2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 17:25:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ski skokovi  (Pročitano 119113 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Шансе су му реално мале, јер прва тројица треба да скоче лоше или просечно у најмању руку, а Ахонен да у Бишофу лети преко 135, можда чак и 140... Прошле године Лојцл је тамо оба пута ишао преко 140 метара...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Шлиренцауер данас одличан  Smile Што се тиче тих оцена за стил то никад нисам сконтао Smiley Тако да нећу ни да коментаришем јер немам појма шта му значи 5 пута 18,5 а он добије 2 бода  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Шлиренцауер данас одличан  Smile Што се тиче тих оцена за стил то никад нисам сконтао Smiley Тако да нећу ни да коментаришем јер немам појма шта му значи 5 пута 18,5 а он добије 2 бода  Smile

Ne dobije dva boda, ne dodaj su bodovi na metre, vec su skokovi normirani. Npr. (lupam skroz) skok od 100 mestara donosi 30 bodova, od 110 donosi 45 bodova a od 120 metara donosi 60 bodova. Onda se na to dodaju ocene sudija.

Inace, kaze se Slirenzauer... nije mi namera da popujem vec da svi zajedno nesto naucimo. U nemackom se z cita kao c samo na pocetku reci, npr. zucker (secer) se cita cuker. U recima gde je slovo z iza slova t (tz) se cita kao c.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kako se treniraju ovi ski-skokovi,sa koliko godina se otprilike pocinje?
kako to,prvo pocnes sa nekim malim brdascem,pa na vece brdo pa tako..malo, pomalo?
kakva je zainteresovanost medju klincima uopste za ski-skokove,na osnovu cega se vrsi selekcija,jel ih ima malo ili mnogo,potencijalnih buducih sampiona?
Koliko kostaju treninzi,gde uopste moze da se trenira,da li je to skupo?

Zasto samo odredjene nacije vecito imaju svoje predstavnike u ovoj prelepoj disciplini a ostalima je to pravo uskraceno(vecito ovi finci,austrijanci,poneki nemac i japanac) ?

Mi smo narod talentovani za sve!
Vreme je da i mi imamo nekog svog predstavnika  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 21:01:24 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Inace, kaze se Slirenzauer... nije mi namera da popujem vec da svi zajedno nesto naucimo. U nemackom se z cita kao c samo na pocetku reci, npr. zucker (secer) se cita cuker. U recima gde je slovo z iza slova t (tz) se cita kao c.  Smile

Па ценим и да би Kofler морао бити Кофлер а не Кефлер ... али ... предности и мане спрпскога правописа  Smile

А уосталом мислим да Швабе то не изговарају са гласом истоветним ни нашем Ц ни З, већ нечем између ... тако да ... свеједно је, док не нађемо Швабу који држи српску граматику у малом прсту ... или обрнуто   Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Citat

A zato mene taksista kaze Morizgase, a ja zapeo Moricgase, a pise se Morizgasse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
kako se treniraju ovi ski-skokovi,sa koliko godina se otprilike pocinje?
kako to,prvo pocnes sa nekim malim brdascem,pa na vece brdo pa tako..malo, pomalo?
kakva je zainteresovanost medju klincima uopste za ski-skokove,na osnovu cega se vrsi selekcija,jel ih ima malo ili mnogo,potencijalnih buducih sampiona?
Koliko kostaju treninzi,gde uopste moze da se trenira,da li je to skupo?

Zasto samo odredjene nacije vecito imaju svoje predstavnike u ovoj prelepoj disciplini a ostalima je to pravo uskraceno(vecito ovi finci,austrijanci,poneki nemac i japanac) ?

Mi smo narod talentovani za sve!
Vreme je da i mi imamo nekog svog predstavnika  Smile

Kod nas je veliki problem sa ski sportovima uopste u finansijama. Tu nema skoro nikakve pomoci drzave i takmicari placaju skoro sve. Sestra od ujaka mi je svojevremeno bila prvak SCG i osvajala je vecinu takmicenja kod nas. kada god se islo sa reprezentacijom u Tursku ili Italiju na takmicenja, sve je ujak morao sam da isfinansira, i opremu, i prevoz i smestaj i dzeparac. Plus, mora punoletna osoba da prati takmicara ako nema 18 godina.

Skokovi su posebna prica, posto koliko se secam, jedino je i u SFRJ Slovenija imala skakaonice, plus jedna koja je napravljena za zimske olimpijske igre u Sarajevu.

Naravoucenije - ima jos vode da protekne dok kod nas to ne zazivi (nazalost).

Citat

A zato mene taksista kaze Morizgase, a ja zapeo Moricgase, a pise se Morizgasse  Smile

Eto, tema korisna i da naucimo nesto.  Smile

A evo i trenutnog stanja na rang listi svetskog kupa:

P.S. Pored 4. skakaonice priblizava nam se i to zadovoljstvo da gledamo odlicne skokove na Olimpijskim igrama u Vankuveru od 12. februara.  Smile

« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 21:32:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ја мислим да је са Ц Smiley Слушај овде коментаторе  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Bischofshofen - kvalifikacije, sutra u 17:45 na Eurosportu

Ја мислим да је са Ц Smiley Слушај овде коментаторе  Smile

Cujem i nemam sta da kazem u svoju odbranu osim da je profesorka onda bila zesci teletabis koji je ko zna koliki broj ljudi naucio ovome sto sam napisao.  Smile

Ali sam siguran da se dosta puta slicno napisane reci i izgovaraju za z, e sad ima li neki sitnih crevaca u pravilima a ona sve uklopila u jedno, vise stvarno ne znam.

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 00:31:07 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
@Coolrunner vidim da se razumes u ove stvari i ja dugo pratim ove ski skokove doduse samo ove 4 skakaonice ali me bas zanima razlog zbog koga Ahonen dobija tako lose ocene od sudija?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 17:25:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.