Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:10:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Škotska grabi ka samostalnosti  (Pročitano 10182 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
cujem da su pozivari vec krenuli po gradu... kazu nije patka...
Nije patka,vec guska... Smile

samo pazi i cekaj.... prvo ide da djelic bude mandatar pa da formira vladu, pa da parlament nijedan predlog ne prihvati Smiley pa onda sve puca i radikali dolaze... e onda kad ti guska do jeseni zakuca na vrate i zapita dobar dan..dal tu zivi juda ben hr? bolje bi ti bilo da kazesh da zivi sprat iznad Smiley
Jao usrao sam se,tresem se kao Jermenija...jedva cekam takve junake...
Samo dodji... Smile

vid ovu przhenicu.... Smiley ja ti pricham o realnom stanju stvari....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
Ej ljudi,jel ono sto trckara,lici na Hijavatu,nosi mini suknju,rogove i misli da je gorstak - Duhan od Sekiru
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

А шта си ти Алибаба с тим турбаном Smile Smile Smile Smile

Што се тиче Срба и Келта, Београд се некад звао Сингидунум, моји су доста дуго у овом граду, бар пет генерација... али ти то не разумеш Smile

Друго, сложио бих се Сармом, ово је Политички~Геополитички форум, овај други део још више асоцира на догађаје у свету, него оне "у нас". Ја сам Србин, али такође и космополита, грађанин света. Као такав, ценим културне добриносе тазних народа. Види се на мом персонализованом аватару - занимљиво је да се на традицију углавном ослањам на оно што колоквијално зову Нови свет, док је модерност у великој мери у Старом свету.
Али "Јуда" то вероватно не би разумео. Не верујем ни да је узео име ложећи се на Чарлтона Хестона, и то је много за њега... Свеједно, није лоше имати прилику да објасниш себе Smile
Stvarno se zvao Singidunum,nismo znali... Smile
Pet generacija unazad nije bas keltsko vreme,pre bih rekao tursko  Smile
Tako da ste mogli biti samo obicna raja,sluge ili sta vec Smile Iznenadjen? Smile
Inace,ovo nije turban,ali ti to ne razumes,da tebe citiram...
Da ste stvarno toliko stari Beogradjani,znali bi... Smile
Ostavili ljudi stado na Avali i Kosmaju,pa sisli malo do grada i za cudo ostali (negde oko 1835). Prosto smo svi pocastvovani sa takvom visevekovnom elitom. Da niste mozda vi tvorci Sretenjskog ustava?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 14:00:40 od juda ben hur »
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Je li mislite da se ovo dešava samo od sebe ili da su se Škoti uplašili pred svetom gardom cara lazara.
Konačno stiže kazna srBske neprijatelje. Lepo je sve ovo Kleopatra još 96. predvidela. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ej ljudi,jel ono sto trckara,lici na Hijavatu,nosi mini suknju,rogove i misli da je gorstak - Duhan od Sekiru

Што се тиче Срба и Келта, Београд се некад звао Сингидунум, моји су доста дуго у овом граду, бар пет генерација... али ти то не разумеш Smile

Друго, сложио бих се Сармом, ово је Политички~Геополитички форум, овај други део још више асоцира на догађаје у свету, него оне "у нас". Ја сам Србин, али такође и космополита, грађанин света. Као такав, ценим културне добриносе тазних народа. Види се на мом персонализованом аватару - занимљиво је да се на традицију углавном ослањам на оно што колоквијално зову Нови свет, док је модерност у великој мери у Старом свету.
Али "Јуда" то вероватно не би разумео. Не верујем ни да је узео име ложећи се на Чарлтона Хестона, и то је много за њега... Свеједно, није лоше имати прилику да објасниш себе Smile
Pet generacija unazad nije bas keltsko vreme,pre bih rekao tursko Smile
Tako da ste mogli biti samo obicna raja,sluge ili sta vec Smile Iznenadjen? Smile

Могао би мало тај погани језик да скратиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72

Tako da ste mogli biti samo obicna raja,sluge ili sta vec Smile Iznenadjen? Smile

A mogao bi i tebi malo da skratim...
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228

A mogao bi i tebi malo da skratim...

mr. duki...  pripazite, on bi da vam ga skrati Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@Danilo ako dodje do nezavisnosti Srbima dole zivota nema... To znas i sam.... Ali vidim ti opravdavas terorizam kao nacin dolaska do nezavisnosti. Ako bi  Mexikanci(i ostali hispano Ameri) kranuli sa gerilom... Dali bi doslo do rezolucije ili bi americki drzavni aparat surovo ugusio to? Znam sad ces reci da su oni mocniji... Ja sam realan. znam da je realno da ce Kosovo biti nezavisno, ali bar otvoreno kazem da to nije u redu... A ne kao ti i ostali LDP-ovci i raznorazni borci za ljudska prava da kazem da oni treba da uzmu tu teritoriju,jer su u pravu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Poenta je vise u nesposobnoj, korumpiranoj i nedemokratskoj drzavi koju smo imali za vreme Milosevica nego u terorizmu. Drzava se brani onako kako je demokratska Srbija odbranila jug Srbije. Da su isti mehanizmi korisceni na Kosovu ne bi imali situaciju u kojoj smo sada.

Za gubitak Kosova su krivi Milosevic i Seselj i njihova imbecilna politika. Oni su dali krila terorizmu svojom glupom pendrek politikom, oni su dali krila razvijanju paralelnih institucija kosovskih Albanaca jer su otpustili sve Albance iz drzavnih i javnih preduzeca, smenili sve Albanske funkcionere i na ta mesta stavili svoje lojalno-korumpirane kadrove. Tako se nijedna pametna drzava ne ponasa, pogotovo tamo gde postoji problem sa lokalnim stanovnistvom koje ima tendenciju neposlusnosti/bunta/separatizma.

« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 22:51:19 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Poenta je vise u nesposobnoj, korumpiranoj i nedemokratskoj drzavi koju smo imali za vreme Milosevica nego u terorizmu. Drzava se brani onako kako je demokratska Srbija odbranila jug Srbije. Da su isti mehanizmi korisceni na Kosovu ne bi imali situaciju u kojoj smo sada.

Sto jes, jes Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Sto se tice UK,bitno da je pocelo.Odnekud se mora poceti.Dabogda im se rasplet odvijao kao u SFRJ.Kada bi se jos nivo mora podigao bar za metar..Definitivno opravdavaju 'epitet' najruznije nacije na svetu.Licno, za mene su oni kroz istoriju najveci krivac srpskog stradanja i stagniranja.Najdraze mi je bilo kada su sasovci 98-e bili polupani u Juniku.Bice to drzava na splavovima.Beograd uskoro dobija ozbiljnu konkurenciju.Bem ti globalno zagrevanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:10:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.