Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Apr 2025, 18:25:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandal Unmika na Kosmetu !!!  (Pročitano 4061 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa i Srbi imaju svoje dvostruke standarde, zar ne?

Sa jedne strane ne postujete zakon i obavezu da pohapsite sve koji su optuzeni u Hagu, a sa druge u vezi Kosova se pozivate na iste zakone i obaveze. E to su tipicni primeri "dvostrukih" standarda.

malecka odakle si ti, kada kazes da "mi" ne postujemo?
(samo pitam nisi obavezna da odgovoris!)
Srbi su izrucili sve koje su uhvatili do sada....kolko znam...a uhvatili su dosta....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
Pazi Feanor
u danasnje vreme je vrrrrlo diskutabilno znacenje reci "moralan". Ocigledno je da mi ta dva pojma vrlo razlicito shvatamo. Za mene je rec "moralan" uzi opis neke osobe koja misli na interese pre svega svoje porodice, sebe i interese svoje zemlje. Za mene nije moralna osoba koja ceo vek ide glavom kroz zod i nista ne nauci. To su za mene zaludjenici bajkama, pricama itd itd....to su uglavnom primitivni ljudi, ipak je 500 god Turaka, ostavilo traga.

"moralna nakazo", nista posebno nisi rekao. Opste je poznato kako se u Srbiji zivi: mito, korupcija itd. Da li to znaci da ces sve Srbe svrstati pod taj atribut?

Sa kojima to "nama"? Nije bitno to sto ti ne znas "sta sa nama". Vidi se da si iz zemlje mraka i nistavila.

Sto se teme tice, nemam neki poseban komentar....vec vidjeno.

promaseni
iz Francuske, nemam razloga da to krijem. Kakve li ironije, ali meni je Francuska pruzila ono sto Srbija nikad nece. Nisam imala zivaca da se nastavljam sa salterskim sluzbenicama (tipican primer mentaliteta) i eto mene ovde.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 00:30:28 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Pazi Feanor
u danasnje vreme je vrrrrlo diskutabilno znacenje reci "moralan". Ocigledno je da mi ta dva pojma vrlo razlicito shvatamo. Za mene je rec "moralan" uzi opis neke osobe koja misli na interese pre svega svoje porodice, sebe i interese svoje zemlje. Za mene nije moralna osoba koja ceo vek ide glavom kroz zod i nista ne nauci. To su za mene zaludjenici bajkama, pricama itd itd....to su uglavnom primitivni ljudi, ipak je 500 god Turaka, ostavilo traga.

"moralna nakazo", nista posebno nisi rekao. Opste je poznato kako se u Srbiji zivi: mito, korupcija itd. Da li to znaci da ces sve Srbe svrstati pod taj atribut?

Sa kojima to "nama"? Nije bitno to sto ti ne znas "sta sa nama". Vidi se da si iz zemlje mraka i nistavila.

Sto se teme tice, nemam neki poseban komentar....vec vidjeno.

promaseni
iz Francuske, nemam razloga da to krijem. Kakve li ironije, ali meni je Francuska pruzila ono sto Srbija nikad nece. Nisam imala zivaca da se nastavljam sa salterskim sluzbenicama (tipican primer mentaliteta) i eto mene ovde.

Зашто не уживаш на неком Француском форуму, Smile и спасеш нас беде?!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
na zalost, vec ste u bedi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
na zalost, vec ste u bedi  Smile

Сва срећа па нисмо у моралној!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

promaseni

Hvala na odgovoru.
Trebala bi da budes malo upucena da su Srbi isporucili poprilicno trazenih za hag, tacnije sve koje su nahvatali.
Treba da znas da je smrtnost u Hagu jako velika medju optuzenicima....samo na Srpskoj strani...

Znas dosta je svestan Srpski narod zlocina koje je pocini (jer je i optuzen za njih kroz pojedince!)
Samo znas zlocini su vrseni i nad Srpskim narodo, o cemu se jako malo prica i pise....
Da neki drugi narod ima toliki broj izbeglica, bilo bi proglaseno istrebljaivanje (Genocid) tog naroda....narocito ako bi bio u pitanj neki narod naprimer Jevreji da su prognani od Nemaca!
To se desilo sa Srbima....Srbi su prognani istoriski gledano od strane njihovih "Nemaca".
Tacnije naroda koji su prethodno vec vrsili zlocin nad njima...i u drugom svetskom ratu a i ranije....

Ostavimo se mi vise izgovora sa Slobom...ja sam bio protiv Slobe....i nije mi uopste drag lik...ali istrebljenje (progon), oduzimanje imovine...to nije normalno nad nekim narodom da se vrsi.....

Inace ova odluka UMNIKA ima veze sa privatizacijama u Srbiji, gde ce se dati podjednaki uslovi Ruskim kompanijama kao i kompanijama sas zapada....sto bas do sada nije bilo tako....
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 00:47:04 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
kombi
To je jos jedna od zabludi u kojoj zivite  Smile  Smile
Da li postoji Srbin koji nekad nesto nije uradio preko veze ili na "mufte"; zaobilazeci administraciju? odgovor- Smile

Promaseni
Dosta sam upucena  to, veruj!
Pitanje: zasto su proterani? Zbog ideje o Velikoj Srbiji....itd

Za Srbiju i njene interese su znatno vaznije kompanije sa zapada, pre svega EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
kombi
To je jos jedna od zabludi u kojoj zivite  Smile  Smile
Da li postoji Srbin koji nekad nesto nije uradio preko veze ili na "mufte"; zaobilazeci administraciju? odgovor- Smile

Ти си вероватно савестан Француски грађанин, коме је част да плаћа порез?! Шта фали понекада зезнути систем??? Свако се труди да олакша себи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Promaseni
Dosta sam upucena  to, veruj!
Pitanje: zasto su proterani? Zbog ideje o Velikoj Srbiji....itd

Za Srbiju i njene interese su znatno vaznije kompanije sa zapada, pre svega EU.

Niko nije optuzio projekat Velike Albanije kojoj je prethodnica Velika Albanija Adolfa Hitlera!
Srbi su imali prava na svoj zivot i opredeljenje....pogotovo tamo gde su narod koji je stvorio drzavu...(republiku)...
Ja sam bio mali imao sam 14 godina i hteo sam da idem u Vodice gde imam rodbinu (Dalmatince danas "Hrvate") meni nisu dozvolil jer su u to vreme se pojavili ljudi u crnim uniformama na primorju Hrvatskom...zamisli Nemacku sa ljudima u crnim uniformama ....
Tako da te etikete Velike Srbije nece bas da prodju....neki drugi prave Velike drzave na racun Srpskog naroda...
Opet ti ponavljam samo pomisli da Nemci dignu glas protiv Jevreja....

U kapitalizmu imaju svi prava na trzisnu utakmicu....sto do sada nije bilo tako u Srbiji mada nece da priznaju...i nije uredu da neko prisiljava nas sa kime cemo da trgujemo....
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 01:01:16 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Citat
Da li postoji Srbin koji nekad nesto nije uradio preko veze ili na "mufte"; zaobilazeci administraciju?
Da - ja a poznajem daleko veci broj takvih........

Ti komentarisi francusku spoljnu, unutrasnju, rektalnu, kakvu god hoces politiku i pusti nas da zivimo u nasoj lepoj i nezamenjivoj zemlji!
PS: kako je prosla operacija, i kog si sad trenutno pola? Posto te nije bilo neko vreme, verovatno su dugi oporavci.....
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 01:08:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Apr 2025, 18:25:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.