Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 14:33:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Situacija kao moja  (Pročitano 3646 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
Mozda sam zajebao sto sam joj rekao to sve, pa misli da moze kako hoce, e pa nece
Da mi je stalo-stalo mi je, al ne moze kako ona hoce

Nisi nista zeznuo sto si joj se poverio, vremenom, ako ona ima mozga, treba da shvati da si fer igrac, a ne mamina maza.To zaboravi, i nemoj da se kajes.Mozda treba vremena, a ko ce nju da doceka da se odluci sta hoce?Distanca u odnosu na nju, a osecanja zadrzi za sebe, i vise se nikom ne poveravaj u vezi nje.Tesko je, probaj.., veruj ima mnogo gorih situacija u zivotu, pa ih prezive ljudi, samo je pitanje s kakvim posledicama...Drzim ti palceve!
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Mozda sam zajebao sto sam joj rekao to sve, pa misli da moze kako hoce, e pa nece
Da mi je stalo-stalo mi je, al ne moze kako ona hoce

Nisi nista zeznuo sto si joj se poverio, vremenom, ako ona ima mozga, treba da shvati da si fer igrac, a ne mamina maza.To zaboravi, i nemoj da se kajes.Mozda treba vremena, a ko ce nju da doceka da se odluci sta hoce?Distanca u odnosu na nju, a osecanja zadrzi za sebe, i vise se nikom ne poveravaj u vezi nje.Tesko je, probaj.., veruj ima mnogo gorih situacija u zivotu, pa ih prezive ljudi, samo je pitanje s kakvim posledicama...Drzim ti palceve!

Tako ce i biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
S jedne strane stavi svoju ljudskost, postovanje, poverenje i lepa misljenja prema toj osobi, daj joj do znanja da si tu da joj nesto pomognes uvek,  a sa druge strane stavi tvoje emocije prema njoj, musko-zenski odnos, ljubavne sitnice, udvaranja, stalna javljanja i nedostajanja. A onda pusti neka prevagnu ove prve stvari.
I bices joj najbolji drug(drugarica)  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
mob
Apple iPhone 7
Citat
S jedne strane stavi svoju ljudskost, postovanje, poverenje i lepa misljenja prema toj osobi, daj joj do znanja da si tu da joj nesto pomognes uvek,  a sa druge strane stavi tvoje emocije prema njoj, musko-zenski odnos, ljubavne sitnice, udvaranja, stalna javljanja i nedostajanja. A onda pusti neka prevagnu ove prve stvari.
I bices joj najbolji drug(drugarica)  Smile
Sve ili nista :-D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson W800i
Sto se mene tice nista, previse je to fino i pateticno za takve situacije, nije to faza muvanja i svidjanja nego period posle veze ... no, ko ce ga znati, sto ljudi sto cudi  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
mob
Apple iPhone 7
Sto se mene tice nista, previse je to fino i pateticno za takve situacije, nije to faza muvanja i svidjanja nego period posle veze ... no, ko ce ga znati, sto ljudi sto cudi  Smile
Ja ne znam. Jebeno je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ako to stvarno hoce, javice ti se. Ako si iskren bio prema njoj, ona treba da zna kakav si i da odluci da li te hoce ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.132
mob
Apple iPhone 7
Ako to stvarno hoce, javice ti se. Ako si iskren bio prema njoj, ona treba da zna kakav si i da odluci da li te hoce ili ne.
Cvrsto sam odlucio. Idem dalje po svaku cijenu. Nije vrijedno da sebe zrtvujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia Luvmya 520
Drugari moji, ovako...
Prije mjesec dana, priznao sam jednoj curi (s kojom sam prije toga imao semu) da mi je stalo do nje, ali tu ima treci subjekat, mislim bio je jer su sad daleko jedno od drugog i nece se vracati vise.
I ona kaze da i ja njoj nedostajem ali ne pokazuje to uopste.
Tad kad sam joj priznao bilo mi je tesko zamisliti da sam je izgubuio, ali valjda kako vrijeme odmice lakse mi je.
Cujemo se mi tu i tamo. Ja sad ne znam, da li su njoj emocije pomijesane ili sta vec?!
Sta raditi? Cekati ili ici dalje?
Da je njoj " stalo do tebe " bila bi sa tobom. Ne mozes da izgubis nesto sto nikada nisi imao. Nisi ti imao " semu sa njom ", ona je imala semu sa tobom, do koje joj nije stalo.
cekati sta ? dalja ponizavanja ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.135
mob
Apple iPhone 7
Drugari moji, ovako...
Prije mjesec dana, priznao sam jednoj curi (s kojom sam prije toga imao semu) da mi je stalo do nje, ali tu ima treci subjekat, mislim bio je jer su sad daleko jedno od drugog i nece se vracati vise.
I ona kaze da i ja njoj nedostajem ali ne pokazuje to uopste.
Tad kad sam joj priznao bilo mi je tesko zamisliti da sam je izgubuio, ali valjda kako vrijeme odmice lakse mi je.
Cujemo se mi tu i tamo. Ja sad ne znam, da li su njoj emocije pomijesane ili sta vec?!
Sta raditi? Cekati ili ici dalje?
Da je njoj " stalo do tebe " bila bi sa tobom. Ne mozes da izgubis nesto sto nikada nisi imao. Nisi ti imao " semu sa njom ", ona je imala semu sa tobom, do koje joj nije stalo.
cekati sta ? dalja ponizavanja ?
Nisam gledao stvari iz tog ugla, ali ima logike. Necu cekati vise nista, idemo u nove pobjede :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 14:33:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Situacija moja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.