Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce se Škotska otcepiti od UK?

Glasanje završeno: 17. Sep 2014, 00:32:40

Da
52.8%  (28)
Ne
30.2%  (16)
Ne znam
17%  (9)
Ukupno glasova: 53
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Škotski referendum o nezavisnosti 2014  (Pročitano 25306 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Mene istina pogadja? Sta sam ja, Britanac?

u pravu si.. treba da se zapitaš šta si...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
A jeli, sad i mene optuzujes.  Smile

Ne znam da li si svjestan ali su ti argumenti  veoma jeftini.

Nazivas pro-britanske Skote fasistima. Ljudi imaju legitimno pravo da se opredijele. I da slave svoju pobjedu.
Da li oni uopste znaju da je eventualno bilo namjesteno.

-
Jesi li mene negdje vidio da navijam za ili protiv nezavisnosti - ne zanima me.

I opredjeljenje Da - Ne ne cini  nikoga manje ili vise Skotom. Drukcije ljudi vide svoju sudbinu.

--

Mozak ti je na nivou osnovne skole sa negativcima i pozitivcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
Rec fasista ste vi zagrizeni mrzitelji zapada isfurali toliko da je postala ruglo. Isto kao sto su vasi protivnici to uradili sa recju genocid.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
A jeli, sad i mene optuzujes.  Smile

Ne znam da li si svjestan ali su ti argumenti  veoma jeftini.

Nazivas pro-britanske Skote fasistima. Ljudi imaju legitimno pravo da se opredijele. I da slave svoju pobjedu.
Da li oni uopste znaju da je eventualno bilo namjesteno.

-
Jesi li mene negdje vidio da navijam za ili protiv nezavisnosti - ne zanima me.

I opredjeljenje Da - Ne ne cini  nikoga manje ili vise Skotom. Drukcije ljudi vide svoju sudbinu.

--

Mozak ti je na nivou osnovne skole sa negativcima i pozitivcima.

Prilično si sebi dao slobodu da me profilišeš, kvalifikuješ i etiketiraš, samo zato što sam izneo drugačije viđenje od zvaničnog tj dozvoljenog.

Od kuda ti ta potreba da razgovor svodiš na ličnu osnovu..? Svaki nezavisni i nepristrasni čitalac može lako zaključiti da pokušavaš da me diskredituješ i pritom da održiš hladnu notu nepristrasnog. To ti je ipak providno ili kako bi ti rekao jeftino, a ima i indicija tvoje nekulture koju pokušavaš da prikriješ blaziranim obraćanjem.  Smile

Treba se pomiriti sa realnošću da demokratija u praksi ne postoji u onom obliku kako sebe žele da predstave pojedine zemlje poput Velike Britanije, zbog čega današnja dešavanja u toj zemlji žele da prikriju što je ipak nemoguće, makar se trudili simpatizeri na internetu poput tebe da zavode red.

Ta podela na dobre i na loše momke ipak pripada zapadnom gledanju stvari tj zapadnoj kulturi koja se na naše oči raspada, a žalosno je da neko ko drži do svog intelekta nije u stanju da se sa tim izbori. Možeš ti i bolje.. Vređanje sagovornika je odlika umno slabih i primitivaca. Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2014, 12:47:53 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
Naravno da demokratija ne postoji. Ne bi bilo dobro da postoji.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
"Profilisem" na osnovu napisanog. Nisam se pretjerano bavio tvojim profilom licnosti, uglavnom onim sto si napisao.
Mozda zadnja et recenica je malo licna, ali nije mi ona glavna poenta.

---

Jesi li prozivao pro-britanske Skote da su fasisti, nacisti.. cemu to?

O kakvoj demokraticnosti pricas kad se sluzis takvim diskreditacijama u politickim diskusijama.

Mozda si samo kopirao neki drugi izvor, ali nisi razmisljao o znacaju toga.
--
I samo si htio obrnuti, "nisam ja pristrasan nego ti"...

A kraljica sa srednjim prstima to je nepristrasno, a?
Ne zanima mene dignitet kraljice, ali  ako postavis takav post, nece te preozbiljno shvatiti.

Eto..
Par veoma pristrasnih stvari, nemaju veze sa tvojom licnosti, i ne znam sto to tako shvatas.

I jos da uvazim onaj snimak o laziranju glasova.. iz cistog postovanja.
Nije mi previse ubjedljiv ali eto, svaka sumnja se treba ispratiti..
i to ti je najozbiljnije od svega sto si postavio.

« Poslednja izmena: 20. Sep 2014, 13:14:07 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Бајадеро онако лепо културно аргументовано да ти речем... не сери и не изигравај Калимера.

с друге стране... могло би се на све ово гледати и мало другачије.

Велика Британија је крупан играч на светској геополитичкој сцени... и као таква имала би реално проблема у игрању на светској геполитичкој сцени да се распада и реорганизује због воље неколико милиона Шкота... па ми је мало тешко да поверујем да се све што зависи од УК... од НАТО-а, преко војних интервенција САД-а по свету и интереса највећих светских моћника... да се све то ставило на коцку да би се пар милиона Шкота играло демократије...

Што по мени доводи до закључка... или се знало да унионисти добијају, или им се помогло да добију...

