Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sklonost ka alkoholu je znak da ste inteligentni  (Pročitano 44468 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Recima Stena Marsa iz "South Parka" : "Tata, ne moras da prestanes da pijes, samo pij umereno"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
Puna Srbija pijanica auuuuuuuuuuuuuuuuu
al smo mi pametan narod!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Puna Srbija pijanica auuuuuuuuuuuuuuuuu
al smo mi pametan narod!!! Smile Smile Smile

to sam bas hteo da kazem  Smile

Citat
Na kraju, mnogi smatraju da je sklonost ka čašici rasprostranjena među izrazito inteligentnim ljudima jer na taj način lakše (ili jedino) podnose glupe i iritantne ljude.
Potpuno tacno  Smile

Sta ga znam, alkohol ubija sive celije pa zato sumnjam u ovo istrazivanje. A i ne volim ljude koji se konstatno opijaju. Nema nista lose u povremnoj kozumaciji ali mera mora da postoji

Marko u zabludi si,naucna istrazivanja dokazuju da alkohol NE ubija sive celije vec nekoriscenje mozga...pretrazi malo po netu...bile su i neke emisije...mrzi me da kucam zato pretrazi  Smile
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Marko u zabludi si,naucna istrazivanja dokazuju da alkohol NE ubija sive celije vec nekoriscenje mozga...pretrazi malo po netu...bile su i neke emisije...mrzi me da kucam zato pretrazi
Potrazio na brzinu. Kazu da osrednja konzumacija ne ubija nervne celije i pomaze mozgu da radi bolje ali da godine konstantnog konzumiranja alkohola mogu izazvati ozbiljne neuroloske poremecaje. Kada se posle hronicne upotrebe alkohola prestane i alkohol ostavi nervne celije se ponovo formiraju
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Marko u zabludi si,naucna istrazivanja dokazuju da alkohol NE ubija sive celije vec nekoriscenje mozga...pretrazi malo po netu...bile su i neke emisije...mrzi me da kucam zato pretrazi
Potrazio na brzinu. Kazu da osrednja konzumacija ne ubija nervne celije i pomaze mozgu da radi bolje ali da godine konstantnog konzumiranja alkohola mogu izazvati ozbiljne neuroloske poremecaje. Kada se posle hronicne upotrebe alkohola prestane i alkohol ostavi nervne celije se ponovo formiraju

preterivanje u svemu skodi zdravlju,tako i alkohol...tako da umerena konzumacija povoljno utice,ne ubija sive celije...
Ista stvar je i sa npr vitaminom C,koji je odlican za zdravlje u normalnim kolicinama,a u preteranim,izaziva avitaminozu  Smile sto ne znaci da je vitamin C stetan po zdravlje  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2010, 16:41:30 od markkko2000 »
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pa to i kazem  Smile Pijte slobodno ali umereno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
,a u preteranim,izaziva avitaminozu  Smile sto ne znaci da je vitamin C stetan po zdravlje

Valjda hipervitaminozu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
,a u preteranim,izaziva avitaminozu  Smile sto ne znaci da je vitamin C stetan po zdravlje

Valjda hipervitaminozu.

Ja se izvinjavam na gresci  Smile ... jbg,brzina
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile Hahaha prava tema... Najzad potvrda moje inteligencije ( e bas do moga   Smile )

Ima dosta tacnih stvari, al sve je relativno, i svako ima svoj razlog...

Citat
Takođe, neki naučnici veruju da mnogi pametni mladi ljudi piju jer se na taj način trude da se zabave i opuste od obaveza koje su imali kao đaci i gimnazijalci, te time žele da nadoknade propuštenu zabavu iz perioda adolescencije
Ovo je samo delimicno tacno. Ja cirkam i dan danas, a ako se neko zjbavao "u periodu adolescencije"- mi smo...
U redu je piti, ako je u umerenim kolicinama, zarad atmosfere, drustva, opusatnja mozga i bezanja od svakodnevice i svakodnevnih problema...

Ne znam kod drugih al meni alkohol samo naglasi trenutno stanje, pa ako sam happy onda sam jos bolji, ako sam unhappy onda alkohol gadno deluje...

Dzaba ti inteligencija ako si pod gasom. Onda si jos vise najebo, to ti daje neslucene mogusnosti u pravljenju jos veceg marmuna od sebe.  Smile
Isto delimicno tacno... A postoji i mogucnost da uradis nesto dobro sto inace ne bi  Smile

Dzaba sva pamet ako si slabic i ako sebi ne mozes da naredis da prestanes sa losom navikom. Pametan a karakter nula...
Ja recimo sam tip koji nije bas umeren, dakle ne mogu da kombinujem rad i zabavu... I work hard, and I play hard... Tako da kad se radi onda alkoholu nema mesta, i to mi nikakav problem nije... Eto taman sad propustam Zlatibor iako je moja cela ekipa tamo  Smile

Pa lepo im da piju...Kao sto je meni lepo da jedem...cokoladu  Smile
E ovo je meni vezbanje karaktera... Sve sve, al slatko tamanim... Ili ga necu jesti uopste(teskom mukom, u pocetku) ili ga jedem kao sumanut... Nema sanse da se desi da uzmem kockicu cokolade... Odmah ode i cela...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
E ovo je meni vezbanje karaktera... Sve sve, al slatko tamanim... Ili ga necu jesti uopste(teskom mukom, u pocetku) ili ga jedem kao sumanut... Nema sanse da se desi da uzmem kockicu cokolade... Odmah ode i cela...

Hahahah, razumem taj ''problem''  Smile  Mada ja slatko jedem cesto, ali po malo, mogu da se iskontrolisem, ali naravno, mogla bih kilo da pojedem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.