Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:04:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Cene u Srbiji su visoke zbog:
vladine politike
35.4%  (17)
tajkuna
47.9%  (23)
velikog bogatstva gradjana
8.3%  (4)
evro-atlanskih integracija
6.3%  (3)
ne znam
2.1%  (1)
Ukupno glasova: 48
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skupo je biti stanovnik Srbije!!!  (Pročitano 16633 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Sagorevas u komunistickoj govnari a nema komunista?
Sto bi reko Bora Corba: evo tebi maramica cista, obrisi si bale, nisam komunista. Smile Smile Smile
Sta ti treba, kakav dokaz da su teroristi, ubice i pljackasi?
Pobili ti narod, proterali dinastiju, napravili na tvojoj teritoriji sedam hibrida, koji su posle postali neovisni, stavio te da se ljubis sa ubicama i da kazes: evo bratsva i jedinstva.
Pokrao one koji su stedeli jeduci kerece konzerve po inostranstvu, ulagali u svoju zemlju napravio sivu ekonomiju, tajkune, uzeo monopole na gas naftu hleb koji jedes drzava ti se klima od njihovih ucena i para sa Kipra, i raznoraznih ostrva pa nema vise komunista. Smile Smile Smile
U Srbiji 60 godina dominira laz, medijska propaganda i dan danas i sada nema komunista?
******************* kako bih vas nalazio u misje rupe, kako bih vam cupao jezike da nikada rec ne progovorite.
Hvataj papu i sorosa dok ja odnesem ove pakete na Kipar. Smile Smile Smile
nema komunista? Cela privreda ti je komunisticka sa par privatnika koji hoce posteno da rade pa im ne das.
eps, nis, javna preduzeca sve partijska legla: ti reci ovo da izgleda da se vredjamo.
Izglasaj mi ovo evo ti par miliona. Hajde bre naivci. I zmirkavi kad ti je bio premijer, je bilo: ti spavaj mi cemo da vodimo. Smile Smile Smile

Edit by Lightsoft:   Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2009, 03:32:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Škorpione, sve , sve , ali mamu da mi psuješ , nemoj. Zanm da si ološ , ali  sada si besan pa si malkice podivljao, te bi da puštaš krv. To što ti mrziš i napadaš to je srpski kapitalizam, takav bio , jeste i biće.
Čudno nisi spmenuo sisu, jer koliko znam bez nje ne možeš. Mene su žestoko napadali komunisti , a sada i vi novopečeni gospodari života i smrti, ali to što me napada jedan naci , može biti samo za pohvalu. Ista ste svi vi , bilo komunisti, bilo naci kapitalisti, ideološka bagra.Ne možete da shvatite da ima neko ko je neutralan i ima svoje mišljenje koje se ne uklapa u vaše naci kalupe. Hteli su komunisti da me isteraju iz Vojvodine, ali padoše sa vlasti , pa ja izvukoh glavu. Kad ono vidi drugi neki hoće da puštaju krv i skidaju glave, opet u ime demokratije, države i naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Da i podržavanje Tita je velika greška. Daleko bi manje štete bilo da je sve vodio neki srpski komunista.

Комуниста је комуниста. Нема он ни вере, ни нације, већ само својих прљавих циљева.

Погледај свет. Погледај где су све били и шта су иза себе оставили. Пустош, беду, ратове, гомилу мртвих.

Dečko pročitaj malo šta je Letač napisao. Ostavili su Novi Beograd, hidroelektrane na Đerdapu, Auto put od Šida do Niša( i nikako dalje da mrdnu 30 godina),Prugu Beograd Bar( na žalost zapuštenu), sportske hale, domove zdravlja , škole, fakultete (univerzitet u Novom Sadu, na Limanu), fabrike(koje su sada predmet prodaje) i teško je nabrojati.
 Letač, ove što ti nazivaš ostatkom komunizma su bili samo mali sitni članovi, niko od njih nje bio kreator socijalističkog sistema.Ilić, Koštunica,Dinkić, Đelić, Tadić, Nikolič, Vučić ..... nisu uopšte bili komunisti. Što se tiče loše države, stvorili su je nespsobni i gramzivi ljudi.Negativna selekcija očigledno odgovara pre svega kapitalistima , jer tako mogu da mešetare i bogate se na račun države. 

Оставили су то, а добише милијарде и милијарде. Зато су ти уништили историју, културу, традицију. Краљевина није била идеална земља, али њом није барем владала гомила стрвинара, који чекају америчке или совјетске донације. Краљевина је постојала у доба највеће економске кризе и успела је да је преброди успешно.

