Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skup: Ulica Milana Mladenovica u Beogradu!  (Pročitano 4531 puta)
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC S730
Да ли су узори алкохоличари Ђорђевић и Здравковић? Каква бре улица за Марију Шерифовић, шта причаш ти човече? А о ђорђу балашевићу ће ти све рећи овај клип (погледајте само почетак, првих пола минута, све ће вам бити јасно) : http://www.youtube.com/watch?v=1aztGt2e4mQ

А ја заиста не знам која је сврха ове акције, кад већ постоји улица Милана Младеновића у Земуну? Шта је Земун него Београд? Ја сам за то да добије улицу, не неку битну, наравно, боље да се и по њему зове него да има неко глупо, безлично име као нпр. Шеста нова, или тако нешто.
Nisam rekao da im treba posvetiti ulice, vec da su bolji izbor od Mladenovica

Balasevica, koga ne volim, i Djordjevica sam spomenuo zasto sto su njihovi stihovi ostavili neki trag kod nas, a Bora je inace i clan "Udruzenja knjizevnika Srbije".
Pesme Tome Zdravkovica svi znaju i svi pevaju.
Marija Serifovic je osvojila najprestizniju muzicku nagradu u Evropi.
A sta je iza sebe ostavio Milan Mladenovic?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N73

Nisam rekao da im treba posvetiti ulice, vec da su bolji izbor od Mladenovica

Balasevica, koga ne volim, i Djordjevica sam spomenuo zasto sto su njihovi stihovi ostavili neki trag kod nas, a Bora je inace i clan "Udruzenja knjizevnika Srbije".

Чланови тог удружења су и Марко Видојковић и још какви умоболници, то заиста није никакав аргумент. Човек је бре снимао дует са Бајом Малим Книнџом, не скида се са Ружичасте телевизије. Укаљао је углед свој колико је могао.

И песме Секе Алексић сви знају и певају, ако ћемо тако.

Подсетићу те да је на том такмичењу победила и финска група Лорди која је наступала у костимима демона, и да то такмичење нема више ама баш никакав кредибилитет, а поготово не музички.

Милан Младеновић je из себе оставио ово:

.

Милан Младеновић је иза себе оставио интернационалну популарност, неке од најлепших песама икад написаних на српском, стотине хиљада људи који цене и воле његову уметност. Био је наркоман, али је наркоман био и Шарл Бодлер, био је и Ђура Јакшић алкохоличар. И то није лепо, и то му је црна мрља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC S730
Ostavio je stvarno veliku zaostavstinu.
Internaciona popularnost je stekao u  BIH, Hrvatskoj i Crnoj Gori(mada su se albumi prodavali i u Makedoniji i Sloveniji).
Neke od najlepsih pesama napisanih na srpskom: Krug, Niko kao ja, Neko nas posmatra.......... Smile

Cekaj pa zar nisu milioni glasali za Serifovicku i Lordse na evroviziji?

Nisi li ti napadao moje alkoholicare pesnike, ali sad je to ok? Smile Smile

U "Udruzenju knjizevnika Srbije" bili su:Glisic, Domanovic, Matavulj, Maksimovic............
Cekaj, da li je sramota zezati se sa B.M. Knindzom? Da li je on ne covek?
I sta je toliko lose kod pinka, a nema na ostalim televizijama?

Ja prvi ne znam nijednu pesmu Seke Aleksic i znam jos mnogo takvih. S.A. je pocela da izbacuje albume pre 2-3 godine, a pola tih pesama je otislo u maglu.
Toma Zdravkovic je umro pre 30 godina i ne poznajem osobu koja ne zna bar 3 njegove pesme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N73
Нисам рекао да је ОК што су алкохоличари, прочитај још једном. Отишла је расправа предалеко, као ,, ко је бољи - Милан или Бора Чорба или Марија Шериовић или незнамтинијако".

Ја сам рекао да мислим да је човек довољно вредан и да је довољно учинио да добије улицу, а како је улицу већ добио (у Земуну) ова акција једноставно нема смисла. И то је главна глупост.

Ако ти мислиш да су пре њега улицу заслужили Марија Шерифовић или ко већ, и ако не знаш шта је Младеновић оставио српској уметности, е, ту ти већ ја, Сербомане драги, не могу никако помоћи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Citat
Zato sto je NASH!!! Kakve veze ima 2pac sa istorijom,kulturom ili muzikom Srbije,da bi imao spomenik u Srbiji??? Mozda nisam najbolje razumeo,naravno da je nekom vazniji 2pac a nekom EKV.To je stvar izbora i ukusa! Ipak 2pac je repovao o problemima u SAD i licnim stvarima,dok Je Milan pevao o istim stvarima samo ovde i o sebi,svom narodu itd. 2pac nikada ne bi bio veci Srbin od Milana  Smile
Јао, ал' је ово плитко.  Smile
Па какве везе са нашом историјом има Младеновић кад његови текстови нису дотицали нашу историју ?
Какве везе има његова западњачка рок музика са српском културом и музиком ?
Милан је певао о нашим стварима, а Тупак о свемиру и Марсовцима ? Ма дај бре, ово је дно дна, па свако може да се нађе у ономе што слуша.
Кажеш да је Младеновић певао о свом народу, а у другом коментару пишете како га осећају и воле сви народи бивше СФРЈ. Па који је то његов народ ? Југословенски ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Da li postoji ulica Milunke Savic?
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Auu al' se razbacujemo sa ulicama.  Smile dodushe mogli bi prvo da poasfaltiramo one silne rupe, mislim... nije pristojno prema tolikim umetnicima... 
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Sve je to u redu, neka dobije ulicu, ali nek' se neko zapita koji ce nam k* Zagrebacka ulica.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh. . .  Prolazila sam kroz Knez Mihailovu kada su mi ponudili da potpisem. . .  Ali nisam mogla jer sam maloletna.   Smile :frown: :frown:
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Marija Serifovic???!!! A sta je ona uradila osim sto je pobedila na tom smesnom takmicenju? Ima li jos neku pesmu koja se pamti? Mislim da je dovoljno pogledati samo ko pobedjuje na Evrosongu - onaj ko ostavi najjaci utisak. Muzika je nikakva. Pogledajte samo Ruslanu i njenu pesmu - je li to kvalitet? Je l' se to slusa i dalje?

Nije lepo na takav nacin pricati tj. pisati o Milanu. Bio je dobar covek i muzicar.
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.