Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpioni iz Sida osudjeni za ubistvo muslimana iz Srebrenice  (Pročitano 20086 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
danilobg, mani ove stranačke huškače, počinje da mi se čini da imaju robo-postove. Kratke, stalno jedno te isto...i kao da su copy-paste Tominih govora  Šta da se raspravljam s preskačućom pločom, koju je neko izgleda s namerom stavio da preskače, ne mogu drugačije da shvatim njihove robotske izjave
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
DJedai,

Dobrodosao na forum. Diskutuje se - pokusavam da razgovaram kroz razmenu argumenata, nekada ide teze, nekada lakse. C`est lavie.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Znam, Danilo , da ni moji izlivi nisu za primer ali,  odlepio sam, nisam znao da u cyberspace postoji ta ogromna većina...toga... pa sam i ja postao "pljuvač" iz prostog razloga što ne mislim da više ikada upadnem na jedan od ovih foruma i zato neću više ni da pokušavam  da dajem primer onima koji vređaju s takvom lakoćom. Npr. samo sam sarkastično rekao "popovi obično pišu ćirilicom" (izvučeno iz konteksta, aluzuja nebutna) i stigli su komentari tipa "ti si bolestan, jadan" i ne znam šta još... Ok, pobedili su, mnogo ih ima...isto kao što se desilo sa Srbijom , s tom razlikom što ja priznajem poraz, odoh iz zemlje i ostavljam ne etnički, nego nacionalistički čistu Srbiju da uživa
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma nije sve tako crno. I nije ovde ogromna vecina takva - ima nas raznih, zavisi i od doba dana i noci kada ko svrati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
DJedai, pali iz zemlje, ali molim te , požuri !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo vidis ima i onih koji se dobrovoljno javljaju da nose tudje kofere. Cvijic je lepo opisao to - mentalitet Shopa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovaj bambyle je sifra zesca, najsmjesnije je kad ljudi generalizuju, podjele ljude po laticama, daju im neki stepen obrazovanosti kao u tom slucaju Bosnjacima 78%, 12% je normalno po njegovom, samo neznam ovu diferenciju od 10% za koga i kakve  je rezervirao. (Pitanje dali se ti osjecas kao obrazovan, skolovan, nacitan, pametan, ustvari nesto bolje, kad tako generalno i objektivno ocjenis druge ljude). Onda se malo opere kako su Muslimani iz arapskih zemalja fin i civilizovan narod, a mi iz Bosne da Bog sacuva, ali stvarnost izgleda drugacije i nemoj da lupas gluposti dalje, ja kao Musliman sam bio u tim arapskim zemljama i poznajem mnogo Arapa, i ja za njih mogu da kazem, da su oni daleko od zapadne civilizacije, koju mi svi sljedimo, a to da oni nas vide kao nekakve kopije, ti je isto glupost najveca, mozes samo da se tjesis s tim i ubjedjujes kako nas Bosance cijeli svjet mrzi i ne cijeni, ali takav ti je generalni stav naroda na zapadu prema Srbima, ako te zanima mozda. I zato Srbi po Evropi imaju velike probleme zbog svog identiteta, da se u vise slucajeva predstavljaju kao Hrvati ili Bosanci (postoje mnogi slucajevi). A u stvarnosti ti nisi uopste objektivan covjek za ovu temu, ajd sto ti smetam ja, smetaju ti i Srbijanci, poput danilobg koji su otvorili oci. Za to danilobg svaka cast, zivi si primjer za napredak i bolju buducnost
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 15:57:03 od nerkoz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Такви, који се стиде свог српства, постау потурице.
На теми о Сребреници си показао каквој Европи тежиш.
А Данилу алал вера на том "отварању очију".

Једино у чему се са тобом слажем је да не треба уопштавати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
samo sam sarkastično rekao "popovi obično pišu ćirilicom"
а ниси могао за саркастичан пример да кажеш нпр "само хоџе пишу арапски" , погрешне си речи употребио дечаче и боље је што си се повукао, на време!
  неркоз, као прво
Citat
Musliman
се пише малим словом јер је у питању вероисповест а не народ, на жалост, још увек не знате ком народу припадате!
све што си ти рекао су класичне србомрзачке приче из Алијиних текстова и говора, ништа ново, интересантно ми је колико си глуп када покушаваш нас убедити да си ти неки муслимански демократа усред европе који воли све на свету! као што рекох Арапи су ок, 100000000 пута су бољи од тебе јер су они прави муслимани а неки исламизовани Срби или Хрвати (као ти), ја знам да је тешко немати свој национални идентитет, језик,писмо ,државу, веома је фрустрирајуће када морате копирати Хрвате у свему , то мора да је због тога што не једете прасетину, кажу научници да народи који једу прасетину стичу веома лошу навику да генерализују "муслимане" из Федерације БиХ...који си ти лик!!!!  Smile Smile Smile Smile стварно не знам ко генерализује,ја или ти!
жалим такве као што си ти! стварно жалим!мнооого си патетичан и исфолиран!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nakon tvog glupog posta, pokušat ću izložiti jedinu tezu. Musliman ili BosnjaK se pise velikim slovom jer oznacava jedan konstuitivni narod i dok ne bude krajnje definisano koje ce se zadrzati pisace se velikim slovom, jasno, s samim tim znaci imamo i nacionalni identitet u svojoj drzavi koja se zove Bosna i koja ima sluzbeni jezik bosanski, eh sad dali ti to priznajes boli me k...., jer od takvih neobrazovanih seljaka kao tebe i neocekivam nista drugo nego da se pozivas na izvaljotine tipa poturceni Srbi i Hrvati, uozbilji se malo covjece prouci malo istoriju, nije to bas sve bilo tako kako vas lazu vasi predci. A to sto nejedem prasetinu, radim iz uvjerenja i jednostavno gadosti, a kad toliko forcas arapske Muslimane, pravac majka Afganistan i u kamp ko bin Ladena, imate dosta zajednicke idologije. Ubijajte nevjernike do kraja zivota, ili ako moze ucinite svijetu uslugu, objesite se obojica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.