Комунисти су имали упориште у радничкој класи, јер су тад радници за рализку од данашњег времена, били прилично незаштићени. Међутим нису били никад толико јаки да преузму власт. Чак ни поред све приче о великосрпској хегемонији, на коју су узимали гласове по Хрватској. По томе су били познати пре рата. Чак су и са Усташама имали вид војне, односно терористичке сарадње. То су твоји борци против фашизма. Нису они никог ослободили, већ су само окупирали ову земљу. Преотели је од Немаца и зајахали наредних пола века.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230

Комунисти су имали упориште у радничкој класи, јер су тад радници за рализку од данашњег времена, били прилично незаштићени. Међутим нису били никад толико јаки да преузму власт. Чак ни поред све приче о великосрпској хегемонији, на коју су узимали гласове по Хрватској. По томе су били познати пре рата. Чак су и са Усташама имали вид војне, односно терористичке сарадње. То су твоји борци против фашизма. Нису они никог ослободили, већ су само окупирали ову земљу. Преотели је од Немаца и зајахали наредних пола века.
Tacno
Srbija je bila feudalna zemlja, nije imala radnicku klasu, a posle nije ni bilu radnicke klase. Po ustavu od 74-4 i zur-u koji je bio jaci od ustava su bili gazde, direktori, samoupravljaci dobrima.
Taj se um gradio do secenja prstiju i Lapovacke pruge a gradi se i dalje.
Njihova diferencijacija je isla 89-e kada je pocela organizovana pljacka drzave i imovine. Rukovodece strukture su imale da biraju: ili u pljacku i klanje ili u penziju. Mogu ti reci da su mnogi bili posteni i digli bar ruke, ali i dalje cute. A nova struktura je izbacila privredu u sivu ekonomiju i preko novih uspesnim 'bizmimsmena' poceli sitematski da odvajaju radne od neradnih, privatizacijom su vredniji dobijali posao, napolju su preko Karica, Drakulica i drugih preuzimali velike poslove a radili su idto radnici koji su nesto znali (Rusija, Libija).
Gazde, samoupravljaci im se ponudilo da opet budu gazde, ovoga puta akcionari.
Nisu imali pojma sta je to, a napela im se muda da budu ponovo gazde. Tako su ga opet ispusili, pa stigli eto da provode odmore na prugama. Niko da se seti da pusti te vozove.

Siva ekonomija je islo sve u privatne dzepove.Doslo je do sprege komunistickih ubica na vlasti sa jeftinim ubicama. Velika ljubav u kojoj su jeftine ubice stradale jedan po jedan. Sve na Beogradkom asfaltu (i drugih gradova).
U medjuvremenu su mediji imali zadatak da usmeravaju paznju balvanije da jure sorosa, papu, ustase, ispostave, pete kolone sve za sta su ih decenijama kljukali.
Prosecnom Srbinu je vaznije ko je Soros, nego kako se seje kukuruz i sta se sve od njega moze dobiti.

Najvece razocarenje je bio Kostunica, koji cim se dokopao vlasti trenutno im se pridruzio, ili bio celo vreme njihov djavo ce ga znati. I dan dans on izvrsava partisjki zadatak da se bori sa vetrenjacama: nato, kosovo, solana, kaplari.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2009, 02:47:03 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Bf, Austrija je bila središte monarhije i nikada je nećemo dostići. Grčka se uzdigla tek pre petnaestak godina, inače su dotle za nas Grci bili sirotinja.Za Irce ne znam. To sa sa turcima i komunistima je bez veze. neka su komunisti najkrivlji, ali ajde sada da ispravimo ono što su oni uradili. Jedno zaboravljate, da je Kraljevina Jugoslavija takođe bila loša država, inače zašto je u njoj bilo komunista. Ti misliš da su ljudi pre rata iz besa bili komunisti? Bili su zbog bede i nemoći.Pošto su za tebe i mnoge komunisti još uvek krivi, navedimi poimence te komuniste koji sada vladaju Srbijom.Jedno svi zaboravljate, da smo , zbog kratkovide politike Miloševića(om je bio komunista) imali blokadu i ratove, koji su uništili našu privredu.

Перуђи,комуниста је било у свим европским земљама.Није то била само наша бољка.Једино што је у програму те КПЈ стајало разбијање краљевине на данашње границе што су и постигли.Зато су и забрањивани.Мислиш да напредак не би био остварен и да комунисти нису дошли на власт?

Iskreno da kažem , ne znam, možda. Ali da je Kraljevina valjala, nije. Komunisti su uspeli samo u nerzvijenim zemljama, ali ne u Engleskoj ili Americi.  Nešto se ne sećam , da je KPJ napravio ove granice, zar nije to urdio Aleksandar karađorđević, podelom na banovine.