или како рече Лазански још поодавно...

http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Skotska-ne-odlazi.sr.html
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
"Profilisem" na osnovu napisanog. Nisam se pretjerano bavio tvojim profilom licnosti, uglavnom onim sto si napisao.
Mozda zadnja et recenica je malo licna, ali nije mi ona glavna poenta.

---

Jesi li prozivao pro-britanske Skote da su fasisti, nacisti.. cemu to?

O kakvoj demokraticnosti pricas kad se sluzis takvim diskreditacijama u politickim diskusijama.

Mozda si samo kopirao neki drugi izvor, ali nisi razmisljao o znacaju toga.
--
I samo si htio obrnuti, "nisam ja pristrasan nego ti"...

A kraljica sa srednjim prstima to je nepristrasno, a?
Ne zanima mene dignitet kraljice, ali  ako postavis takav post, nece te preozbiljno shvatiti.

Et..
Par veoma nepristrasnih stvari, nemaju veze sa tvojom licnosti, i ne znam sto to tako shvatas.

I jos da uvazim onaj snimak o laziranju glasova.. iz cistog postovanja.
 Nije mi previse ubjedljiv ali eto, svaka sumnja se treba ispratiti..
i to ti je najozbiljnije od svega sto si postavio.

Nisam previše zainteresovan za tvoju ocenu strukture i kvaliteta mog posta posle tvog načina da postigneš svoju poentu, svođenjem razgovora na ličnu osnovu. Da sam znao da ćete blagorodno osećanje prema engleskoj kraljici toliko ganuti možda i ne bi, ali sam svojim postom upravo želeo da pređem granicu i da eventualno isprovociram nekog poput tebe i eto uspeo sam u tome.

Ali ti ostaješ nedorečen, da li braniš engleske fašiste koji su možda i sami izmanipulisani ili želiš da se negira da su oni fašisti? Ali pošto je u Srbiji uvedena praksa da se svi oni koji pozivaju na celovitost zemlje putem medija kvalifikuju i sudski procesuiraju kao da su fašisti sasvim je za očekivati da će isti kriterijum važiti za engleske prasce, pogotovo za one koji u svom zanosu dižu ruke u fašističkom maniru.

Jasno je meni da ti je slučaj Kraljica u mom postu došao kao slamka spasa koliko da se ne priča o suštini, tj o referendumskoj krađi, ali kako bi te drugačije namamio u razgovor i razotkrio te svetu isto kao englesku kraljicu... Smile    
« Poslednja izmena: 20. Sep 2014, 13:30:46 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Iako se raspravljam sa tobom, ne raspravljam o tebi -  Stvarno nije licno, a sad insistiraj i dalje da sam lican kako hoces..

Osudjujem postupke a ne licnost. Ne zanima me ko si u privatnom zivotu i to ne pokusavam da diskreditujem.

--

Boli me briga za kraljicu i britance.. nego cisto neki kvalitet rasprave.

I to ne vjerujes, pa mislim jel se lazemo ili raspravljamo. Nemam sta da skrivam, da gotivim britance ne bih to sakrivao. Forum je, rizika i nema.
Da sam peder, satanista, to bih rekao na forumu

Elem...

Kad stavis sliku svog protivnika sa karama u rukama, predstavljas se kao vrlo pristrasan.

Apsolutno mrzis kraljicu, britance i ne samo da su pristalice fasisti nego su i neutralni (npr ja) sumnjivi i vise od sumnjivi.

I kakva je onda rasprava sa pristrasnim sagovornicima.. po meni nekvalitetna u startu.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2014, 13:29:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Iako se raspravljam sa tobom, ne raspravljam o tebi -  Stvarno nije licno, a sad insistiraj i dalje da sam lican kako hoces..

Osudjujem postupke a ne licnost. Ne zanima me ko si u privatnom zivotu i to ne pokusavam da diskreditujem.

--

Boli me briga za kraljicu i britance.. nego cisto neki kvalitet rasprave.

I to ne vjerujes, pa mislim jel se lazemo ili raspravljamo. Nemam sta da skrivam, da gotivim britance ne bih to sakrivao. Forum je, rizika i nema.
Da sam peder, satanista, to bih rekao na forumu

Elem...

Kad stavis sliku svog protivnika sa karama u rukama, predstavljas se kao vrlo pristrasan.

Apsolutno mrzis kraljicu, britance i ne samo da su pristalice fasisti nego su i neutralni (npr ja) sumnjivi i vise od sumnjivi.

I kakva je onda rasprava sa pristrasnim sagovornicima.. po meni nekvalitetna u startu.

Smile

U Beogradu majice sa bojama Velike Vritanije nose samo neke tupe klinke koje su zadojene MTV nekulturom i  lažnim sistemom vrednosti sa ulice ili na kursu britanofilije pod maskom škole jezika, a pored tih tupih devojčica pojavili su se i neki džiberčići koji misle da će biti cool i prihvatljivi za te male fufice ako se tako nose.

Mržnja je jako osećanje, a ti si smešan..
Sa obzirom da konstantno promašuješ poentu razgovora pronađi sebe iz kog si filma.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2014, 13:38:49 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.