.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mislim da ima neku sicu na mesecnom nivou samo nisam siguran dal za vreme trudnoce ili posle porodjaja nekoliko meseci
ono brine drzava valjda je zato porez na bebi opremu i stvari samo 20%
doduse ima povracaj pdv za krevetac,pelene i kasu al kad podnosis dokumentaciju treba ti krilo albino slepog misa i krv device starije od 30
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
HTC Sensation
gluposti
poslodavca trudnica kosta samo 60% plate prvi mesec bolovanja sve posle toga drzava isplacuje tako da nepostoji razlog da nedaje pare trudnic ili porodilji jer je to kradja posto prisvaja tudj novac

Ti bre Fredi ko u Diznilendu da zivis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
kad bi streljali par tih govnara sto kradu od trudnica mislim da bi se odnos drasticno promenio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Seamonkey 2.33.1
E sad ako neko moze da mi odg na pitanje, u slucaju da je trudnica nezaposlena ima li pravo na neku novcanu pomoc?

zavisi od opštine do opštine. ode u socijalno i dobije spisak šta treba. nemoj da se nada previše jer zadatak je uništiti srpsku porodicu kao stub društva.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
У земљи у којој хара бела куга и у којој нас има све мање, и то мало трудница што има се третира као да су некоме оца убиле, а не остале трудне.

Српске "газде" су обавезно полуписмене, средња школа у врх главе, јако бахате и најпаметније на свету. Па и када им држава рефундира новац за труднице, њима не одговара. А колико је њих добило отказ због трудноће, то се ни не зна...

И поврх свега, обавезно се нађе понеко да их још брани... Сјајно, баш сјајно Smile

П.С. Да не буде све тако црно, има и супротних примера. Знам за једну приватну фирму у којој газда максимално излази у сусрет радницама које затрудне, више него коректан лик. Нажалост, такви су у мањини...
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.132
У земљи у којој хара бела куга и у којој нас има све мање, и то мало трудница што има се третира као да су некоме оца убиле, а не остале трудне.
Nema veze, bitno je, valjda da "zivimo bolje", da "ekonomski ocvrsnemo", sve se to radi kako bi nam (ako nas ostane nakon terora i zlocina neoliberlanog kapitalizma) tamo, nekad, negde bilo bolje...ja ne znam, tako kazu "strucnjaci".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.