Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 13:28:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandal u Hrvatskoj  (Pročitano 6341 puta)
Ucesnik diskusija

I krv svoju za plavu boju!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
Zastava Zagreb, Hrvatska, XPBATCKA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Ma dobro sad i on (Bilić) malo serucka.Pa što hoće?Da se sad svi upišu na faks?Nego čujem i Šveđani krenuli stopama naših (valjda zato što imaju Ibrahimovića).Jeben je taj turbo-folk.Raja je licemjerna.Kao eto slušaju srpsku glazbu a tko onda puni sve te klubove i koncerte s takvom glazbom?Pa znam teške Hrvatine koji otkače na to...
Meni je to šit.Nema mi do Tome Zdravkovića.Kad sam bio u JNA neki kreten je na razglasu svake nedjelje puštao "Prokleta je ova nedelja" 3 puta prije i 3 puta poslije podne.Razvila mi se ovisnost...
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3600
Slaven Bilić već priprema teren za povratak “fontasista”. Ogorčenje će se slegnuti, razbojnici će postati pokajnici, narod će se sažaliti, iako sam zapamtio Bilićevu izjavu.“Nije važno kada, nego kamo su išli!” Da su kojim slučajem do pet ujutro slušali jazz, a ne “Micu trofrtaljku”, da li bi i u tom slučaju kazna bila ista? Za nogometni profesionalizam sasvim je nevažno jesu li zvukovi dolazili iz Leskovca ili New Orleansa, bitno je da “profići” nisu bili u sobi u 23.30 sati. Sve ostalo je filozofiranje. No, nemojmo o tome, naslušat ćemo se na tu temu Zorislava Srebrića, koji će, uvjeren sam, doktorirati na “Slučaju Fontana”.

Па не измишљам ја, него преносим већ речено, и да се разумемо требало их је избацити, али не због народњака, него професионализма.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Slaven Bilić već priprema teren za povratak “fontasista”. Ogorčenje će se slegnuti, razbojnici će postati pokajnici, narod će se sažaliti, iako sam zapamtio Bilićevu izjavu.“Nije važno kada, nego kamo su išli!” Da su kojim slučajem do pet ujutro slušali jazz, a ne “Micu trofrtaljku”, da li bi i u tom slučaju kazna bila ista? Za nogometni profesionalizam sasvim je nevažno jesu li zvukovi dolazili iz Leskovca ili New Orleansa, bitno je da “profići” nisu bili u sobi u 23.30 sati. Sve ostalo je filozofiranje. No, nemojmo o tome, naslušat ćemo se na tu temu Zorislava Srebrića, koji će, uvjeren sam, doktorirati na “Slučaju Fontana”.

Па не измишљам ја, него преносим већ речено, и да се разумемо требало их је избацити, али не због народњака, него професионализма.

Odakle ti ta informacija?

Ja danas pročitao novine (Slobodnu Dalmaciju, Sportske Novosti, Jutarnji List), teletext na Nov@ TV, RTL i HTV, gledao vijesti na svim spomenutim tv-stanicama kao i poslušao vijesti na radiju - i nigdje nema Bilićeve izjave "Nije važno kada, nego gdje" a ima Bilićeva suprotna izjava u kojoj govori da je bitno da su otišli, a sasvim sporedno gdje. Dakle, tvoj izvor je netočan.

I slažem se - naravno da ih je trebao istjerat iz momčadi, upravo radi neprofesionalizma, nepoštivanja izbornika, suigrača i navijača.

Nek' se gone u tri pizde materine (ispričavam se na prostačenju, ali namjerno je)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3600
На страницама Јутарњег, не знам тачан наслов, али је при дну текста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo zore evo dana,
evo Boška Balabana.
Na izmaku noć je crna,
iz birtije se vraća Srna.
Malo pravo malo krivo,
evo stiže Olić Ivo.

Kod Ćire smo bili djeca,
pa se nama sluša Ceca!
Kod Slavena kruha nema,
on bi slušo Pearl Jama!

Viđe Srne kako peva,
il' k'o fol samo zeva.
Nije sam, lane moje,
I kolege tu su,
njih je troje.

Pršti Ceca, pršti Brena,
to je prava karantena.
I ratarić i pastirić
u frulicu Mitar Mirić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
pa lepo su šahovničari prošli i bez tri "najbolja" igrača
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
kako su prosli
nisam gledo rezultate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Odigrali smo 0:0

U prvom poluvremenu mi bili bolji, u drugom Rusi uspostavili kakvu-takvu ravnotežu

Gledajući po gol-šansama mi smo trebali dobit (pogotovo pamtim slobodan udarac Mikija Rapajića u spojku prečke i stative), ali gledajući sveukupnu igru, mislim da je 0:0 skroz u redu, osobito ako se uzme u obzir da je naša obrana po prvi (a valjda i zadnji) put igrala u ovom sastavu.

Sve u svemu - solidan bod iz prve utakmice
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
aha ok
ma nisam uspio da pogledam rezultate uopste

zar rapaic jos igra-zar on nije malo star 34-35god il se ja varam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Milan "Miki" Rapajić, rođ. 16.08.1973. (dakle, ima 33 godine)

Igra Miki, kako ne. Momentalno igra u Belgiji za Standard Liege, gdje je (očekivano) najbolji igrač.

A u reprezentaciju ga je vratio novi izbornik Bilić, pošto ga raniji izbornik kretenčina Cico Kranjčar nije zvao. Zašto? E to nitko ne zna.

U ovoj momčadi igra na desnom krilu (lijeva noga, desno krilo) i odradi svoji 60-65 minuta više nego kvalitetno.

Miki je legenda!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 13:28:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.