Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandalozno: čedu jovanovića štite poreznici i tužilaštvo! ! !  (Pročitano 20026 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

13.04.2009.

PRESS
Jovanoviću, objasni odakle ti pare

Press i dalje poziva lidera LDP Čedomira Jovanovića da objasni poreklo svoje imovine. Takođe, pozivamo nadležne državne organe, pre svih Poresku upravu Srbije, da ispune obećanje i provere Jovanovićeve sumnjive prihode

1. Jovanoviću, da li si prijavio porez na prihod građana u PU Palilula u vreme dok si od 2003. do 2008. živeo na teritoriji ove opštine?

2. Čedomire Jovanoviću, ako nisi prijavio porez u PU Palilula, gde si ga prijavio i kada si ga i koliko platio?

3. Čedomire Jovanoviću, da li je tačno da stan na Dedinju uopšte ne plaćaš ti, već to čini jedna privatna firma?

4. Čedomire Jovanoviću, da li je tačno da lizing rate za džip „audi Q7", kao i troškove održavanja, plaća jedna strana kompanija?

5. Čedomire Jovanoviću, u kojoj tačno švajcarskoj kompaniji radiš, koliko si u njoj zaradio prošle godine, gde si prijavio i platio porez?

6. Čedomire Jovanoviću, kako se zove simpatizer koji ti je ustupio novi džip vredan više od 60.000 evra?

7. Čedomire Jovanoviću, zašto ne pokažeš ugovor o zakupu stana na Dedinju?

8. Čedomire Jovanoviću, od čega živiš ako svu mesečnu zaradu daješ na zakup stana?

Jovanović odgovorio da mu je džip dao Beba Popović.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Znam secam se tako je bilo i za pokojnog Djindjica iste fraze strani izdajnik i nato placenik...a na kraju Jovica Stanisic propagator veliko-srBske politike ispao izdajnik Smile

a za homofobiju ima drugih tema za diskusiju po tom pitanju da ne bih sirio dalje ovde Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Znam secam se tako je bilo i za pokojnog Djindjica iste fraze strani izdajnik i nato placenik...a na kraju Jovica Stanisic propagator veliko-srBske politike ispao izdajnik Smile

a za homofobiju ima drugih tema za diskusiju po tom pitanju da ne bih sirio dalje ovde Smile
Koji bre Jovica izdajnik? Njega brani cia. Izdajnici su Mladic, Lazarevic i ostali vojnici.
Jovica pravio Arkana, Mladic ga sikterisao. Mladica ubiti a Jovicu pohvaliti.
Ali Jovica odvezao nato od Mladicevih lanaca i bukvi.

Sta god rekli za Chedu, meni se drug Ivica svidja. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
EOGRAD,  16.04.2009.

PRESS
SKANDALOZNO: OSTOJIĆ PRETI PRESSU!

Poslanik LDP-a Zoran Ostojić poručio juče da će za Press odvojiti „DVA MINUTA, BENZIN I ŠIBICU"!

Poslanik LDP-a Zoran Ostojić juče je otvoreno zapretio novinarki Pressa! Kada smo ga pozvali i zamolili za komentar „slučaja Mićić", Ostojić je najpre odbio da razgovara sa nama. Na naše insistiranje „da odvoji bar dva minuta za Press", on nam je doslovce rekao:

- Imam za vas dva minuta, ali za benzin i šibicu!

Je l' vi to nama pretite?

- Rekao sam vam!

Znači, pretite?

- Molim vas, ne ometajte narodnog poslanika u radu!

Posle ovog razgovora Ostojić je prekinuo vezu i nije više odgovarao na naše pozive.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
A press je mnogo pouzdana novina. Ona je za stvaranje javnog mnjenja kod pecinara.
Dobro cita se i Kurir, ali Press ovoga puta je imao ekskluzivu.Press I kurir ti na javno mnjenje pismenih Srba deluje kao kokain na Chedu.
To ti dodje kao neka borba drogiranih.
Ja znam odakle Chedi pare za vilu na Dediinju. Dala mu cia, kad je oterao ruske tenkove sa Kosova.
Kazu evo Chedo, budi tu, vidimo da te se Rusi plase. Smile Smile Smile
Nije vazno dopunice Kurir. Isti gazda, ista borba za pecinske glasove.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
- Molim vas, ne ometajte narodnog poslanika u radu!

ma,nece biti nista od toga,nravno...to je isto kao da hipik kaze da ce ubiti nekog...
u stvari,LDPovci i jesu jedna mesavina svega najgoreg-hipika,liberalnih idiota,wanna-be-amera,pedera,pacijenata,itd...ali su pickice.pored pljuvanja po svemu Slovenskom i pravoslavnom i smaranja citavog naroda,a lupetanja o svemu zapadnjackom i katolickom,oni znaju samo da kukaju i cmizdre i tako privuku paznju i glasace(a glasaci su im sve mani ga mito...retko ko je sam u glavi,da ima cistu krvnu sliku,ili da ne prima brdo para...).isto kao sto Ceda svaki put kad govori o nekom problemu uvek samo sto ne zaplace i samo nesto sere i glumi,posto mu je zivot toliko tezak i nepravedan ovde,a eto,njega dobrucudnog mesiju i borca za pravdu niko u Srbiji ne voli...
to je obicna besposlena kukavicka bagra,ne bi oni mogli bebi da otmu slatkis ni fizicki,jer su totalno drogirani,a ni pamet im nije jaca strana...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 14:07:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Pa jest nas narod navikao na otimanje zato ih niko i ne voli Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Немам ништа против Чеде...ништа ефикасно,за сада. Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa svima je poznato da je mali Čeda svoj prvi milion "zaradio" od kidnapovanja gospodina Misketa. Al je ocigledno da Čeda to sada ne zeli da afisira!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Kada poplava naidje obicno ...(zna se sta) ispliva na povrsinu, tako i Ceda u politici...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.