Osisao se mali ciga do glave, i dodje kuci pred majku: -Mama, mama pogledaj, ja sam sada skinhed! -Sta s' bre? Dodji 'vamo! Ubi majka maloga od batina. Posle pola sata batina, nailazi cale, i mali opet pred njega: -Tata, tata vidi ja sam sada skinhed! U'vati i cale da lesi klinca, pa ga i on jos pola sata izudara. Gleda mali ciga: -U majku mu, tek sam sat vremena skinhed, a vec mrzim cigane!
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."