Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:41:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121083 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 975
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Di ste škorpije?
Eto još jedne, crkavam od ljubomore te volim tuđe i gotovo!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
skorpije su tvrdoglave,teske,cudne,nastrane. . . uh ja sam vaga
a okruzena sam skorpijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Sa tvoje tacke gledista, potpuno si u pravu.  Smile  Ni meni Vage nisu bas jasne.... Smile

Mi smo Skorpijice posebne i treba mnogo truda uloziti da bi nas shvatili.  Izuzetno smo senzibilni, ostroumni, zatvoreni, ali i jako odani. A to su samo  neke od nasih odlika koje ja izdvajam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4
ljudi ne mogu doprijeti do nas zbog maske pa nas ne razumiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Ja sam blizanac i ,žao mi je,ali tako je-kako je,škorpije mi ne "prijaju".Mogu da respektujem,donekle,bistrinu koju pokazujete(mada "žalac" škorpije nije isto što i blizanačka mentalna okretnost),ali se duboko razilazimo po odnosu prema drugima.Mi,blizanci,patimo od varijante "svi su nam podjednako dobri,tj.isti",a vi imate fazon "sve vas podjednako mrzimo" ! Vi mislite da smo mi samo površni,mi mislimo da ste vi po svojoj prirodi samo zlobni i zavidni patuljci i to je,na žalost - to !!!Nemojte me shvatiti pogrešno,zaista nemam nameru da vređam pripadnike vašega znaka,jednostavno takva su mi iskustva sa ono par vas sa kojima sam se poznavao,jer,nekako se,prirodno,zaobilazimo u širokom luku .
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
zlobni i zavidni patuljci
Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Opet ponavljam,škorpije,ne shvatajte ovo na personalnom nivou,nisam imao nameru da vređam,ali su moja iskustva sa pripadnicima vašeg znaka koje upoznah takva.Potpuno prihvatam da vi gajite podjednako negativna osećanja prema nama blizancima.Eno ga topik o nama,pa raspalite iz svih oružja o sopstvenim iskustvima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Intelectualka nema shta...:)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Ja sam blizanac i ,žao mi je,ali tako je-kako je,škorpije mi ne "prijaju".Mogu da respektujem,donekle,bistrinu koju pokazujete(mada "žalac" škorpije nije isto što i blizanačka mentalna okretnost),ali se duboko razilazimo po odnosu prema drugima.Mi,blizanci,patimo od varijante "svi su nam podjednako dobri,tj.isti",a vi imate fazon "sve vas podjednako mrzimo" ! Vi mislite da smo mi samo površni,mi mislimo da ste vi po svojoj prirodi samo zlobni i zavidni patuljci i to je,na žalost - to !!!Nemojte me shvatiti pogrešno,zaista nemam nameru da vređam pripadnike vašega znaka,jednostavno takva su mi iskustva sa ono par vas sa kojima sam se poznavao,jer,nekako se,prirodno,zaobilazimo u širokom luku .
Ermm,paa...Nije da ih ne volim,ali ima nekih osobina koje mi smetaju...Mislim,nekako ne mogu da nadju mjeru u stvarima,I kao jednoj odmjerenoj vagi vrlo mi je tesko da tolerisem to.Ali ipak ako pogledamo iz drugog ugla isuvise su napadnuti od strane astrologa i zna nekad prosto da mi bude zao kakve stvari sve govore o njima(cesto preuvelicane)...A najbitnije je da te zavole,i uvide da i ti njih volis...E tada su najbolje,najnjeznije osobe na svijetu Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 18:47:25 od ticcky »
IP sačuvana
social share
Sudbina se gotovo uvijek smiješi.Ne drskima - vec odvažnima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
   Škorpije i ja ,nekako,nikako ne stignemo da se zavolimo,budući da "sudar" unutar prvih deset minuta poznanstva bude ravan dvokilotonskoj nuklearki.One isuču žalac,ja postanem kaznena ekspedicija i na tome se završi.Dalje nastavljamo suprotnim stranama ulice...
   Voleo bih da me neka škorpija u budućnosti prijatno iznenadi, a do tada,šta je -tu je !
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 21:40:26 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
"žalac" škorpije nije isto što i blizanačka mentalna okretnost

naravno da nije isto... blizanci kad bockaju, oni to rade cesto iz cistog sadizma.. skorpija zato sto je uvredljiva i osvetnicki raspolozena ... sto se tice mentalnih sposobnosti, blizanci su u prednosti jer nisu emotivci pa se ne opterecuju oko nekih stvari kao sto to skorpije cine, takodje um koji je neopterecen redje 'puca' ... ali ne zavaravaj se da je brz jezik blizanca neko vece merilo intelekta...

Citat
Mi,blizanci,patimo od varijante "svi su nam podjednako dobri,tj.isti",a vi imate fazon "sve vas podjednako mrzimo

ne znam za vas, ali nama je cesca ona parola il se mrzimo il se volimo, cesto nema sredine... kao i u vecini stvari .. ali uglavnom se 'ne mirisemo' sa blizancima , jer lazu a da ne trepnu (cak i kad ih uhvatis u lazi) i priroda im je takva da su povrsniji u prijateljstvima za razliku od nas (opet, moje licno iskustvo sa par izuzetaka, to sto se ne slazem sa vecimom ne znaci da ste losi ljudi) ...

Citat
samo zlobni i zavidni patuljci

nadam se, patuljci u smislu velicine licnosti a ne bradati kepeci  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:41:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.