Ја колико видим девет бановина се не подудара са шест република.Девет јесте различито од шест?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Sony xperia
@shkorpion

Zamolio bih te da se uzdrzis od onakvih stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
@shkorpion

Zamolio bih te da se uzdrzis od onakvih stvari.
Znam, istina boli.
Jel ces svom detetu reci da se uzdrzi kada ti bude rekao isto, tamo negde mozda za 20-ak godina?
Bicu malo finiji.Ali zapamti da je to bas tako.
Hajde da kazemo da smo 'socijalna oaza' . Odgovara?
E sada uzmi, popi casu vode sa cesme i zamisli da za tu vodu nije placena struja. Tu struju proizvodi neko, zbog socijalne pravde, od uglja. Taj ugalj ce jednom 'sagoreti'. Nece ga vise biti. Sledeca generacija ce gledati tako, sljaku, kao sto sada gledas shljaku sa Kosmaja gde su nekada Rimljani izvukli svo olovo i srebro.
Hajde pa pored vode moras nesto i da pojedes. Zemlja rodila, tamo se neki seljak izmucio da to bude na trpezi, ali vaj: on siromah a tebi skupo. Dosao nakupac (zapamti da te sorte ne moze svako biti) ucenjuje muku seljaka, otkupi i odredi tebi cenu. Seljak nema para, vremena da kupi transportne uredjaje, da to odradi i da to proda.
Ali zato imamo mi sposbnih ljudi, koji to imaju. Recimo covek ima shpeditersku firmu sa placem u Zemunu, kupljen za dinar ar, sa parkiralistem. Sve ce to biti prevezeno na licu mesta.Covek se iz hobija bavi politikom, dobije po neki cetvorosoban stan, dobije kredite od drzave da ga sredi. Sposoban, inteligentan, pametan, uspesan.
Dakle znoj seljaka, pametni ljudi i ti kao potrosac. Dakle samo treba biti pametan i evo uspeha.
E sada moderatoru, probaj ti da budes pametan. da visi kako ces se provesti ako ne pripadas gde treba.
Ja sam probao, pa mogu ti ispricati kako sam se proveo. Smile Smile Smile
Obaska ide jedna stvar; koliko se ovde poreza utaji? To je sasvim drugi padez.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2009, 11:53:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Utaja poreza je ogromna. Zađite na pijace i pitajte prodavce, raznorazne garderobe i drugih džidža bidža, da li su prijavljeni. Većina će vam reći , da nisu prijavljeni. kako se na pijacama prodaje većeina tekstila, možete zamisliti koje su to enormne zarade. Znam ljude koji su bili sirotinja, ali malo po malo držanjem tezge na pijaci, za samo pet godina, kuća, stan u Beogradu, dvoja kola, uz normalno tri ne prijavljena radnika.

Da ne pričamo da se još uvek po kafanama , naročito popoden, ne izdaju kasa blokovi, znači taji porez. Ima para u državi, ali nisu dobro raspoređene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Sony xperia
@shkorpion
Kakva istina ?? Jel' shvatas da sam ti rekao da ne vredjas i psujes ljude, njihove majke, ... ?? Vidis li da ti je editovan post ?? To je istina.

Badava si se trudio da pises post iznad. Sve je to meni poznato. Na to nisam ni mislio.  Smile

Citat
Jel ces svom detetu reci da se uzdrzi kada ti bude rekao isto, tamo negde mozda za 20-ak godina?
Da uvek i uvek.

Sigurno ih ne ucim niti cu ih uciti, da se spustaju ispod svog nivoa, ... dostojanstva i kulturoloskog ophodjenja.
Sigurno ih ne ucim da je tudja majka manje vredna od njihove.
Sigurno ih ne ucim da trebaju psovanjem, vredjanjem, ... reci nesto sto se moze reci bez toga.
Sigurno ih ne ucim da svoja osecanja i stavove iskazuju na nekulturan nacin, ... ne postujuci sagovornika.

« Poslednja izmena: 06. Avg 2009, 12:27:40 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
@shkorpion
Kakva istina ?? Jel' shvatas da sam ti rekao da ne vredjas i psujes ljude, njihove majke, ... ?? Vidis li da ti je editovan post ?? To je istina.

Badava si se trudio da pises post iznad. Sve je to meni poznato. Na to nisam ni mislio.  Smile

Citat
Da uvek i uvek.

Sigurno ih ne ucim niti cu ih uciti, da se spustaju ispod svog nivoa, ... dostojanstva i kulturoloskog ophodjenja.
Sigurno ih ne ucim da je tudja majka manje vredna od njihove.
Sigurno ih ne ucim da trebaju psovanjem, vredjanjem, ... reci nesto sto se moze reci bez toga.
Sigurno ih ne ucim da svoja osecanja i stavove iskazuju na nekulturan nacin, ... ne postujuci sagovornika.

Ja mislio da si se strecnuo sto sam komuniste nazvao ubicama i teroristima.

Lepo je sto si napisao (bez ironije) ali ja sam te pitao sta ces im reci kada te pitaju, a ne kako ces ih vaspitavati.
U svakom slucaju lepo si napisao. Opet bez ironije.

Ako treba da promenimo semantiku srpskog jezika, i ne pominjemo majku dobro.
To ti je kao otprilike kad bi iz engleskog izbacio 'son of a bitch' ili 'motherfucker'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:04:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.