azi Feanor u danasnje vreme je vrrrrlo diskutabilno znacenje reci "moralan". Ocigledno je da mi ta dva pojma vrlo razlicito shvatamo. Za mene je rec "moralan" uzi opis neke osobe koja misli na interese pre svega svoje porodice, sebe i interese svoje zemlje. Za mene nije moralna osoba koja ceo vek ide glavom kroz zod i nista ne nauci. To su za mene zaludjenici bajkama, pricama itd itd....to su uglavnom primitivni ljudi, ipak je 500 god Turaka, ostavilo traga.
"moralna nakazo", nista posebno nisi rekao. Opste je poznato kako se u Srbiji zivi: mito, korupcija itd. Da li to znaci da ces sve Srbe svrstati pod taj atribut?
Sa kojima to "nama"? Nije bitno to sto ti ne znas "sta sa nama". Vidi se da si iz zemlje mraka i nistavila.
Sto se teme tice, nemam neki poseban komentar....vec vidjeno.
promaseni iz Francuske, nemam razloga da to krijem. Kakve li ironije, ali meni je Francuska pruzila ono sto Srbija nikad nece. Nisam imala zivaca da se nastavljam sa salterskim sluzbenicama (tipican primer mentaliteta) i eto mene ovde.
Ја сам те лепо питао да ми кажеш нешто о теми. Не умеш. Тако је тешко бранити свој народ у свом изопаченом уму. Немој ти мени о корупцији. Има је свугде. Ти немаш морал у себи ни у најави кад тако пљујеш по својима.
Могу ти само рећи да останеш ту где си и да уживаш до краја живота!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske