Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:17:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija je zemlja bede!  (Pročitano 3202 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Čamac zvani Srbija je bušan ali ovi što njime upravljaju to ili ne primećuju ili se prave ludi.
  Nemam ništa protiv da na bilo kojem našem mediju vidim bilo kakve podatke o tome koliko umire od kancera, koliko odlazi odavde i slično. Stvarno bih voleo da vidim sve to na jednom mestu umesto da slušam kako nas je sramota kako nam dobro ide.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Da se razumemo, ja jesam za strogu kritiku prema našim političarima (jer drugačije s njima ne može) i te priče kako nam je tako dobro da je sramota, su naravno odvale. Ali to ne znači da sad kad CIA Factbook i Kejto institut (a oboje su poznati po nebuloznim objavama) kažu da je Srbija beda, a naši debilni novinari to ''pojačaju''... da sad treba da sečemo vene i verujemo da ćemo da završimo ko Somalija. Nego ako već neko oće da se uveri u stanje, ode na net, pa uradi svoje malo,ali detaljno istraživanje. Kao što sam ja uradio pre par godina. I tu se lepo vidi da mi odnosu na EU jesmo beda. Ali globalno gledano, mi smo daleeeeko od dna, na skali od 1 do 5, mi smo bar neka trojka.

Ljudi previše ozbiljno shvataju taj CIA Factbook i te neke institute. Oni tehnički ne lažu, ali su njihovi izveštaji vrlo subjektivni i polovični. Kao kada bih ja izneo izveštaj u kome kažem da u Kini umire puno ljudi i da je to jedna zemlja puna smrti.  Smile  Tehnički je to tačno, ali je jasno da je takva moja izjava vrlo subjektivna i besmislena kao zaključak neke teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
а негде сам у даљини нејасно због дима видео како петорица силују неку жену.
I nisi joj pomogao? E stvarno smo najgori...

Inace, po nekim od ovih parametara stvarno jesmo medju najgorima. Sto bi znacilo da treba da radimo na njima a ne da se durimo i pravimo kako nije tako.

Razumemo se, statistika je fantastična disciplina.
  Marko mi je uzeo tekst iz tastaure, bio je brži.
  Ne možeš znati stvarno stanje ako nemaš informacije koje naša aktuelna vlast ne saopštava. Pre ću na vestima da čujem kako se zapalio stan u Bruklinu nego koliko je dece obolelo od kancera kod nas. Situacija je daj šta daš.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pa samo se setite one liste od pre par meseci indeks nečega ekonomskih sloboda ili tako neka lista,i sad jebi ga Sveti Vinsent i Grenadini nas ubijaju na listi,ali malo nam lakše kad znamo da su Brazil,Kina i Indija iza nas Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:17:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zemlja Srbija bede

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.